|
هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید
|
|
۳:۱۸, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۳:۳۷ توسط Unnamed999.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۵/بهمن/۹۳ ۲۰:۰۷)رکن الهدی نوشته است: ببخشید یه سوال یعنی اگه پسر 12ساله با ماهواره نیاز به همسر پیدا کرد فقط از لحاظی که به گناه نیفته باید براش زن بگیریم؟!در جواب این حرفتون باید بگم که خیلی از اینایی که قبل ازدواج با هم دوست بودن و از این حرفا میزنن بخاطره اینه که یارو به احتمال زیاد بچه تو شکمش بوده یا فکر کردن بچه دار شدن واسه همینم که گندش در نیاد از ترسشون خودشونو اینقدر عاشق نشون میدن (نمونشو دیدم که میگم و گندش بعد 4-5 سال در میاد پس الان واسه قضاوت روی مورد شما زوده) (۲۵/بهمن/۹۳ ۲۱:۰۲)مجتبی110 نوشته است: انسان حیوان نیست که به خاطر غریضه جنسی ازدواج کنه!اینجا موضوع بحث پسر و دختریه که اینو میفهمه نه اونیکه شما میگی چون اونیکه شما میگی کل فکرش اینه که امروز خودمو بیشتر لوس کنم که دوست پسر(یا دخترم) ماه دیگه که تولدمه بیشتر تحویم بگیره (۲۶/بهمن/۹۳ ۰:۵۳)Dido Armstrong نوشته است: عقل تو سن 33 سالگی به بلوغ میرسه! حالا برید 20 سالگی ازدواج کنید آخرشم طلاق بگیرید.چرا طلاق؟ اگر توی ازدواج توکل به خدا باشه و این نکته مهم رو رعایت کرده باشیم که : 1-هر کاریکه با ناموس مردم کرده باشی با ناموست میکنن (در رابطه با پدرا و برادراست که درباره ازدواج دختر یا خواهرشون نگرانند که بهترین راه حلش توبست تا بخشیده بشه و سر ناموسش نیاد) 2-ازدواجی که میخواد صورت بگیره با گناه شروع نشه (منظور اینکه دختروپسر با هم دوست نباشن یا بدتر از اون قبل ازدواج و محرمیت با هم رابطه .. نداشته باشن چون خود خدا توی قرآن گفته) پیشنهاد میکنم اونایی که شک دارن و نظری مثل این دوستمون دارن برن سوره نور رو بصورت کامل و فقط معنیشو 5 دقیقه وقت بذارن و بخونن (۲۶/بهمن/۹۳ ۱۳:۴۶)رکن الهدی نوشته است: اصن حرفهای شما کاملا درست ولی نمی دونم چرا کسی متوجه حرف من نمی شهدر جواب حرفاتون باید بگم که این دلیلش عدم آموزش والدینه و اینکه به هر دلیلی سعی در فرار از آموزش این نکات به بچشون دارن. (موقع خدمت من توی یک شهر مرزی بودم. اونجا چون مثل شهر دنبال وایبرو انگیری بیردو دوست پسرو ازین برنامه ها نبودن دخترو 9 سالگی و پسرو 12-13 سالگی عروس و دوماد میکردن و من اونقدر ازین کارشون خوشم اومده بود که برای کسانیکه تعریف رده بودم همش تو گوشم میخوندن نری اونجا زن بگیری. (آخه اونجا پسره اهل کار میبود و چشم نا پاک نبود دختر بهش میدادن حتی اگه شده کل مخارج عقدوعروسی و گرفتن خونه با پدر عروس باشه) بعله ... اینطوریاست... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,523 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| سال جدید،با همسر یا بی همسر؟ | Ali#59 | 329 | 156,666 |
۲۵/اسفند/۹۳ ۰:۲۴ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| قرائتی: باید سن ازدواج به 14 سالگی برسد | Mohammad Trust | 111 | 43,083 |
۱۴/آذر/۹۲ ۱۴:۵۲ آخرین ارسال: وحید110 |
|
| چگونه با فرزندتان رفتار کنید؟ | moshavereh | 0 | 1,027 |
۱۶/تیر/۹۲ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: moshavereh |
|