|
یک خواهش در جهت حفظ حرمت عقایدمان
|
|
۲:۳۳, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۲:۳۴ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ببینید جناب MEHRNAZ من دوست دارم بازهم در این مورد بحث کنیم ولی دیر وقته و فعلا وقت ندارم تا ادامه بدم
ولی نظر کلی خودم رو دوباره هم میگم: به نظر من ملاک ما در کارها باید اسلام باشه نه حرف غرب و شرق چیزی که امروز به وفور میبینیم تبعیت کورکورانه از غربه و متاسفانه داره زیاد میشه مردم امروز به معنای واقعی در مورد خوب و بد یک کار فکر نمیکنن نمونه اش طب سنتی که داره میگه ما کاملا در خواب هستیم و طب درست رو ول کردیم چسبیدیم به طب غربی که خیلی از جاها اشتباهات بزرگی داره زندگی ما کاملا روی یک پایه ریزی غلط داره چیده میشه این مساله در مردم و دولت ها هم نفوذ کرده و ما داریم به سمتی میریم که در زمین اونها بازی کنیم(امیدوارم منظورم رو متوجه بشید) اینکه وهابیت یا بی بی سی در مورد ما چی میگه مهم نیست . مهم اینه که ما بر اساس اسلام که متاسفانه از اون خیلی خیلی فاصله گرفتیم رفتار کنیم. امیدوارم وارد زمین اونها نشیم چون اونها باید توی زمین ما بازی کنن میگن امام زمان که بیاد طوری دین رو تشریح میکنه که انگار دین جدیدی میاره به خدا اعتقاد من اینه که راست گفتن چون ما از اسلام خیلی فاصله گرفتیم منتها در ایران کمتر. در پناه حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |