کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازگشایی مجدد لانه جاسوسی در ایران ...!!!
۰:۲۴, ۲/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #2

نقل قول:دارم فکر میکنم شاید کسانی که متنفر از انگلیس بودن اشتباه کردن که تو سال 90 سفارت بریتانیا رو اشغال کردن !
در اینکه اشتباه کردن که شکی نیست!!

نقل قول:رهبر انقلاب اسلامی در تبیین بایدها و نبایدهای آرمانگرایی، به سخنان خود در دیدار مسئولان نظام درباره لزوم آرمانگرایی سیاسی توأم با واقع بینی اشاره کردند و در تذکری مهم افزودند: آرمانگرایی نباید با پرخاشگری اشتباه شود بلکه می توان بدون این مسئله بشدت پایبند به ارزشها و اصول بود .

ایشان کنترل احساسات و پرهیز از تصمیم گیری در اوج احساسات را ضروری دانستند و افزودند: حضور تشکلهای دانشجویی در 2-3 سال اخیر در مسائل مختلف اجتماعی – سیاسی فعالانه و قابل تقدیر بوده است اما در همین سالها مواردی وجود دارد که براساس احساسات پاک و مقدس دانشجویان، تشکلها تصمیماتی گرفته و اقداماتی انجام داده اند که صحیح نبوده است چرا که تصمیم باید بر مطالعه موشکافانه و دقیق متکی باشد نه بر احساسات.

ایشان با اشاره به ورود چند ماه پیش دانشجویان به سفارت انگلیس اظهار داشتند: در قضیه اخیر اشغال آن سفارت خبیث، احساسات جوانان درست بود. ولی رفتنشان درست نبود.

ما برای مبارزه با استکبار جهانی، باید استکبار داخلی رو یکبار برای همیشه ریشه کن کنیم Wink

ولی خودمونیم. با اینکه از اولش مخالف حمله به سفارت بودم ولی این عکس رو که می بینم، روحم شاد میشه
تف به سلطنت 1000 ساله دجال و دجالیان!
[تصویر: 4]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، دیدگاه نوین ، شیدا ، میم.حسین.الف
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: بازگشایی مجدد لانه جاسوسی در ایران ...!!! - علائم ظهور - ۲/شهریور/۹۴ ۰:۲۴

[-]