|
حضرت آدم نزدیک 7000 سال قبل هبوط کرد
|
|
۱۷:۰۰, ۲۵/آبان/۹۴
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۵/آبان/۹۴ ۳:۱۱)namekarbary نوشته است: درسته که ما همه چیز رو درباره دی ان ای نمی دونیم. این به این معنا نیست که ما هیچ چیز در مورد دی ان ای نمی دونیم. مثلا می دونیم که تلومر ها رشته های غیر کد کننده ای هستن که جلوی خوردگی کروموزوم رو می گیرن. وجود این رشته ها در نواحی غیرتلومریک بلا استفاده هست. فرافکنی نکنید لطفاهر کس یه کم از ژنتیک بدونه باید به راحتی این رو درک کنه که کاهش و افزایش کروموزوم ها یه مسئله ساده ای نیست که اتفاق بیافته و شامپازه بشه انسان به همین راحتی! نظریه های وهم آلودی مثل نظریه تکامل که همینجور در هوا میفرمایند شامپانزه خیلی شبیه انسانه اما به قول شما این کد با اون کد فرق میکنه اینجا این بلا استفاده است و این حرفهای تخیلی ولی برای ادعای خودش در صد سال اخیر نتونسته سند ی بیاره،... حد واسطش کجاست؟؟ این کروموزوم ها کجا گم شدن؟! چرا پیدا نمیشن؟! حرفها صد سال دیگر هم ثابت نمیشن. مگر همینطوری هم میشه باور کرد حالا شصت ملیون سال گذشته کرومزومها کاهش تعداد دادند!! این حرفها واقعا تخیلی هستند. هر وقت یه شامپانزه رو آوردند کرومزوم های اضافه اش رو دور ریختن (شما میفرمایید اضافه است دیگه) و یه بچه انسان ازش گرفتند شاید من در نتایجم درباره نگرش به علم الکن امروزی تغییرات ایجاد کنم ولی باور کردن این توهمات از طرف یه ذهن درست و حسابی غیر ممکن هست. البته من طبقه بندی کردن موجودات اصلا مشکلی ندارم ولی خلق انسان به عنوان یک موجود خاص از طرف خداوند با این مسائل فرق میکنه. راسته ها و تیره ها وجود دارند اما برای جانوران. شامپانزه و فرزندانش هم جزوشون قبول. با پذیرفتن شامپانزه به عنوان نیای اصلی خیلی چیزهای دیگر رو هم میتونید بپذیرید. آزاد هستید بپذیرید. ولی جد ما حضرت آدم و جده ما حوای گرامی هستند. ما هم مستقیماً از بهشت اومدیم و نه از تیره... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

فرافکنی نکنید لطفا