(۲۸/خرداد/۹۴ ۴:۲۸)Greena نوشته است: باسلام
به نظرم بهتره در این تالار در مورد این مباحث که برای تحلیل اون نیاز به نقد همه دولتها و مسئولین نظام هستش صحبت نشه تا برداشتهایی با پیش فرض های حزبی نسبت به دوستان گرفته نشه ...
هر چند که همیشه موافق بحث و صحبت درباره همه چیز هستم (که البته جا و محیط خودش رو میطلبه )
بهتره تو همچین سایتهای در مواردی بحث بشه که غالب اون رو نشه به حزب و جناحی ربط داد یک بحث اسلامی تایه بحث موقعیتی...
سلام
وقت بخیر
در مورد اینکه نباید بحث ها رو جناحی کرد حق با شماست و در ارسال اول تاپیک هم به این مسئله اشاره کردم تا دقت داشته باشیم.
(۹/خرداد/۹۴ ۱۸:۲۳)مجید املشی نوشته است: در این تاپیک بر آنیم تا به موضوع حقایق مذاکرات هسته ای و آگاهی بخشی پیرامون آن بپردازیم؛
آن هم به صورت یک بررسی تحلیلی، علمی و کارشناسی و البته فارق از جناح بندی های سیاسی.
در این موضوع به دنبال ارائه ی مطالب با رویکرد جناحی و همچنین محتوای روزنامه ای و پروپاگاندای رسانه ای نیستیم. و تنها به بررسی تحلیلی و کارشناسی کارشناسان برجسته ی حوزه ی هسته ای خواهیم پرداخت.
اما اینکه نظرات تخصصی و تحلیلی کارشناسانی که نقدی دارن مطرح نکنیم تا شاید به جناح بندی سیاسی متهم بشیم فکر نمی کنم اصولی باشه.