|
بیاییم به وصیت نامه های شهدا عمل کنیم ..
|
|
۱۳:۵۸, ۲۱/آبان/۹۴
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
بسم رب الشهدا و الصدیقین. .
فرازی از وصیتنامه شهید حمید داود خانی امام حسین (علیه السلام)فرمودند: من در این مبارزه سرمشق و الگوی شمایم،اگر این بدنهای ما ساخته شده است که آخر بمیرد پس چرا در راه خدا با شمشیر قطعه قطعه نشود؟ خدا را شکر می کنم که مرا هدایت کرد و با خوبانش آشنا کردو سپس دیدار توفیق دیدارش را برایم میسر ساخت . قدر انقلاب و کشورمان را بدانید،مبادا خدائی نکرده با سهل انگاری و کوتاه فکری به انقلاب لطمه وارد شودو دین خون تمامی شهدا برگردنتان بیفتد،در برابر سختی ها و مشکلات اقتصادی صبر داشته باشید،از خود ضعف نشان ندهید،همانا خدا با صابرین است "ان الله مع الصابرین" این همه میگذرد اصلاً دنیا محل گذراست و همه آزمایشات الهی می باشد. حضرت علی (علیه السلام) فرمود: صبر ،برای افراد با ایمان بهترین سلاح است ،مطیع فرمایشات و کلمات "امام" باشید ، مومن باید زیرک و با هوش باشد،نماز جمعه و جماعت را فراموش نکنید،ما هر چه داریم از این دو فریضه است. با خوبان آشنا شوید و با آنها رفیق شوید،دوستی برای خدا باشد . و حالا سخنی را با شما پدر و مادر عزیزم دارم ابتدا بگویم که من برای شما فرزند خوبی نبودم و به غیر از اذیت و آزار وجود شریفتان کاری در حقتان نکردم ولی قول میدهم انشاءالله بدون شما وارد بهشت نشوم،مرا ببخشید. هنگام غسل و کفن و دفن حتماً چهل مومن شهادت بدهند که از این حقیر راضی هستند و حلالم میکنند(البته اگر جنازه داشتم).امام را دعا کنید،رو بسوی جبهه ها کنید،و هر بار که یاد این حقیر افتادید سوره کوثر را بخوانید. با ذکر صلوات و خواندن سوره کوثر یاد و خاطرشان گرامی و پررهرو باد اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الأبْتَرُ ﴿٣﴾ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وصیت نامه شهید محمد جهان آرا | hadis222 | 1 | 1,175 |
۴/اسفند/۹۴ ۱۶:۳۴ آخرین ارسال: mohammadz |
|
| وصیت نامه های تصویری شهدا | قبیله منتظر | 4 | 2,975 |
۲۸/شهریور/۹۴ ۱۴:۲۷ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| وصیت نامه شهید شجاعیان با صدای خود شهید | ehsan8taherian | 0 | 1,130 |
۱/شهریور/۹۴ ۲۲:۳۰ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| وصیت نامه فرماندهان شهید پوستر شد | vahrakan | 0 | 1,362 |
۲۲/فروردین/۹۴ ۹:۱۶ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| مگر نمیبینی مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) سرباز میطلبد؟ ظهور در وصيت نامه شهدا | sarallah | 1 | 1,567 |
۸/مهر/۹۲ ۶:۱۲ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| اگر به جای شهدا بودید در وصیت نامه خود چه می نوشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | saloomeh | 9 | 4,829 |
۱۱/فروردین/۹۲ ۱۸:۰۴ آخرین ارسال: عماره |
|