|
حضرت آدم نزدیک 7000 سال قبل هبوط کرد
|
|
۱۲:۰۲, ۱۷/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۴ ۱۲:۰۸ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
|
جناب دل خسته اصلا بحث سر نظریه تکامل نیست ! من روال تاپیک را به صورت پله ای بیان میکنم !
1.جناب قلب یک تاپیک را ایجاد کردند که مطالب ان میتوانست درست یا نادرست باشد . (البته نظر شخصی من این بود و هست که از لحاظ منطقی هم عمر انسان امروزی نهایتا 100 قرن است) 2.گروهی از کاربران مخالف پست جناب قلب بودند ( لحظه ی صفر که هنوز دلایل مطرح نشده ) 3.دلیل مخالفان نظریه ی تکامل بود (حتی با پذیرش تکامل ، مطالب پست جناب قلب زیر سوال نمیرفت ) 4. 14 صفحه بحث کردیم و مخالفان به این نتیجه رسیدند که ما نمیتوانیم در مورد تکامل نظر بدهیم (بحث خوبی بود ، اما مهم نتیجه ی بحث است ! اگر قبول کنیم که در مورد تکامل نمیتوانیم نظر بدهیم_چیزی که مخالفان پست جناب قلب میگویند و من بی توجه به نظری که به تکامل دارم آن را موقتا در این تاپیک میپذیرم_ پس قاعدتا نمیتوانیم تکامل را برای اثبات یا رد مسئله ی دیگری بکار ببندیم . تا اینجا بحث ها تقریبا منطقی و خوب بود ) 5.ظاهرا به آنجا رسیدیم که تکامل ربطی به این تاپیک ندارد ! (پرونده ی تکامل اینجا بسته شد ، اما این تاپیک همچنان میتواند محل بحث باشد و تکامل هم در جایی دیگر باز میتواند محل بحث باشد) 6. کاربری که قبلا عنوان کرده بود اعتقادات(تحریف شده) مسحیان در زمان گالیله باعث انحراف فکری آنان شده بود موضوع جالبی را مطرح میکند ! موضوع جالبی که از خود تاپیک هم جالب تر است (در پست بعدی به این موضوع جالب اشاره میکنم ،شاید هم اشاره نکردم و به طور خصوصی مطرح کردم و بعدا کل شماره 6 را حذف کردم !!!) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |