کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرابایدبگوییم امام خامنه ای؟!
۰:۲۶, ۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #25
آواتار
(۴/دی/۹۴ ۲۳:۱۲)گلریز نوشته است:  خبرگزاری فارس :امروز

دلالان تعیین‌کننده قیمت مرغ هستند/ واردات نهاده‌های دامی در انحصار ۲ نفر است

تولید‌کننده عمده مرغ گفت: هیچ کدام از ۲۷ هزار واحد مرغداری در کشور اجازه واردات نهاده‌های دامی را ندارند و واردات آن را یک یا ۲ نفر انجام می‌ دهند.

این یک مورد از هزاران مورد رانت و مفسده در کشوری است که به اصطلاح بصورت اسلامی اداره می شود , بلانسبت اسلام

یعنی هر حکومتی که رانت و فساد و گرانی و...داشته باشه شکست خورده است؟

(۴/دی/۹۴ ۲۳:۱۲)گلریز نوشته است:  بله کسی که تهی از منطق باشه و با منطق روبرو بشه فکر میکنه مسائل مطرح شده منطقی نیست و دارن اعتقاداتشو مسخره می کننHappyچه جواب دندان شکن داعشی گونه ای . ما که جواب نداریم پس مخالف رو حذف کنید . اگه مخالف حرف بدرد نخوری بزنه از این مخالفان استقبال هم می کننHappy اما مخالفی که حرفش پشتوانه منطقی داره رو باید حذف کرد چون نمی تونیم حرف حساب رو جواب بدیمHappy . معلومه اینگونه نظرات مخالف بدجوری روی مختونه خب برید مطالعه کنید بقول حضرت آقا کمی تدبر کنید

جناب گلریز من اینو در صورتی گفتم که شما همون کاربر باشین! چرا به خودتون میگیرین؟! الان جواب دادین یعنی هستین دیگه؟؟Big GrinBig Grin

در روند تاپیک خواننده خودش متوجه میشه کی قصدش چیه! فرق تمسخر و جواب منطقی رو هم متوجه میشیم!

(۴/دی/۹۴ ۲۳:۱۲)گلریز نوشته است:  اگر امثال شما با نظرات عجولانه و متعصبانه روند بحث رو به جدل نکشید مشکلی پیش نمیاد

من!!!متعصبانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جدل!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile

ان شاالله بحث منطقی و درستی باشه. من که همیشه از وجود مخالف (منطقی) خوشحال میشم چون باعث میشه بیشتر فکر کنم.

جواب سوال دوم رو ندادین؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست حقیقت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: چرابایدبگوییم امام خامنه ای؟! - sagheb - ۵/دی/۹۴ ۰:۲۶

پرش در بین بخشها:

بالا