کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حضرت آدم نزدیک 7000 سال قبل هبوط کرد
۱:۲۳, ۲۲/آذر/۹۴
شماره ارسال: #166

(۲۲/آذر/۹۴ ۰:۰۸)دل خسته نوشته است:  سلام
ببینید صحبت من چیز دیگه ای هست
قدرت پرواز و امثالهم چیزی دور از ذهن نیست و ناشی از یک سری تفاوت های ظاهری میشه.
اما چرا غیر از انسان موجود دیگه ای تا این حد تفاوت به قول شما کیفی با نیای خودش نداشته؟
چرا فقط در این همه موجود با هوش (کلاغ ، دلفین ، شامپانزه و ...) تکامل صورت نگرفته و فقط به قول شما شامپانزه تونسته دارای عقل بشه؟
و این که این تفاوت خیلی فاحشه
ببین تفاوتش مثل روبات های رایج (چه رباتی که فقط خط رو دنبال می کنه و چه روباتی که به مریض کمک می کنه و.... )و روبات هوشمند میشه ، این تفاوت خیلی فاحش هست.
هر روباتی طبق غریزه اش (برنامه اش) عمل می کنه و وقتی چیزی فراتر از برنامه اش بهش داده بشه از پسش بر نمیاد (یک کلاغ با تمام هوشش نمی تونه مثلثات یاد بگیره)
اما روبات هوشمند غیر از غریزه اش (برنامه اولیه اش) می تونه چیزی یاد بگیره و هی دامنه یادگیری و فهمش رو افزایش بده.
این رو هم در نظر داشته باش که غیر روبات هوشمند مابقی روبات ها برون کمک برنامه نویس در نسل های بعدی قابلیت پیشرفت رو ندارند)
خصیصه های کیفی ویژگی های ظاهری موجودات رو به کلاسها تقسیم بندی می کنن. این ویژگی ها میزان قدرت انجام کاری یا میزان یه توانایی رو نمایش نمی دن. در مورد انسانها هم همین طوره. ذهن انسان ویژگیی رو داره که سایر جانداران ندارن.انسان اجزای محیط و همینطور خودش رو با کلمات برچسب میزنه. این ویژگی در پریماتهای دیگه نیست. البته تاثیرات بزرگی داره مثل پیشرفت تکنولوژی، اما این باعث نمی شه این ویژگی ماهیتا چیز فراتر از سایر ویژگیها باشه.

سوال دیگه اینه که چرا این ویژگی در سایر موجوذات به وجود نیومده. که البته من حس می کنم سوال این نیست...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: حضرت آدم نزدیک 7000 سال قبل هبوط کرد - ‎namekarbary - ۲۲/آذر/۹۴ ۱:۲۳

پرش در بین بخشها:

بالا