|
نماد های فراماسونری در DotA
|
|
۲:۵۳, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۲:۵۷ توسط Unnamed999.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
بخاطر اعتقاد و قول و قرارهایی که با خدا دارم دورشو خط کشیدم. میدونی سختیش توی چیه؟ الان اونقدر توی این بازی تبحر پیدا کردم که میتونم کلی استراتژی گیم و آموزش هیرو بنویسم. چون از اولم ساپورتر پلی دادم و زیاد بند مردنم نبودم توی گیم خیلی کله شق بازی میکردم و ساده بگم توی یه گیم 3به5 بودیم که اونا سوییچ نمیدادن ، من دازل بودم و اس اف و بونتی هم یارم بودن ، اونا یورسا داشتن ، تینی و ... خلاصه که ما 3تایی اینارو میزدیم و این خیلی جذابه که توی بازی که 5ب5 هستش بخاطر پایین بودن رفلکس یک نفر گیم رو ببازن ما 3ب5 درگیری هارو میزدیم. اما چه میشه کرد که این بازی ، بازی مناسبی نیست .
توی این 6 سال به نمادها دقت نکرده بودم ولی طرز لباس پوشیدنا خیلی تو مخم بود ، اینکه چرا یسری هیروها با هم مچ هستن در صورتیکه همشون جزء بدا باشن گیم رو راحت تر میبرن (من پیش خودم به دو گروه خوب و بد تقسیم کرده بودم ، البته بدون اطلاع از این چیزا) یا اینکه چرا هیروهایی که شخصیت منفی دارن با اینکه اصطلاحا گوشت محسوب میشن ولی قدرت اتک بالایی دارن یا ساپورتر خوبی هستن ، مثلا اومنی با دازل که اکثرا اومنی رو انتخاب میکنن و میگن بهترین ساپورتره اما من دازل رو بهترین ساپورتر میدونم (ولی هیروییه که خیلی خبیثه) چون میتونه هیرو یارشو مدت زمان بیشتری نسبت به اومنی کاور بده اما باید باهاش بلد باشی و درکش کنی ( گفتم درک کنی و اینجاست که تو میتونی شخصیت اون هیرو رو بگیری ) نمیدونم چقدر دوتا بازی کردین و دوتا باز دیدین اما دوتا بازهایی که من دیودم همه یه هیرو خاص داشتن ( بجز منکه با هرچی دستم میومد بازی میکردم ) و اصولا هم اگر دقت کنین اون هیرو خاص یه شخصیتی رو برای اون فرد شکل میده ( چون برای بازی بهتر باید اون هیرو تو خونت قرار بگیره ) و از اونجا که اکثرا یسری هیرو بد رو قبول دارن اگر نگاه کنین شخصیت های تندخو ، دمدمی مزاج ، بی غیرت(البته همه اینطور نیستن و این حالت کلی هستش که من دیدم ) دارن چون من دوتا رو از توی خونه بگیر تا مسابقات کلن وار پلی دادم و یجورایی خیلی توی بازی مهارت بدست آوردم اما کتاب ها و قسمت مرحله ای اونو بازی نکردم و نخوندم و برای همینم زیاد نظر نمیدم ولی کلا بازی هستش که مختو شست و شو میده و من الان درک میکنم این موضوع رو چون عین معتاد های خمارم. مشکل ما اینه بازی بدرد بخور نداریم من تا حالا بیش از (آمار دقیقشو یادم نیست ولی ) 10 مورد بازی ایرانی خریدم یا دالود کردم و بازی کردم و هیچکدوم برام جای همسایه آزاری رو نگرفت چه برسه به دوتا. اگر بخواین چندتا لینک میذارم از بازی های ایرانی که ببینید. من بازی سازی بلد نیستم وگرنه خودم میساختم (یبار ساختم خیلی خنده دار بود و بهم روحیه و امید داد که دیگه نسازم). خیلی حرف میزنم و اینو میدونم. ساده بگم ما باید بجای حرف زدن عمل کنیم ، تا وقتی بازی خوب پیدا نشه ما نمیتونیم انتظار داشته باشیم کسی دوتا رو کنار بذاره چون مثل من میشه. وقتی کسی رو میخوان ترک بدن بهش دارو میدن که اون دارو حاوی مواد مخدره مثل همین استامینفون اما کارش چیه؟ کمک به ترک اون عارضه ، حالا شما که میگین این بازی بده یه بازی خوب معرفی کنین تا منم بازی کنم. (کلا برنامه داشتم چون تمام بازیام بین 40 تا 50 دقیقه طول میکشید تایم هایی داشتم که سره موقع بازی میکردم و سره موقع تموم میشد مثلا قبل ناهار یه دست بازی میکردم و الانکه اونو بازی نمیکنم کل زندگیم یجوریه و واقعا روزام نمیگذره) |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) | Amir | 150 | 117,596 |
۱/فروردین/۹۴ ۷:۴۸ آخرین ارسال: ANTI satan |
|
| نماد های فراماسونری در بازی tskksn x street fighter | یامهدی! | 8 | 6,061 |
۳/تیر/۹۲ ۱۱:۰۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|