کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جلوی معرفی بیژن (شیب،بام) های آینده در ثانیه‌ها را بگیریم..
۱۲:۱۵, ۲۲/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۴ ۱۲:۱۶ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #10
آواتار
خب من این مسابقه ثانیه ها رو یه بار دیدم....اونم همون شبهای اول ماه رمضون...به خاطر اینکه جاری خواهرم میخواست شرکت کنه( وگرنه من یکی که بعد از افطار حوصله دیدن مسابقه ندارمBlush نهایت دردسرهای عظیم میبینم! )
خلااااصه ایشون یعنی جاری خواهرم توی اون مسابقه اول شدن و سه تا ربع سکه بردن و در مسابقه نهاییش هم اول شدن و پراید بردنCoolCoolCool بزن اون دست قشنگرو!

و اما بعد
اون شب من و خواهرم که داشتیم مسابقه رو میدیدم....شاید 10 بار بعد از پاسخ های واضح و بسیاااااار واضحی که شرکت کننده ها نمیتونستن بگن و با استرس به کاردان میگفتن لطفا صبر کنید!!!! یا میشه یه سوال دیگه بپرسید!!!!
بدون رودرواسی باید بگم پخش زمین شدیم از خندهBig GrinBig GrinBig Grin
من که خودم دلم درد گرفت از خنده! دروغ چرا!!!Wink

اما ایرادی هم به مسابقه وارده و خود مجری مسابقه
برخی از سوال ها واااااقعا چرت بودن و مسخره طوری که هیچ انسان تحصیلکرده ای هم نمیدونه و مشخص بود اونا هم دارن شانسی جواب میدن!

ثانیا خود آقای کاردان یه جورایی با نیشخند از جواب هایی که خانم ها نمیتونستن بدن رد میشد و رسما خیلی جاها مسخرشون میکرد و میخندید Confused این زشته برای یه مجری و یه برنامه ای که همشون هم خانومن

در کل اطلاعات عمومی برای هر انسانی لازم و واجبه....من حرف این دوستانی که میگن فلان اطلاعات چه به درد ما میخوره نمیفهمم.......من که خودم این برنامه رو دیدم دارم به شما میگم شاید 20 درصد سوالاتش پرت و مسخره بود ولی بقیش یه اطلاعاتی بود که حتی اگر اون خانم ها در نهایت بی امکاناتی دو تا دونه جدول پر کرده بودن میتونستن جواب بدن

تنبلیمون در مطالعه رو توجیه نکنیم! و به قول یه بنده خدایی نندازیم گردن آمریکا و ایسراییل!!Big GrinBig GrinWink
بعدشم حتی حتی یه خانم خانه دار هم نیاز داره که اطلاعاتش تکمیل باشه...وگرنه چه جوری میتونه یه فرزند تحصیلکرده و فهمیده بار بیاره
دقت کنید خواهشــــــــــــــــــــا>>>>>>>>>>نگفتم تحصیلکرده باید باشه.....گفتم اطلاعاتش تکمیل باشه در مورد مطالب و موضوعات مختلف

یه خانم بی اطلاعات نمیتونه فرزند با اطلاعات و فهمیده ای بار بیاره
و به شکل دومینو وار این ندانستن ادامه پیدا میکنه.......
این مسابقه یه تلنگر بود....

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ام ابیها ، Eve ، Mohammad Trust ، انتصـار ، مجتبی110 ، آیات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: جلوی معرفی بیژن (شیب،بام) های آینده در ثانیه‌ها را بگیریم.. - رضوانه - ۲۲/تیر/۹۴ ۱۲:۱۵

پرش در بین بخشها:

بالا