کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پيش به سوي ازدواج اسان....
۱۶:۱۸, ۱۲/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۴ ۱۶:۲۹ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #22
آواتار
خُب خُب خُب میبینیم که بازار نسخه پیچی تو این تاپیک داغه داغه داغه
من میخوام با آقایونی که شرایطشون* مثل منه صحبت کنم
میخوام دردِ دل کنم

عمرا نمیخواستم تو این تاپیک شرکت کنم اما بعضی ها با عرض معذرت فکر میکنن اگه جواب نمیدیم خبریه و احساس میکنن دیگه کارشناس مسائل ازدواج و جوانان هستن!
به اندازه کافی اینور و اونور دارم تحمل میکنم دیگه اعصابی نمونده بخوام اجازه بدم اینجا هم بیان رو اعصابم رژه برن

*آقایون داداشام کسانی که مثل من نه درسشون تموم شده ، نه سربازی رفتن(...) ، نه پولی دارن و نه کسی رو دارن که بتونه ازشون حمایت مالی کنه نگاه کنید ببینید افکار بعضی خانم ها تو این تاپیک و افکار خیلی از خانم های جامعه چیه؟

با این افکار چجوری میخواید زندگی کنید؟ خرید و فروش راه انداختن
اصلا انگیزه ای برای فکر کردن به ازدواج و تشکیل خانواده میمونه؟!
کسانی که مثل من هستن ، آقا یا باید فعلا برید تو فاز بیخیالی ، مثلا تو خیابون راه میرید سر مبارک رو 90 درجه به پایین عمود کنید ، مهمونی ای که دختر هم سن و سالتون هست اصلا نرید و ...
و یا موقتا دور ازدواج رو خط بکشید یه ضربدر کله گنده هم بزنید روش تا فرجی بشه Smile
و یا اگر میخواید ازدواج کنید بیاید تو خصوصی تبادل نظر کنیم چون بعضی حرفها رو نمیشه اینجا زد و بعضی راه حل ها رو نمیشه گفت
گزینه های دیگر هم موجوده که در این مقال نمی گنجندSmile

درسته که کامل نیست چیزایی که گفتم ولی فعلا همینا در دسترس هست

یه نکته ی دیگه ای که باید بگم ، چون اینجا نمیشه همه ی جنبه های ازدواج رو بررسی کرد به خاطر همین من فکر میکنم این بحث ها بی فایده ست ، تا اینجای تاپیک هم همون نظرات قبلی ده ها تاپیک گذشته داره مطرح میشه و عملا هیچ بحث جدیدی شکل نگرفته
اینقدر هم آیه و روایت ردیف نکنید ، همه خوندن هیچکی عمل نمیکنه

اساسا اینجا چون نمیشه رُک و صریح صحبت کرد آدم فقط فرسایش اعصاب میگیره این ارسال هم صرفا به این خاطر گذاشتم که بعضیا احیانا فکر نکنن خیلی زرنگن و کسی نیست جوابشون رو بده
نکته ی آخر و خیلی مهم اینه که اگه خدایی ناکرده بحث لج و لجبازی بخواد تو جامعه شکل بگیره ، خانم ها از همه بیشتر ضرر میکنن (سربسته بود)
چون هم کلامی با بعضیا فقط سردردآوره و هیچ نتیجه ی مثبتی نداره دیگه تو این امثال این تایپک شرکت نمیکنم

ببخشید ،
یاعلی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: del@ ، sarallah ، میم.حسین.الف ، Wachowski ، چــمران ، amirak ، Bamdaad
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: پيش به سوي ازدواج اسان.... - انتصـار - ۱۲/مهر/۹۴ ۱۶:۱۸

پرش در بین بخشها:

بالا