کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پيش به سوي ازدواج اسان....
۱۸:۵۳, ۲/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۴ ۱۸:۵۴ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
يكي ممكنه با هواپيما سفر كنه يكي با اتوبوس شايدم قطار شايدم يكي بگرده بليط اكونومي يا چارتر پيدا كنه كه سفرش ارزون دربياد شايدم يكي اصلا بچه مايه داره ولي نميخواد اضافه خرج كنه،.. رسيدن به مقصد هدفه ....تا اينجاش كه چيز عجيب غريبي نبود اصلا ربطش به عنوان چيه؟؟؟.... هر كي هر طور كه راحته سفر ميكنه ....

تا حالا ديده نشده كسي به پسرش بگه : پسرم ما كه نميتونيم هر هفته واست بليط فرست كلاس هواپيما بگيريم ،بيخيال دانشگاه شو ،يكي ميبينه با اتوبوس ميري مياي ابروم ميره.

تازه كسي كه بتونه تو شلوغي اخر سال بليط ارزون قطار و هواپيما پيدا كنه نه تنها خجالت نميكشه بلكه به عنوان شاهكار سال واسه همه تعريف ميكنه....
چرا؟.....چون..... رسيدن به مقصد هدفه...

بعضيا از ترس هزينه عروسي كلا بيخيال ازدواج شدن. مگه يه ازدواج كلش چقدر خرج داره؟ كل هزينه ي يه عروسي ميشه پولي كه به عاقد ميدن!حالا اونجا يه شيريني هم دادي ملت جون داشته باشن به افتخارت كف بزنن جاي دوري نميره!! مگه كلا چقدر ميشه؟ ميشه مثلا 200 تومن!! (200تا 1000تومني به عبارتي 20 تا 10 تومني!!! ) حالا اين 200 تومنه رو كه همه دارن(حتي اگه 200 تومنم تو جيبت نبود هستن ادمايي كه بدون پول هم كارتو راه بندازن) ... مگه هدف رسيدن به مقصد نيست ...

اصلا هدفم از اين حرفا اين نيست كه از فردا ملت كلا بيخيال مراسماشون بشن و با حداقل ممكن خرج عروسي كنن
هدفم پاسخ به اين سوال بود؟ چرا كسي كه با اتوبوس و قطار و بليط اكونومي و چارتري هواپيما ميره سفر از كارش خجالت نميكشه ، دچار استرس نميشه ، از ترس حرف يه عده ادم احمق خودشو به اب و اتيش نميزنه؟ ولي واسه عروسي.........مگه هدف مقصد نيست....

اگه يكي به جاي انگشتر طلا و پلاتين انگشتر نقره بگيره گناه كرده؟ يا همسرش و دوست نداشته؟

حالا اگه مهموني تو تالار نباشه و تو خونه باشه مشكلي داره (باور كنيد خيلي ها واسه اينكه تالار رو پر كنن ميرن مثلا دوستهاي پسر عموي دومادو ميارن!!!!!!)

عكس و فيلم حرفه اي هم كه بيشتر بدرد صنعت سينما و تبليغات ميخوره تا عروسي.......

كسي كه چند ساله ديگه ساعت مچي نميبنده ، بره كلي پول بده چون رسمه قطعا مشكل ....داره!!!

گريم و چهره پردازي چه ربطي به عروسي داره مگه فيلم سينمايه؟؟؟(با آرايشگاه متعارف قاطي نشه)

.
.
.

به نظرتون چرا دوران دانشجويي با يه ماهيتابه و دو قابلمه و 3 تا ليوان كه يكيش بين دو نفر مشترك بود با يه يخچال ازمايش و يه اجاق گاز 3شعله شده بهترين دوران خاطرات بعضيا ،ولي سرويس چند ده پارچه چيني و يخچال چند مليوني و فرش و مبل اعياني و قابلمه و بشقاب وكتري در چند طرح و اندازه نميتونه اون فضاي صميميو ايجاد كنه!

چرا ، چون خونه ي دانشجويي بر اساس نياز شكل گرفته بود ،چيز زايدي توش نبود، قرار نبود كسي زير قرض و بدهي بره فقط واسه اينكه به بقيه ثابت كنه ....آره ما هم هستيم...

.....جاهليت كار رو به جايي رسونده عروسي نه تنها باعث پژمردگي و استرس صاحب مجلس ميشه حتي مهموناشم تو عذابن! تا ميگي عروسي فلانيه ميگه از كجا بيارم خرج لباس زن و بچم كنم !!!!!

اولين قدم واسه خروج از جهل اينكه اول خودمونو از جهالت پاك كنيم ، اگه تونستيم رو اطرافيون هم تاثير بزاريم

پيش به سوي ازدواج آسان...

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rangheshafagh ، أین المنتظر ، Wachowski ، mohammadhadi ، amirak ، السا ، mahdy30na ، مجید املشی ، مهدی2012 ، zahra11 ، مجنون العباس ، فاطمه خانم ، شیدا ، Eve ، M03TAFA ، غریب ، soshiant ، بیداری12 ، Agha sayyed ، MEEAAD ، Hadiss313 ، fafa* ، Farzaneh ، علی املشی ، قاتل مرگ ، علائم ظهور ، Hidaren ، hessam ، ماحی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۰۹, ۱۲/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۴ ۱۶:۱۳ توسط بیداری12.)
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام به همه.

توی همین اینترنت بگردید درمورد ازدواج حضرت علی علیه السلام با حضرت فاطمه زهرا :

ازدواج امام علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله علیها در نهایت سادگی و سرشار از معنویت بود و مهریه حضرت فاطمه سلام الله علیها مهریه سبکی بود.

پيش از حضرت علي عليه السلام افرادي مانند ابوبکر و عمر آمادگي خود را براي ازدواج با دختر پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم اعلام کرده بودند و هر دو از پيامبر يک پاسخ شنيده بودند و آن اين که درباره ازدواج زهرا منتظر وحي الهي است.آن دو که از ازدواج با حضرت زهرا نوميد شده بودند با سعد معاذ رئيس قبيله اوس به گفتگو پرداختند و آگاهانه دريافتند که جز حضرت علي عليه السلام کسي شايستگي ازدواج با حضرت زهرا عليهاالسلام را ندارد و نظر پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم نيز به غير او نيست.از اين رو دسته جمعي در پي حضرت علي عليه السلام رفتند و سرانجام او را در باغ يکي از انصار يافتند که با شتر خود مشغول آبياري نخل ها بود. آنان روي به علي کردند و گفتند: اشراف قريش از دختر پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم خواستگاري کرده اند و پيامبر در پاسخ آنان گفته است که کار زهرا منوط به اذن خداست و ما اميدواريم که اگر تو (با سوابق درخشان و فضايلي که داري) از فاطمه خواستگاري کني پاسخ موافق بشنوي و اگر دارايي تو اندک باشد ما حاضريم تو را ياري کنيم.با شنيدن اين سخنان ديدگان حضرت علي عليه السلام را اشک شوق فرا گرفت و گفت: دختر پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم مورد ميل و علاقه من است. اين را گفت و دست از کار کشيد و راه خانه پيامبر را، که در آن وقت نزد ام سلمه بسر مي برد، در پيش گرفت. هنگامي که در خانه رسول اکرم را کوبيد پيامبر فورا به ام سلمه فرمود: برخيز و در را باز کن که اين کسي است که خدا و رسولش او را دوست مي دارند.ام سلمه مي گويد: شوق شناسايي اين شخص که پيامبر او را ستود آن چنان بر من مستولي شد که وقتي برخاستم در را باز کنم نزديک بود پايم بلغزد. من در را باز کردم و حضرت علي عليه السلام وارد شد و در محضر پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم نشست، اما حيا و عظمت محضر پيامبر مانع از آن بود که سخن بگويد، لذا سر به زير افکنده بود و سکوت بر مجلس حکومت مي کرد. تا اين که پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم سکوت مجلس را شکست و گفت: گويا براي کاري آمده اي؟حضرت علي عليه السلام در پاسخ گفت: پيوند خويشاوندي من با خاندان رسالت و ثبات و پايداريم در راه دين و جهاد و کوششم در پيش برد اسلام بر شما روشن است. پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم فرمود: تو از آن چه که مي گويي بالاتر هستي.حضرت علي عليه السلام گفت: آيا صلاح مي دانيد که فاطمه را در عقد من درآوريد؟حضرت علي عليه السلام در طرح پيشنهاد خود بر تقوا و سوابق درخشان خود در اسلام تکيه مي کند و از اين طريق به همگان تعليم مي دهد که ملاک برتري اين است نه زيبايي و ثروت و منصب.پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله و سلم از اصل آزادي زن در انتخاب همسر استفاده کرد و در پاسخ حضرت علي عليه السلام فرمود: پيش از شما افراد ديگري از دخترم خواستگاري کرده اند و من درخواست آنان را با دخترم در ميان نهاده ام ولي در چهره او نسبت به آن افراد بي ميلي شديدي احساس کرده ام. اکنون درخواست شما را با او در ميان مي گذارم، سپس نتيجه را به شما اطلاع مي دهم.پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم وارد خانه زهرا عليهاالسلام شد و او برخاست و ردا از دوش آن حضرت برداشت و کفش هايش را از پايش در آورد و پاهاي مبارکش را شست و سپس وضو ساخت و در محضرش نشست. پيامبر سخن خود را با دختر گراميش چنين آغاز کرد: علي فرزند ابوطالب از کساني است که فضيلت و مقام او در اسلام بر ما روشن است و من از خدا خواسته بودم که تو را به عقد بهترين مخلوق خود در آورد و اکنون او به خواستگاري تو آمده است; در اين باره چه مي گويي؟ در اين هنگام زهرا عليهاالسلام در سکوت عميقي فرو رفت ولي چهره خود را از پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم برنگرداند و کوچکترين ناراحتي در سيماي او ظاهر نشد. رسول اکرم صلي الله عليه و آله و سلم از جاي برخاست و فرمود: «الله اکبر سکوتها اقرارها» يعني: خدا بزرگ است; سکوت دخترم نشانه رضاي اوست.
تمام دارايى حضرت على علیه السلام در آن زمان منحصر به شمشير و زرهى بود كه مى توانست به وسيله آن ها در راه خدا جهاد كند و شترى نيز داشت كه با آن در باغستان هاى مدينه كار مى كرد و خود را از ميهمانى انصار بى نياز مى ساخت.پس از انجام خواستگارى و مراسم عقد وقت آن رسيد كه حضرت على علیه السلام براى همسر گرامى خود اثاثى تهيه كند و زندگى مشترك خود را با دختر پيامبر آغاز كند.پيامبر اكرم صلی الله علیه و آله پذيرفت كه حضرت على علیه السلام زره خود را بفروشد و به عنوان جزئى از مهريه فاطمه سلام الله علیها در اختيار پيامبر بگذارد.زره به چهار صد درهم به فروش رفت. پيامبر قدرى از آن را در اختيار بلال گذاشت تا براى زهرا عطر بخرد و باقيمانده را به عمار یاسر و گروهى از ياران خود داد تا براى فاطمه و على لوازم منزل تهيه كنند.مهريه دختر پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم پانصد درهم بود که هر درهم معادل يک مثقال نقره بود.(هر مثقال 18 نخود است).

منبع
پسر و دختر مومن اگه بخوان مومنانه زندگی کنند باید به الگوی ایمانشون نگاه کنند نه حرف مردم.باید درانتخاب همسر دقت کرد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، میم.حسین.الف ، soshiant ، amirak
۱۶:۱۸, ۱۲/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۴ ۱۶:۲۹ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #22
آواتار
خُب خُب خُب میبینیم که بازار نسخه پیچی تو این تاپیک داغه داغه داغه
من میخوام با آقایونی که شرایطشون* مثل منه صحبت کنم
میخوام دردِ دل کنم

عمرا نمیخواستم تو این تاپیک شرکت کنم اما بعضی ها با عرض معذرت فکر میکنن اگه جواب نمیدیم خبریه و احساس میکنن دیگه کارشناس مسائل ازدواج و جوانان هستن!
به اندازه کافی اینور و اونور دارم تحمل میکنم دیگه اعصابی نمونده بخوام اجازه بدم اینجا هم بیان رو اعصابم رژه برن

*آقایون داداشام کسانی که مثل من نه درسشون تموم شده ، نه سربازی رفتن(...) ، نه پولی دارن و نه کسی رو دارن که بتونه ازشون حمایت مالی کنه نگاه کنید ببینید افکار بعضی خانم ها تو این تاپیک و افکار خیلی از خانم های جامعه چیه؟

با این افکار چجوری میخواید زندگی کنید؟ خرید و فروش راه انداختن
اصلا انگیزه ای برای فکر کردن به ازدواج و تشکیل خانواده میمونه؟!
کسانی که مثل من هستن ، آقا یا باید فعلا برید تو فاز بیخیالی ، مثلا تو خیابون راه میرید سر مبارک رو 90 درجه به پایین عمود کنید ، مهمونی ای که دختر هم سن و سالتون هست اصلا نرید و ...
و یا موقتا دور ازدواج رو خط بکشید یه ضربدر کله گنده هم بزنید روش تا فرجی بشه Smile
و یا اگر میخواید ازدواج کنید بیاید تو خصوصی تبادل نظر کنیم چون بعضی حرفها رو نمیشه اینجا زد و بعضی راه حل ها رو نمیشه گفت
گزینه های دیگر هم موجوده که در این مقال نمی گنجندSmile

درسته که کامل نیست چیزایی که گفتم ولی فعلا همینا در دسترس هست

یه نکته ی دیگه ای که باید بگم ، چون اینجا نمیشه همه ی جنبه های ازدواج رو بررسی کرد به خاطر همین من فکر میکنم این بحث ها بی فایده ست ، تا اینجای تاپیک هم همون نظرات قبلی ده ها تاپیک گذشته داره مطرح میشه و عملا هیچ بحث جدیدی شکل نگرفته
اینقدر هم آیه و روایت ردیف نکنید ، همه خوندن هیچکی عمل نمیکنه

اساسا اینجا چون نمیشه رُک و صریح صحبت کرد آدم فقط فرسایش اعصاب میگیره این ارسال هم صرفا به این خاطر گذاشتم که بعضیا احیانا فکر نکنن خیلی زرنگن و کسی نیست جوابشون رو بده
نکته ی آخر و خیلی مهم اینه که اگه خدایی ناکرده بحث لج و لجبازی بخواد تو جامعه شکل بگیره ، خانم ها از همه بیشتر ضرر میکنن (سربسته بود)
چون هم کلامی با بعضیا فقط سردردآوره و هیچ نتیجه ی مثبتی نداره دیگه تو این امثال این تایپک شرکت نمیکنم

ببخشید ،
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: del@ ، sarallah ، میم.حسین.الف ، Wachowski ، چــمران ، amirak ، Bamdaad
۱۶:۳۹, ۱۲/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۴ ۱۷:۰۲ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #23
آواتار
دوستان عزیز عمار94 و السا:

چرا متوجه نشدید مسئله ی اصلی طلاقهای عاطفی و واقعی جامعه ارتباط یکی از زوجین و (بیشتر مرد) با شخص سومی هست که

بهش میگن همکار ، دوست معمولی، دوست مجازی و... خیلی هم مذهبی هستن نماز اول وقت می خونن ظاهرا هم رابطه

ی خاصی بافرد نامحرم ندارن تا گندش دربیاد طرف رو صیغه میکنن و میگن حلااااااللل!!!! ( اگر با آبرو باشن) اگر بی آبرو باشن که

دیگه هیچچ!!! اگر هم این آلودگی از طرف زن باشه که دیگه بدتر هیج توجیه دینی یا عرفی پشتش نیست

شاید بیشترتون به علت تجربه کم ندونید ولی من زیاد دیدم یا شنیدم که حتی افراد اون شخص سوم رو در جریان خصوصی ترین

مسائلشون میگذارنSad اینا کم معضل نیستن و این تاپیک هم برای طلاق نیست بلکه برای ازدواجه ولی اصل حرف من که موجب

برداشت بد دوستان شد مخالفت با رونق ازدواج نیست اتفاقا همه دوستان میدونن که من با ازدواج زود و نسبتا راحت و مناسب موافقم ولی ازدواج آسان نباید هدف باشه
ازدواج مناسب و پر دوام باید هدف باشه
اگر افراد توی ازدواج هدفشون پز دادن و خودشون رو از چیزی که هستن بالاتر نشون دادن نباشه و به اندازه خرج کنن همونطور که ائمه سفارش کردن
(دقت کنید حتی پیامبر نگفتن مهر نباشه و یا کمتر از حد معمول باشه گفتن کمتر بشه تا ازدواج سر بگیره و به هیچ عنوان منظورشون این نبوده زن وقتی شوهرش ازش سیر شد یا فوت کرد محتاج و فقیر بشه ....)

الان مشکل جامعه این شده که افراد با خرج و مخارج گزاف و بی معنی می خوان عقده ها و کمبود های مادیشون رو جبران کنن!

چون باز هم میگم مطابق عرف و ثروت خانوادها مناسب هست!!

بحث مالی خصوصا مهریه ضمانت اجرایی هست برای این که زن اگر زندگیش شکست خورد فقیر و گدا نشه !!! با هر نوع اسراف هم مخالفم میشه عروسی سرو صدا داشته باشه ولی هزینش در حد بضاعت طرفین باشه مثل این همه ازدواجهای دوانشجویی که به گوش عموم جامعه هم میرسهSmile

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، Eve
۱۶:۴۳, ۱۲/مهر/۹۴
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۲/مهر/۹۴ ۱۶:۱۸)انتصـار نوشته است:  خُب خُب خُب میبینیم که بازار نسخه پیچی تو این تاپیک داغه داغه داغه
من میخوام با آقایونی که شرایطشون* مثل منه صحبت کنم
میخوام دردِ دل کنم

عمرا نمیخواستم تو این تاپیک شرکت کنم اما بعضی ها با عرض معذرت فکر میکنن اگه جواب نمیدیم خبریه و احساس میکنن دیگه کارشناس مسائل ازدواج و جوانان هستن!
به اندازه کافی اینور و اونور دارم تحمل میکنم دیگه اعصابی نمونده بخوام اجازه بدم اینجا هم بیان رو اعصابم رژه برن

*آقایون داداشام کسانی که مثل من نه درسشون تموم شده ، نه سربازی رفتن(...) ، نه پولی دارن و نه کسی رو دارن که بتونه ازشون حمایت مالی کنه نگاه کنید ببینید افکار بعضی خانم ها تو این تاپیک و افکار خیلی از خانم های جامعه چیه؟

با این افکار چجوری میخواید زندگی کنید؟ خرید و فروش راه انداختن
اصلا انگیزه ای برای فکر کردن به ازدواج و تشکیل خانواده میمونه؟!
کسانی که مثل من هستن ، آقا یا باید فعلا برید تو فاز بیخیالی ، مثلا تو خیابون راه میرید سر مبارک رو 90 درجه به پایین عمود کنید ، مهمونی ای که دختر هم سن و سالتون هست اصلا نرید و ...
و یا موقتا دور ازدواج رو خط بکشید یه ضربدر کله گنده هم بزنید روش تا فرجی بشه Smile
و یا اگر میخواید ازدواج کنید بیاید تو خصوصی تبادل نظر کنیم چون بعضی حرفها رو نمیشه اینجا زد و بعضی راه حل ها رو نمیشه گفت
گزینه های دیگر هم موجوده که در این مقال نمی گنجندSmile
درسته که کامل نیست چیزایی که گفتم ولی فعلا همینا در دسترس هست

یه نکته ی دیگه ای که باید بگم ، چون اینجا نمیشه همه ی جنبه های ازدواج رو بررسی کرد به خاطر همین من فکر میکنم این بحث ها بی فایده ست ، تا اینجای تاپیک هم همون نظرات قبلی ده ها تاپیک گذشته داره مطرح میشه و عملا هیچ بحث جدیدی شکل نگرفته
اینقدر هم آیه و روایت ردیف نکنید ، همه خوندن هیچکی عمل نمیکنه

اساسا اینجا چون نمیشه رُک و صریح صحبت کرد آدم فقط فرسایش اعصاب میگیره این ارسال هم صرفا به این خاطر گذاشتم که بعضیا احیانا فکر نکنن خیلی زرنگن و کسی نیست جوابشون رو بده
نکته ی آخر و خیلی مهم اینه که اگه خدایی ناکرده بحث لج و لجبازی بخواد تو جامعه شکل بگیره ، خانم ها از همه بیشتر ضرر میکنن (سربسته بود)
چون هم کلامی با بعضیا فقط سردردآوره و هیچ نتیجه ی مثبتی نداره دیگه تو این امثال این تایپک شرکت نمیکنم

ببخشید ،
یاعلی

جنابعالی با این حرصی که میخوری ، به ازدواج نمیرسی !!
انقدر حرص نخور عزیز ..

بعدش فکر کنم شما زیاد تو خیابان 90 درجه ( سر به زیر ) راه نرفتی وگرنه باید میدونستی 90 درجه هم جواب نمیده ، الان لاک قرمز و مشکی و زرد بلالی Big Grin مد شده ... تازه شم صندوق جوراب خانمها خیلی وقته ته کشیده .......

حرص نخور .. به جاش بستنی بخور !
( کلا همش شوخی بود )Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: چــمران ، انتصـار ، Bamdaad
۱۸:۳۰, ۱۲/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۴ ۱۹:۲۳ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #25

نقل قول:
برادران گرامی قبول کنید مهریه یک جور سفته دست خانمهاست
[تصویر: happy.png]
مانع خیانت نمیشود ولی دست مردها رو خیلی می بندد.

کاملا اشتباه می کنید(البته می دونم واقعا این نظریه رو هیچکدام از بزرگوارن باور ندارن)

باید تاثیر این رفتارو از آقایون جویا بشید نه به تصورات خانم ها بسنده کنید
اولا مگه الان تعداد سکه برای مهریه قانونا از لحاظ تعهد اجرایی محدود نشده (می گفتن100تا 200 تا یه چیزی توهمین مایه ها بیشتر رو نمی تونن قانونا طلب کنن )

اون بنده خدایی که گفتم 2323سکه مهر کرده یه دفه نشست حساب کرد گفت اگه زنمو بکشم دیه اش ارزونتر از مهرش میشه .
به این نکته ام باید توجه کرد [تصویر: i-care-smiley.gif]

حقیقتا فکر نمی کنم مهریه روی دستها تاثیر بزاره(چون یه مردم دارم میگم) اما ینطوری که همه سفت و سخت روی این قضیه تکیه می کنید یعنی به لحاظ روانی یه آرامش خاطری رو برای خانمها میاره [شاید] .ولی این فقط توی فکر اون خانمه تو حقیقت ماجرا اثر گذار نیست

البته من اطراف خودم از این جنس تفکر ندیدم خانم ها توی قوم و خویش ما مهر کم می کنن حتی تک رقمی اما ... زرنگن می دونی توی زندگی خونه به نامشون می خوره زمین به نامشون می خوره (لامصبا عین صهیونستا می مونن) اینام به خاطر تضمین زندگی مشترک نیستا به خاطر تضمن زندگی فردی پس از جدایی هست یعنی میگه به جهنم که مرد رفت اصلا مهم نیست بمونه [قرارم نیست بمونه] مهم اینه بعدش که خبر مرگش رفت من جایگاهم تثبیت شده باشه

اون قدیما یکی رو می خواستن بپیچونن مهر زیاد می گرفتن که طرف دمشو بزار رو کولش در بره جدیدا ...
بد خیلی بد . اصلا از این فکرام به خودتون راه ندید همش به این فکر کنید آدم بی صفت که بخواد بره میره (عجب قوت قلبی). این سفته جعلیه باید یه تضمین دیگه ای وجود داشته باشه خیلی محکم و قوی تر

فقط توی مثالا رعایت کنید نیاید یه خانمی رو که از مادیات گذشت می کنه با یه آقایی که ملاکش تعداد سکه های مهریه اس سر سفره عقد بشونید بعد بگید به این خاطر اینطوری یا اونطوری شد. اون خانمی که از مادیات میگ ذره به آقایی میگه "بعله " که چشمش به مهر زنش نباشه . کبوتر با کبوتر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، del@ ، انتصـار ، فاطمه خانم ، رکن الهدی ، Bamdaad
۲۰:۳۲, ۱۲/مهر/۹۴
شماره ارسال: #26
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

(۱۲/مهر/۹۴ ۱۸:۳۰)میم.حسین.الف نوشته است:  اون بنده خدایی که گفتم 2323سکه مهر کرده یه دفه نشست حساب کرد گفت اگه زنمو بکشم دیه اش ارزونتر از مهرش میشه .
به این نکته ام باید توجه کرد [تصویر: i-care-smiley.gif]

این بنده خدا، علاوه بر اون دیه، همچنان مهریه رو باید بپردازه، اگه پدر و مادر خانوم درخواست کنن
بله، به این نکته هم باید توجه کردSmile

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

مشکل ماها اینه که اصلا نمی دونیم مهر یعنی چی؟
کی گفته که مهر ضمانت میاره برای خانوم؟

دختر خاله ی خودم، بعد از دو سال از ازدواجش رفتن دفترخانه و با ثبت محضری، کل مهرش رو حلال کرد و بخشید
وقتی ازش علت کارش رو پرسیدم، گفت که با این کارش محبت بین خودشون رو بالا برده
از طرفی، اگه خدایی نکرده، اتفاقی بدی هم قرار باشه بیفته، که این مهر بخواد ضمانت کنه رابطشون رو، گفت تو این حالت، ترجیح می دم که باز هم مهرم رو ببخشم و رابطه رو تمام کنم

نه مهر کم از ارزش دختر کم می کنه
نه مهر بالا ضمانت میاره

یکی از دوستای مادرم، پسرشون با عروسشون نساخت. مهرشم یه سکه بود. طلاق گرفتن، همون یکی هم طرف حلالش کرد
یه عده می گفتن این اگه مهرش یکی نبود این اتفاق نمیفتاد
بعد 2 سال دوباره با هم ازدواج کردن (به خاطر دخترشون). این بار با مهر خیلی بالا
ولی باز هم طلاق گرفتن
خانوم باز هم مهرش رو حلال کرد

اینها رو خودمون به عینه دیدیم. که با وجود داشتن یه دختر و هم با مهر کم و هم بالا نتونستن با هم کنار بیان

باور کنید مهر بالا ضمانتی نمیاره

آقایونی که گلایه می کنن، تو سن 22، 23 یا بالاتر، با اینکه دانشجو هستند و جویای همسر ولی پس اندازی ندارن:
من واقعا نمی دونم به این دست آقایون چی بگم!
دانشجو هستید، که هستید!
زندگی که کلا تعطیل نشده بگیم صبح تا شب پای درس و دانشگاه هستید!
واقعا اینطوره؟
حالا اگه فرض کنیم، واقعا این نه ماه، درگیر درس و دانشگاه هستید و اصلا وقت خالی ندارید، 3 ماه تابستان رو که ازتون نگرفتن؟
گرفتن؟
چرا یه کاری، یه شغلی، یه حرفه ای ... چیزی برای خودتون تو این فرصت جور نمی کنید؟
کلا بحث درآمدزاییش به کنار، واقعا بیکاری آزاردهنده نیست؟
اینکه همچنان به پدرمون چشم داشته باشیم؟
خدا شاهده، همین تابستان، داداشام با اینکه دانش آموز بودن، هرکدوم نفری 5، 6 تومن پس انداز داشتن!
انواع حرفه ها و هنرها هم بلدن!
انقد براشون مهمه که بیکار نباشن و وقتشون رو به بطالت نگذرانن، که ماشاالله، شم اقتصادی خوبی هم دارن
دنبال کارها و چیزهای نو هم می رن

حتی ماه رمضون هم، با این گرمای شدید تیر ماه، طوری برنامه ریزی کردند، که روز رو می خوابیدن، و از عصرها شروع به کار می کردن تا گرما اذیتشون نکنه

آقایونی که رفتید خواستگاری و پس انداز ندارید، خیلی قابل توجیه نیست این بهانتون
اگه بهانه سربازی گرفتن، یه جا رفتین ندادن، جاهای دیگه برید
انقد برید تا بالاخره یکی بهتون بدن
بالاخره اگه نیتمون پاک باشه، خدا خودش موردش رو سر راهتون می ذاره

نشینید به این امید که قدم برنداشته فرجی اتفاق میفته!
خودتون رو ثابت کنید که می تونید حتی زیر سنگ هم شده، کاری دست و پا می کنید و درآمد حلال می تونید کسب کنید

وای بر ما ... وای بر مسئولین...
این حرفها واقعا فاجعه هست دوستان ...

حفظ عفت کار هر کسی نیست عزیزان.
حتما نباید شخصی به همسر آینده اش خیانت کنه که بگیم ایشون دیگه عفیف نیست... نه... این اوج فاجعه هست ...
بیش از نود درصد توان این رو ندارن که عفتشون رو حفظ کنن... اینها ابد در پیش دارن...

بین بلوغ جنسی و فعالیت قوه خیال ربطهاست ...
شخصی که امروز به بلوغ جنسی می رسه می بینیه ده سال پانزده سال بعد ازدواج میکنه به خدا اون قوه خیال هر چه می خواد توی این مدت به سرش میاره...

اگر کسی بفهمه این آمار چقدر وحشتناکه می فهمه این فاجعه ای که در کشور ما وجود داره بارها از جنایتی که صهیونیستها در غزه کردن دردناکتره...
اگه ما از غصه بمیریم رواست...

ول کنیم این قیدهای دست و پا گیر رو!
مهر اگه بالا باشه، شان دخترم بالا می ره!
پسره سربازی نرفته، دختر نمی دیم!
جهاز دختر تا چی و چی رو نداشته باشه، که اصلا شروع زندگی غیر ممکنه!!
یه خورده از توقعات بیارن پایین!

همش دنبال تفاخر و تنافس هستیم!

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirak ، میم.حسین.الف ، السا ، del@ ، انتصـار ، فاطمه خانم ، رکن الهدی ، بیداری12 ، zahra11 ، Bamdaad ، Eve
۲۲:۳۷, ۱۲/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۴ ۲۲:۴۸ توسط چــمران.)
شماره ارسال: #27

من حس می کنم تنها کسی که حرفاش تو جامعه آشناست خانم zahra11 هستند.

بقیه حرفها فقط تو فضای مجازی و یا از طرف افراد غیر پای کار (!Wink) دیده و شنیده می شه.

واقعا چرا؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۲۳:۱۲, ۱۲/مهر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۴ ۲۳:۳۱ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۲/مهر/۹۴ ۲۰:۳۲)مصباح نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

آقایونی که گلایه می کنن، تو سن 22، 23 یا بالاتر، با اینکه دانشجو هستند و جویای همسر ولی پس اندازی ندارن:
من واقعا نمی دونم به این دست آقایون چی بگم!
دانشجو هستید، که هستید!
زندگی که کلا تعطیل نشده بگیم صبح تا شب پای درس و دانشگاه هستید!
واقعا اینطوره؟
حالا اگه فرض کنیم، واقعا این نه ماه، درگیر درس و دانشگاه هستید و اصلا وقت خالی ندارید، 3 ماه تابستان رو که ازتون نگرفتن؟
گرفتن؟
چرا یه کاری، یه شغلی، یه حرفه ای ... چیزی برای خودتون تو این فرصت جور نمی کنید؟
کلا بحث درآمدزاییش به کنار، واقعا بیکاری آزاردهنده نیست؟
اینکه همچنان به پدرمون چشم داشته باشیم؟
خدا شاهده، همین تابستان، داداشام با اینکه دانش آموز بودن، هرکدوم نفری 5، 6 تومن پس انداز داشتن!
انواع حرفه ها و هنرها هم بلدن!
انقد براشون مهمه که بیکار نباشن و وقتشون رو به بطالت نگذرانن، که ماشاالله، شم اقتصادی خوبی هم دارن
دنبال کارها و چیزهای نو هم می رن

حتی ماه رمضون هم، با این گرمای شدید تیر ماه، طوری برنامه ریزی کردند، که روز رو می خوابیدن، و از عصرها شروع به کار می کردن تا گرما اذیتشون نکنه

آقایونی که رفتید خواستگاری و پس انداز ندارید، خیلی قابل توجیه نیست این بهانتون
اگه بهانه سربازی گرفتن، یه جا رفتین ندادن، جاهای دیگه برید
انقد برید تا بالاخره یکی بهتون بدن
بالاخره اگه نیتمون پاک باشه، خدا خودش موردش رو سر راهتون می ذاره

نشینید به این امید که قدم برنداشته فرجی اتفاق میفته!
خودتون رو ثابت کنید که می تونید حتی زیر سنگ هم شده، کاری دست و پا می کنید و درآمد حلال می تونید کسب کنید

سلام
کلی میخوام جواب بدم مخاطبم هیچکدوم از بزرگواران نیست

خب نمیخواستم دیگه شرکت کنم تو بحث ولی مثل اینکه یه ابهاماتی پیش اومده Smile
نگاه کنید من اون بالا هم گفتم همه چیز برای همه یکسان نیست ، شرایط آدما با هم متفاوته به خاطر همین ما نمیتونیم اینجوری نتیجه گیری کنیم
موضوعات و مسائلی وجود داره که شما چون ازشون خبر ندارید ، نمیتونید قضاوت کنید (کلی دارم میگما)
بحث بهونه گیری و تنبلی نیست ، گرچه کاملا منکرش نمیشم Smile

بحث کار رو پیش آوردید
حالا نیازی به گفتن نیست ، خرج درس و دانشگاه رو تا حدود زیادی خودم درمیارم
به شخصه ترسی از مسائل مالی ندارم و امیدم به خداست ان شاءالله کار خوب هم گیر میارم و درآمد مناسبی هم خواهم داشت ،
کلا آدم مادی ای هم نیستم که بگم فلان و فلان باید داشتم باشم ، اما یه حداقل هایی باید باشه درسته؟!
یا پدر خانوم آینده نمیگه تا وقتی کار گیر نیاوردی نیا ؟!

مثلا با همون 5-6 تومنی که خانم مصباح فرمودن برادراتون پس انداز کردن هم نمیشه یه زندگی رو شروع کرد ، واقعیته
حالا باز این مسائل مادی یه وجه قضیه ست

یا مثلا یکی از دوستانم که فارغ التحصیل شد ، همین الانش ماهی 2-3 تومن درآمد داره میگه باز میترسم ازدواج کنم
میگه من حاضرم تنها باشم و با این پول یه زندگی مجردی خوب داشته باشم ولی نرم ازدواج کنم و زندگی متوسطی رو بگذرونم!! یا مثلا میگه که به ازدواج فکر نمیکنم تا وقتی یه پس انداز خوب داشته باشم تا همسر آینده م هرچیزی خواست بتونم براش تهیه کنم.

همه چیز مسائل مادی نیست ،
میخوام بگم که شرایط هر کی و طرز فکر و توقعاتش متفاوته

یا مسئله ی سربازی خب خیلی موضوع مهمیه ، فقط یه مشکلی که سربازی به وجود میاره اینه که خانم ها میتونن زودتر وارد بازار کار بشن ، شرایط برابر نیستBlush
حالا این وسط سابقه ی کار و این چیزا هم هست!
بازنشسته ها البته دیگه سرکار نیستن!Wink

حالا باز مسئله ی اشتغال زنان در مشاغل غیرمرتبط رو مطرح کنیم ، دوستان ناراحت میشن
بحث رقابت بین زن و مرد و لج و لجبازی پیش اومده دقیقا!
بعضی مسائل هست نمیشه رُک صحبت کرد

خب الان این چند سال بین دوران بلوغ تا زمان ازدواج رو یه جوون باید چیکار کنه؟ تقوا پیشه کنه
حالا اونایی که میگن تقوا پیشه کنید ، 2 ماه همسرشون رو طلاق بدن ببینیم چجوری تقوا پیشه میکنن با عرض معذرت
آخه آدم نباید رو هوا حرف بزنه

چند مدل مثال بزنم براتون
مثلا دوستان دوران دبیرستان بنده تو تهران ، الان بالای 80%شون با جنس مخالف ارتباط دارن ! نه با یکی با چندنفر!
همه مثل هم نیستن ، باید چیکار کرد؟
البته بعضیاشون هم ازدواج کردن خداروشکر
یا مثلا یکی از دوستانم که تو شهرستان درس میخونه ، میگه من فعلا سعی میکنم عاشق کسی نشمBig Grin
چرا یه جوون باید یه همچین تفکری داشته باشه ؟!

اینا راه حله واقعا؟!

حالا باز من فقط بعضی مشکلات پسرها رو گفتم ، خانم ها هم طبیعتا برای ازدواج مشکلاتی دارن
از توقعات بیجا و چشم و هم چشمی گرفته تا مسئله ی مهریه و جهیزیه و الی ماشاالله
خانواده ها مشکل دارن ، مسئولین نمیتونن یا نمیخوان (!) کاری کنن و ...
مثلا یکی از دوستان رفته بود برای خواستگاری مادر دختر خانم فرموده بودن که الا و بلا باید 206 بخری ، آخه یعنی چی؟؟SurpriseBig Grin
به هم خورد دیگه ، الان فکر کنم بنده خدا 4-5 مورد رو هم گذروندهBig Grin

چقدر میشه مثال زد

الان شرایط جوری شده که یه عده که راحت میتونن ازدواج کنن ، ازدواج نمیکنن ، اونایی که میخوان ازدواج کنن نمیتونن ازدواج کنن!Dodgy
الان جامعه جوری شده که انگار ازدواج هدفه! به خاطر همین اینقدر پیچیده شده !

حالا شاید یکی بیاد بگه همه اینا هیچ کدومشون مشکل نیستن (!) اونم یه جورشه

ببینید خیلی میشه حرف زد درباره ی ازدواج ، مثلا بخوایم وارد بحث از خودگذشتگی و ایثار و اعتماد متقابل و از این دست موضوعات بشیم خودش ساعت ها وقت نیاز داره

در آخر باز هم تکرار مکررات شد ، همه این حرف ها قبلا هم زده شده و نتیجه ای حاصل نشده و نمیشه

اگه بعضی جاها پراکنده س یا یکم ابهام داره عذر میخوام

اوه چقدر طولانی شد ، ببخشید
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، السا ، amirak ، فاطمه خانم ، شیدا ، رکن الهدی ، مصباح ، Bamdaad
۲۳:۴۴, ۱۲/مهر/۹۴
شماره ارسال: #29
آواتار
درسته بحث هاي بسياري باز شد (بحث اصلي شايد بررسي صلاحيت و ضمانت اجرايي بود) بعدش ميشد در مورد احراز صلاحيت و بعدترش موانع مالي بحث كرد ولي تو اين تاپيك به نظر باز كردن سرفصل هاي جديد اشكالي نداره ولي بهتره اشاره شود كه بحث پست دقيقا به چه موردي اشاره ميكند :

_ صلاحيت و ضمانت اجرايي

_احراز صلاحيت

_ بحث ها ي مالي ازدواج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، شیدا
۰:۵۳, ۱۳/مهر/۹۴
شماره ارسال: #30

برخی خانم ها فکر می کنن کالا هستند

(چون وقتی می گیم مرد ، زن رو بدست میاره، در ناخودآکاه چنین فکری داریم.)

و سعی می کنن با بالا بردن قیمتشو ارزششون رو بالا ببرند.

و نمی دونن قبل از هر چیز ارزششون رو به شدت تنزل دادند.

حرفی با آقایون:

مردی که بخواد کالایی بنام زن بخره (یا بدست بیاره) مجبوره پول زیادی هم خرج کنه. بالاخره هر کالایی خرج داره.

اما اون مردی که می خواد با یک انسان پیمان زندگی مشترک ببنده، قطعا فقط یک متاع برای عرضه لازم داره، اونهم انسان بودنه.

حالا ببینید کدومش رو می خواید؟ یا پول جمع کنید برید دنبال کالا، یا انسانیت رو بالا ببرید و برید دنبال انسان ها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، فاطمه خانم ، شیدا ، انتصـار ، مصباح ، del@ ، Bamdaad ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا