کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید
۳:۱۸, ۲۳/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۳:۳۷ توسط Unnamed999.)
شماره ارسال: #42

(۲۵/بهمن/۹۳ ۲۰:۰۷)رکن الهدی نوشته است:  ببخشید یه سوال یعنی اگه پسر 12ساله با ماهواره نیاز به همسر پیدا کرد فقط از لحاظی که به گناه نیفته باید براش زن بگیریم؟!
این منطقیه...!!مثه اینه که چاقو رو بدی دست بچه بعد بری چسب زخم بخری که اگه دستش رو برید چسب بزنی!!خب شما ماهواره رو بگیر تا بچه سیر طبیعی زندگیش رو طی کنه؟!
من حرفم اینه با این نگاه مخالفم که فک کنیم واسه ازدواج فقط نیاز ج ن س ی لازمه...بهد از رفع نیاز طرف پشیمون شد شما جواب می دین!!
بعد از چند صباح گفت از پس مسءولیتش برنمیام کی واقعا جواب می ده؟!
من چند روز پیش نامزدی یه آقای بود رفتیم که سنش حدود23-24بود این آقا با دختر خانوم که18ساله بود دو سال دوست بودن شما فکر کنید اینقدر این آقا به بلوغ عقلی رسیده بود که گفته آزمایش برای چی بدیم ما اگه خونمون هم بهم نخوره ازدواج می کنیم چون من بچه نمی خوام...
تازه یه مرد به این سن که به نظرم واقعا زمانه ازدواجشه هنوز مثه دخترا احساساتیه بعد یه پسر نوجون تو سن بلوغ که هر دقیقه یه چیزی می خواد باید همه چیز رو تجربه کنه برن واسه یه عمر زندگیش تصمیم بگیرنHuh
در جواب این حرفتون باید بگم که خیلی از اینایی که قبل ازدواج با هم دوست بودن و از این حرفا میزنن بخاطره اینه که یارو به احتمال زیاد بچه تو شکمش بوده یا فکر کردن بچه دار شدن واسه همینم که گندش در نیاد از ترسشون خودشونو اینقدر عاشق نشون میدن (نمونشو دیدم که میگم و گندش بعد 4-5 سال در میاد پس الان واسه قضاوت روی مورد شما زوده)

(۲۵/بهمن/۹۳ ۲۱:۰۲)مجتبی110 نوشته است:  انسان حیوان نیست که به خاطر غریضه جنسی ازدواج کنه!

دختر 20 ساله داره عروسک بازی می کنه! پسر 20 ساله هم متاسفانه تو گیم نت و پشت کامپیوتر در حال گیم بازی کردنه! حالا این دو بخوان بیان زیر یک سقف فقط تبدیل می شه به اجتماع نر و ماده!

پسر هر وقت به بلوغ عقلی رسید و دستش رفت تو جیبش باید ازدواج کنه چه 15 سالش باشه چه 30سالش! نه زود تر نه دیر تر!

دختر هم هر وقت توانایی عقلی مادر شدن رو داشت!

که سن رسیدن دختر و پسر ها الان به این معیار ها بالای 20 سال هست.

ماشالا می بینم تایپیک های ازدواج دوباره داره جون می گیره تو تالار! Blush
اینجا موضوع بحث پسر و دختریه که اینو میفهمه نه اونیکه شما میگی چون اونیکه شما میگی کل فکرش اینه که امروز خودمو بیشتر لوس کنم که دوست پسر(یا دخترم) ماه دیگه که تولدمه بیشتر تحویم بگیره

(۲۶/بهمن/۹۳ ۰:۵۳)Dido Armstrong نوشته است:  عقل تو سن 33 سالگی به بلوغ میرسه! حالا برید 20 سالگی ازدواج کنید آخرشم طلاق بگیرید.
چرا طلاق؟
اگر توی ازدواج توکل به خدا باشه و این نکته مهم رو رعایت کرده باشیم که :
1-هر کاریکه با ناموس مردم کرده باشی با ناموست میکنن (در رابطه با پدرا و برادراست که درباره ازدواج دختر یا خواهرشون نگرانند که بهترین راه حلش توبست تا بخشیده بشه و سر ناموسش نیاد)
2-ازدواجی که میخواد صورت بگیره با گناه شروع نشه (منظور اینکه دختروپسر با هم دوست نباشن یا بدتر از اون قبل ازدواج و محرمیت با هم رابطه .. نداشته باشن چون خود خدا توی قرآن گفته)
پیشنهاد میکنم اونایی که شک دارن و نظری مثل این دوستمون دارن برن سوره نور رو بصورت کامل و فقط معنیشو 5 دقیقه وقت بذارن و بخونن

(۲۶/بهمن/۹۳ ۱۳:۴۶)رکن الهدی نوشته است:  اصن حرفهای شما کاملا درست ولی نمی دونم چرا کسی متوجه حرف من نمی شهDodgy
اتفاقا من با برادر خیلی صمیمی هستم اصنم ازش ایراد نمی گیرم چون تو سن پذیرش نیست..ولی دارم می بینم هرروز چقدر تغییر می کنه چقدر نگرشهاش متفاوت می شه دارم می بینم که وقتی عصبانی می شه کنترلش رو از دست می ده دیگه متوجه نیست که داره با کی جرف می زنه یا چی می گه به شدت به شدت وبه شدت تحت تاثیر گروههای دوستانه اشه ..هر روز یه چیز جدید یاد می گیره تا بیاد خوب وبدش رو بفهمه کلی اتفاق می افته می تونم بگم به معنای واقعی کلمه ثبات نداره یه روز عاشقه مداحیه یه روز عاشقه موشیقی پاپه یه روز عاشق رپ البته از این به قول خودش با محتوا ها..یه روز عاشقه یه روز فارغه..یه روز می شه بچه بسیجی یه بچه ه..تمام عشق زندگیش فوتبال وخریدن لباس های کریس رونالدو..خب شما بفرمایید خواهرتون رو می دین به برادر منBig Grin
اتفاقا بابامم گفته20سالگی زنت می دم ..دادشمم فک می کنه الان خیلی هم خوبه اصن باید بیان ازش یاد بگیرن...
دوستان حرف من اینه زندگی 1سال2سال10سال که نیست یه عمر..آخه پسری که نمی دونه معیار ازدواج چیه هرچی دختر خوشگل ببینه می گه اگه چادریه خوبه من می خوام باید براش زن گرفت...
ومساله مهم تر اینه اصن پسرهای ما کامل مرد یعنی بی همتا بابا دخترامون واقعا بچه ان یه پسر 15ساله باید بره دختر12ساله بگیره دیگه شما بفرمایید تو اطرافتون دختر تو این سن می دونه شوهر یعنی چی ..یعنی اگه از بچگی هم پای ماهواره بزرگ شده باشه می شه یکی مثه اون زنای توی سریالا چیزه دیگه بلد نیست..
قدیم اگه دختر12-13ساله شوهر می کرد مدرسه ای در کار نبود از 6سالگی خونه داری وبچه داری یادش می دادن ..حالام همینه؟ا
اگه قرار کاری بشه باید متناسب شرایط حاضر باشه..نترسین اروپایی ها هرچی از اسلام یاد بگیرن این کارو یاد نمی گیرن ..اصن شرایط آزاد کشورشون اجازه نمی ده..
من فک می کنم اگه دنبال حل کردن مشکلا ازدواج آقایون تو سن20-25سال باشیم حداقل الان بیشتر ضرورت داره هر روقت هم پسرای بالای 20سال ما ازدواج کردن بعله حرف شما متین بریم سراغ پسر16ساله14ساله...مثه این قدیما بچه به دنیا می اومد با بچه به دنیا نیومده خاله اش عقد می کردنBig Grin
شووخی کردم

اگبته حضرت آدم انسان کامل که بودنSmile
یه قواره بهشت هم زیرپاشون بود مادرشوهرم که نبود..از اون ور خواستگار دیگه ای هم نبود..بلاخره فک نکنم هیچ دختری جواب رد می دادWink
در جواب حرفاتون باید بگم که این دلیلش عدم آموزش والدینه و اینکه به هر دلیلی سعی در فرار از آموزش این نکات به بچشون دارن. (موقع خدمت من توی یک شهر مرزی بودم. اونجا چون مثل شهر دنبال وایبرو انگیری بیردو دوست پسرو ازین برنامه ها نبودن دخترو 9 سالگی و پسرو 12-13 سالگی عروس و دوماد میکردن و من اونقدر ازین کارشون خوشم اومده بود که برای کسانیکه تعریف رده بودم همش تو گوشم میخوندن نری اونجا زن بگیری. (آخه اونجا پسره اهل کار میبود و چشم نا پاک نبود دختر بهش میدادن حتی اگه شده کل مخارج عقدوعروسی و گرفتن خونه با پدر عروس باشه)
بعله ...
اینطوریاست...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، جواد مخبریان
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید - Unnamed999 - ۲۳/مرداد/۹۴ ۳:۱۸

[-]