|
پيش به سوي ازدواج اسان....
|
|
۱۶:۱۸, ۱۲/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۴ ۱۶:۲۹ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
خُب خُب خُب میبینیم که بازار نسخه پیچی تو این تاپیک داغه داغه داغه
من میخوام با آقایونی که شرایطشون* مثل منه صحبت کنم میخوام دردِ دل کنم عمرا نمیخواستم تو این تاپیک شرکت کنم اما بعضی ها با عرض معذرت فکر میکنن اگه جواب نمیدیم خبریه و احساس میکنن دیگه کارشناس مسائل ازدواج و جوانان هستن! به اندازه کافی اینور و اونور دارم تحمل میکنم دیگه اعصابی نمونده بخوام اجازه بدم اینجا هم بیان رو اعصابم رژه برن *آقایون داداشام کسانی که مثل من نه درسشون تموم شده ، نه سربازی رفتن(...) ، نه پولی دارن و نه کسی رو دارن که بتونه ازشون حمایت مالی کنه نگاه کنید ببینید افکار بعضی خانم ها تو این تاپیک و افکار خیلی از خانم های جامعه چیه؟ با این افکار چجوری میخواید زندگی کنید؟ خرید و فروش راه انداختن اصلا انگیزه ای برای فکر کردن به ازدواج و تشکیل خانواده میمونه؟! کسانی که مثل من هستن ، آقا یا باید فعلا برید تو فاز بیخیالی ، مثلا تو خیابون راه میرید سر مبارک رو 90 درجه به پایین عمود کنید ، مهمونی ای که دختر هم سن و سالتون هست اصلا نرید و ... و یا موقتا دور ازدواج رو خط بکشید یه ضربدر کله گنده هم بزنید روش تا فرجی بشه ![]() و یا اگر میخواید ازدواج کنید بیاید تو خصوصی تبادل نظر کنیم چون بعضی حرفها رو نمیشه اینجا زد و بعضی راه حل ها رو نمیشه گفت گزینه های دیگر هم موجوده که در این مقال نمی گنجند ![]() درسته که کامل نیست چیزایی که گفتم ولی فعلا همینا در دسترس هست یه نکته ی دیگه ای که باید بگم ، چون اینجا نمیشه همه ی جنبه های ازدواج رو بررسی کرد به خاطر همین من فکر میکنم این بحث ها بی فایده ست ، تا اینجای تاپیک هم همون نظرات قبلی ده ها تاپیک گذشته داره مطرح میشه و عملا هیچ بحث جدیدی شکل نگرفته اینقدر هم آیه و روایت ردیف نکنید ، همه خوندن هیچکی عمل نمیکنه اساسا اینجا چون نمیشه رُک و صریح صحبت کرد آدم فقط فرسایش اعصاب میگیره این ارسال هم صرفا به این خاطر گذاشتم که بعضیا احیانا فکر نکنن خیلی زرنگن و کسی نیست جوابشون رو بده نکته ی آخر و خیلی مهم اینه که اگه خدایی ناکرده بحث لج و لجبازی بخواد تو جامعه شکل بگیره ، خانم ها از همه بیشتر ضرر میکنن (سربسته بود) چون هم کلامی با بعضیا فقط سردردآوره و هیچ نتیجه ی مثبتی نداره دیگه تو این امثال این تایپک شرکت نمیکنم ببخشید ، یاعلی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |