|
حج تمتع لغو شد
|
|
۱۸:۵۶, ۱۴/دی/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
اولا اینکه : بحث اقتصادی حجاج ایرانی برای عربستان خیلی مطرح نیست. منکر درآمدهای عربستان از این امر نمی شم. ولی دربرابر مابقی درآمدهاش (درآمدهای نفتی و مابقی کارخانه جات و صنعتهاش)، این امر اصلا به عنوان یک منبع اقتصادی مهم به چشم نمیاد که بخواد در این سطح وسیع قطع روابط با ایران روش تاثیر بذاره ثانیا : شما مسلمونای کشورهای دیگه رو با ایران مقایسه نکنید که ما وضع دسترسی مون به فضاهای مجازی و .. خیلی زیاده (این هم به نوبه ی خودش کلی جای بحث داره که چرا این امر به این سرعت توی ایران با تکنولوژیش فراگیر شد. چقدر در این سطح وسیع گوشی های هوشمند و ... سریعا توسعه پیدا کرد====> امپریالیسم برای هر کشوری ابزار جنگ نرم متناسب با همون کشور رو بکار می گیره) اینه که اگه توی ایران تا این سطح وسیع همه گیر شدن دنیای مجازی رو می بینید، تایید بر این نیست که توی کشورهای دیگه هم از این خبرها باشه. به خصوص توی کشورهای آفریقایی. همین نیجریه ای ها که باهاشون مصاحبه می کردند، خیلی این امکانات براشون محدود و نادر بود. و عملا این راه، یک وسیله ی تبلیغی برای اونها محسوب نمی شد. و در آخر : ما یه وقت حج رو به عنوان یک واجب می بینیم مثل نمازی که باید بخونم. روزه ای که باید بگیرم ولی یه وقت این حج من می شه، شبیه جهاد من. یه عمل عبادی سیاسیه. و نه فقط شبیه جهاد بلکه ممکنه حکم خود جهاد هم بگیره برام. جهاد هم خون دادن می خواد. فدا شدن می خواد. به سادگی ظفر براش حاصل نمی شه تو دوره ای که همه عقاید من رو نشانه گرفتند و دارن بهش تک می زنند، من از ترس جانم کنار بکشم؟ امربه معروف و نهی از منکر از شرایطش نداشتن مفسده من جمله ضرر جانی و مالی برای فرد آمر و ناهی هستش ولی امام حسین با علم به همین موضوع پا در این کار گذاشت و از همه چیزش گذشت چرا که اصل دینش رو نشانه گرفتن چرا که این واجب در حکم جهاد براشون تجلی پیدا کرد. لازمه ی آل سعود همین کینه ها و کشتارهاشه. من اگه قرار باشه در برابر این کارهاش تسلیم شم، اون وقت تبریم چی می شه، جهادم چی می شه (مثلا نفس کار حج باشه ولی عملا جهاد رو بجا آورده باشم) این جا دیگه ما نمی شیم مصداق مظلوم. ما میشیم مصداق منظلم یعنی که ایستادیم تا حقمون رو خوردن و پایمال کردن منظلم بودن هم گناه کبیرست. -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-==- سر همون ماجرای فرودگاه جده هم بارها گفتم این خواسته ها رو از دولت طلب کنید تا به نتیجه برسید اینکه دولت رو ول کنیم به امان خدا که نمی شه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
حج تمتع لغو شد - shide - ۱۴/دی/۹۴, ۱۵:۴۰
پاسخ به: حج تمتع لغو شد - عدالت - ۱۴/دی/۹۴, ۱۷:۰۴
پاسخ به: حج تمتع لغو شد - علی املشی - ۱۶/دی/۹۴, ۱۳:۴۸