|
مکدونالدز!
|
|
۱۶:۰۵, ۲۶/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و ادب
ضمن تشکر از به اشتراک گذاشتن موضوع به نظر بنده تنها بعد فرهنگی و پزشکی قضیه را میتونم قبول کنم به لحاظ سیاسی و امنیتی و اقتصادی ، عزیز نویسنده مقاله راه های خیلی خیلی ساده و سریع تری هم هست که دشمن ازش بالاترین بهره رو ببره . همین الانشم میتونه از گوشی های هوشمند دست منو و تو اطلاعات و هر چی میخواد بدست بیاره . اندروید طراحی شده توسط شرکت گوگل آمریکایی هست . بهتره بدونین از سال 2002 به بعد کلیه هارد دیسک های ساخت شرکت های سیگیت ، وسترن دیجیتال و توشیبا در داخل خود تراشه ای رو دارند که بدون هیچگونه رد و جاپایی میتونه کلیه اطلاعات موجود توی حافظه رو مخابره کنه ( به نقل از شرکت روسی کاسپر - وقتی آمریکا و روسیه تنش داشتن ) با این نا امنی اطلاعات بیایم و به وای فای یه رستوران زوم کنیم کمی منطقی نیست و ضمنا تو بعد مسائل سیاسی دوست عزیز خیلی وقته دشمن تو خونه مون لونه کرده و این خدا و صاحب الزمان ( عج ) و با رهبری عاقل مون تا حالا خیلی فقتنه هاشون خنثی شده . بعد اقتصادی : نویسنده گرامی بهتره یه سری بزنین به بازار کار نساجی و سایر مشاغل و ببینین وضع و زندگی شونو که فک کنم بد تر از اینم دیگه وجود نداره در ضمن فک کنم فاجعه نفتی کرسنت برای هفت جد مون هم بسه و نیازی نیست به فجایع اقتصادی دیگه ای حتی نگران باشیم . چون به حد کافی امثال محصولی ها و سایر تجار تو رگ این مملکت جنس وارداتی تزریق کردن و دارن میکنن که دیگه نای و نفسی برای اجناس داخلی نمونده . همین الانشم هر کدوم از شرکتهایی که میگی تو کشور نمایندگی دارند خلاصه بخوام عرض کنم تنها به دلیل بعد فرهنگی قضیه بنده با ایجاد شعبه مک دونالدز تو ایران مخالفم اما این مخالفت و ممانعت بهتره با منطقم و معقول تو اذهان عمومی نشر پیدا کنه و نه با وای فای و تخلیه اطلاعات و رانت های اقتصادی و چنتا نگرانی قابل حل با فرهنگ سازی مناسب بازم سپاس و یا علی بخدا این مملکت رو اول خدا ، بعدش امام زمان ( عج ) و بعدش رهبری معظم نگه ش داشتن و الا تا حالا خیلی وقت بود عین کشورای بی عرضه دیگه بودیم . قدرشونو بدونیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |