|
(A)چهل نکته درباره مومن از نگاه علی (علیه السلام) ، خود را محک بزنیم.
|
|
۱۴:۳۷, ۳/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۸۹ ۱۵:۱۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
نه محمد جان صرفاً میخواستم که یه مطلبی نسبتاً مهم رو در مورد امام زمان و قیامشون بیان کنم
گفتم برای مدتی غالب بیان مطالبم رو اینطوری انتخاب کردمپ هم گفتگو هست و باعث ایجاد رابطه دوستی قوی تر میشه و هم مطالبم رو بیان میکنم باید از ظرفیت تالار گفتگو استفاده کرد وگرنه تالار گفتگو با وبلاگ تفاوتی ندارد البته دلایل دیگه ای هم داره جناب احیای عزیز، من و محمد یه مشکل مشترک داشتیم که من از منابع موثق شنیدم که زیارت عاشورا 40 روز با صد لعن و صد سلام بسیار برای رفعش مجرب است و از آنجا که خداوند در حدیث قدسی تاکید کرده اند به دیگران بگویید تا برایتان دعا کنند وبه این خاطر ما با آقا محمد قرار گذاشتیم که من به نیت رفع مشکل ایشون و محمد هم به نیت رفع مشکل من زیارت عاشورا را بخوانیم و البته کم کم ما داریم به لطف خدا با زیارت عاشورا انس میگیریم و این انس خودش برکات مضاعفی داره در مورد نماز شب هم وقتی دیدم خدا توفیق داده تا به یکی از توصیه های موکد امام زمان یعنی زیارت عاشورا عمل کنیم پیشنهاد دادم شروع کنیم نماز شب هم ولو دو رکعت اونم در آغاز نیمه شب |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی عبد صالح پیرامون شخصیت حضرت عباس علیه السلام | عبدالرحمن | 0 | 1,155 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| لحظات اخر زندگانی امام حسن عسکری علیه السلام چگونه گذشت؟ | Islam | 0 | 1,228 |
۱۸/آذر/۹۵ ۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| 40 حدیث در وصف,سالار شهیدان امام حسین(علیه السلام) | GustavoWoltmann | 0 | 1,192 |
۱۹/شهریور/۹۵ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: GustavoWoltmann |
|
| يا اميرالمومنين (علیه السلام) | مصطفي مازح7610 | 4 | 2,889 |
۱۸/تیر/۹۴ ۸:۵۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| کاشانی | منقبت امیرالمومنین علی علیه السلام | ehsan8taherian | 0 | 1,508 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| توصیه امام رضا علیه السلام برای روزهای پایانی ماه شعبان: | مرتضی اقبالی | 0 | 1,351 |
۲۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۳۱ آخرین ارسال: مرتضی اقبالی |
|
| کلام جاودان علی علیه السلام | عمار رهبری | 12 | 4,972 |
۲۲/خرداد/۹۴ ۱۲:۵۲ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|