|
پیشنهادات و انتقادات در رابطه با مطالب برگزیده هفته (حتماً شرکت کنید)
|
|
۱۲:۰۹, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من با اين موضوع موافقم به شرطي كه از مسير اصلي منحرف نشيم و كاربران عزيز كمر به رو كم كني نبندند فقط يه پيشنهاد آقايان مدير :اگه ممكنه به دوستان بگيد متن هاشونو كوتاه تايپ كنن به دليل طولاني بودن مطالب بعضي وقتا آدم بي خيال خوندنشون ميشه ،حيفه كه خونده نشن باتشكر آرزومند آرزوهاي پاكتون هستم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
پیشنهادات و انتقادات در رابطه با مطالب برگزیده هفته (حتماً شرکت کنید) - ANTI satan - ۲۱/بهمن/۸۹, ۱۸:۴۸
RE: پیشنهادات و انتقادات در رابطه با مطالب برگزیده هفته (حتماً شرکت کنید) - Mahdy2021 - ۲۱/بهمن/۸۹, ۱۹:۰۲
RE: پیشنهادات و انتقادات در رابطه با مطالب برگزیده هفته (حتماً شرکت کنید) - ANTI satan - ۲۱/بهمن/۸۹, ۲۰:۱۷
RE: پیشنهادات و انتقادات در رابطه با مطالب برگزیده هفته (حتماً شرکت کنید) - rastin - ۲۶/بهمن/۸۹, ۱۷:۲۹
RE: پیشنهادات و انتقادات در رابطه با مطالب برگزیده هفته (حتماً شرکت کنید) - hesam110 - ۲۲/اسفند/۸۹, ۱۶:۴۰
RE: پیشنهادات و انتقادات در رابطه با مطالب برگزیده هفته (حتماً شرکت کنید) - EMPERATOR - ۲۳/اسفند/۸۹, ۱۶:۰۲
RE: پیشنهادات و انتقادات در رابطه با مطالب برگزیده هفته (حتماً شرکت کنید) - ONLY66 - ۱۰/فروردین/۹۰, ۱۹:۰۲
RE: پیشنهادات و انتقادات در رابطه با مطالب برگزیده هفته (حتماً شرکت کنید) - setareh - ۵/اردیبهشت/۹۰, ۱۸:۴۲
RE: پیشنهادات و انتقادات در رابطه با مطالب برگزیده هفته (حتماً شرکت کنید) - فقط خودم - ۱/مرداد/۹۰ ۱۲:۰۹
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهادات خود را برای بخش جدید اینجا اعلام کنید | علی 110 | 175 | 83,268 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱۹:۵۵ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| تازها واردها( کاربران با سابقه حتماً بخوانند) | EMPERATOR | 7 | 2,921 |
۱۶/تیر/۹۰ ۰:۰۷ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|