|
کارگاه آموزش عکاسی
|
|
۱۸:۳۱, ۸/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۴ ۱۲:۱۳ توسط Bamdaad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و وقت بخیر به همه عزیزان
مدتی نزدیک به سه ساله مهمون جمع گرم و صمیمی عزیزان این سایت هستم هر یک از دوستان و بزرگواران بسته به نوع مهارت و صنف فعالیت شون این توانایی ها رو با سایز عزیزان حاضر در سایت به اشتراک میزارن که این خود یه فرهنگ خوب در راستای ارتقای سطح آگاهی جامعه و علی الخصوص جوانان هست . بنده هم به نوبه خودم با توجه به اندک تجربه ای که تو فن و هنر عکاسی دارم میخوام تا جایی که میتونم این فن و هنر رو برای عزیزان بازگو کنم . امید که تونسته باشم مطاب مفیدی رو خدمت بزرگوارن عرضه کنم و ضمنا هر یک از عزیزان که در این هنر علم و تجربه ای دارند میتونند بنده رو تو این تالار همراهی کنند که مطالب هر چه پربار تر بشه سپاس . یا علی . . . ![]() . انسل آدامز ما از طریق عکسی که با دوربین مان می گیریم، می توانیم به تمام کتاب هایی که خوانده اند، تمام موسیقی هایی که تا امروز شنیده اند و تمام عشق ها و علاقه هایی که بین شان وجود داشته است، دست یابیم. به زودی مطالب آموزشی جهت استفاده عزیزان به اشتراک گذاشته خواهد شد ![]() ![]() . توضیح ضروری : بدیهی است مطالب این تالار با بهره گیری از سایت های مختلف گرد آوری شده که در کنار تکمیل مطابل جهت بهره گیری بهتر توسط بنده میباشد . لذا تمامی مطالب مندرج متعلق به ایجاد کننده تالار نمیباشد . . سپاس
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
کارگاه آموزش عکاسی - Bamdaad - ۸/شهریور/۹۴ ۱۸:۳۱
پاسخ به: کارگاه آموزش عکاسی - Bamdaad - ۱۴/شهریور/۹۴, ۱۲:۱۷
پاسخ به: کارگاه آموزش عکاسی - Bamdaad - ۱۵/شهریور/۹۴, ۱۰:۳۰
پاسخ به: کارگاه آموزش عکاسی - Bamdaad - ۱۷/شهریور/۹۴, ۱۲:۲۵
پاسخ به: کارگاه آموزش عکاسی - Bamdaad - ۱۹/شهریور/۹۴, ۱۲:۵۱
پاسخ به: کارگاه آموزش عکاسی - Bamdaad - ۲۶/شهریور/۹۴, ۱۵:۳۲
پاسخ به: کارگاه آموزش عکاسی - Bamdaad - ۳۱/شهریور/۹۴, ۱۵:۱۰
پاسخ به: کارگاه آموزش عکاسی - Bamdaad - ۲/آذر/۹۴, ۱۷:۰۷
پاسخ به: کارگاه آموزش عکاسی - Bamdaad - ۲۳/آذر/۹۴, ۱۲:۴۱
پاسخ به: کارگاه آموزش عکاسی - Bamdaad - ۱۳/دی/۹۴, ۱۴:۵۷
پاسخ به: کارگاه آموزش عکاسی - Bamdaad - ۲۱/دی/۹۴, ۱۲:۱۷
|

![[تصویر: 7390_OmxSqxxJ.jpg]](http://images.persianblog.ir/7390_OmxSqxxJ.jpg)