کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
:( گلایه و دیگر هیچ
۲۰:۰۷, ۵/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۴ ۲۰:۰۸ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله
سلام

واقعاً از دیدن این موضوع بسیار تعجب کردم .....HuhBig Grin
(۵/دی/۹۴ ۱:۰۸)saeed125 نوشته است:  کار ما از درخواست گذشته آقا تو باید بیایی تو امام منی وظیفه ای که خدا گردنت گذاشته رو خودت بهتر میدونی. کار به دنیا هم ندارم من لازمت دارم داره دنیا و آخرت و دین و زندگیم همه میسوزه
حکایت شما داستان بعضی از کاربران تالار هست که برای وقت ظهور حد و حدود تعیین می کنه
نقل قول:
مرحوم حاج محمد علی فشندی تهرانی تشرفاتی به طور مكرر به محضر مقدس حضرت ولی عصر ( ارواحنا فداه) داشته اند و این تشرف در مسجد مقدس جمكران اتفاق افتاده است:

در حیاط مسجد مقدس جمكران مشغول دعا و مناجات و توسل به محضر حضرت بقیه الله (روحی فداه) بودم كه ناگهان سیدی با عظمت را دیدم با خود گفتم این سید از راه رسیده و شاید تشنه باشد به طرف او رفتم و لیوان آبی كه در دستم بود به ایشان دادم . . .
وقتی لیوان را به ایشان دادم از او خواستم برای فرج امام زمان (علیه السلام) دعا بفرمانید.
ایشان پس از نوشیدن آب لیوان را به من پس داده و فرمودند: شیعیان ما به اندازه آب خوردنی ما را نمی خواهند اگر بخواهند دعا میكنند و فرج ما می رسد.

تا این را فرمودند من نگاه كردم دیدم آن حضرت در كنار ما نیستند و هر چه به اطراف نگاه كردم اثری از ایشان ندیدم كه ناگاه متوجه شدم امام زمان (ارواحنا فداه) را ملاقات نموده ام.

(۵/دی/۹۴ ۱:۰۸)saeed125 نوشته است:  اگر برای ما نیایی اگر برای این زنده ها نیایی برای مرده ها چه فرقی داره اومدن و نیومدنت؟
در زيارت جامعه کبیره مي‌خوانيم:
«موالي لا أحصي ثنائكم و لا أبلغ من المدح كنهكم و من الوصف قدركم و أنتم نورالاخيار و هداة الابرار و حجج الجبار و بكم فتح الله و بكم يختم و بكم ينزل الغيث و بكم يمسك السماء أن تقع علي الارض إلاّ بإذنه و بكم ينفس الهم و يكشف الضر...».
«اي وليّ نعمتهاي من, ثنايتان را نمي‌توانم شماره كنم و كنه حقيقت شما را نمي‌توانم مدح نمايم و از توصيف قدر و منزلتتان ناتوانم, شما نور خوبان و هادي نيكان و حجتهاي خداي جباريد, خداوند بخاطر شما آفرينش را آغاز كرد و به خاطر شما به جهان پايان مي‌دهد, و بخاطر شما باران فرو مي‌فرستد و به خاطر شما آسمان را از فروريختن بر زمين نگه مي‌دارد و به خاطر شما گرفتاري را رفع و سختي و ناراحتي را برطرف مي‌سازد.»

همچنین در روايات اسلامي نيز امام غائب (علیه السلام) به خورشيد پشت ابر تشبيه شده است
«سليمان اعمش» از امام صادق (علیه السلام) پرسيد: چگونه مردم از حجت خدا كه غائب باشد استفاده مي‌كنند؟
فرمودند: همانطور كه از خورشيد وقتي كه ابرها آنرا پوشانده استفاده مي‌نمايند.

با توجه به این فراز از زیارت جامعه کبیره و همچنین روایتی که خدمتتون عرض کردم بی انصافی هست که وجود امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو نادیده و کم اثر (و حتی خدایی ناکرده بی اثر) بدانیم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saeed125 ، میم.حسین.الف
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
:( گلایه و دیگر هیچ - saeed125 - ۵/دی/۹۴, ۱:۰۸
پاسخ به: :( گلایه و دیگر هیچ - در جستجوی سختی - ۵/دی/۹۴ ۲۰:۰۷

پرش در بین بخشها:

بالا