کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حج تمتع لغو شد
۱۵:۳۳, ۱۶/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۴ ۱۵:۳۵ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۴/دی/۹۴ ۱۵:۴۰)shide نوشته است:  این نماینده مجلس ادامه داد: وقتی روابط دیپلماتیک به طور کامل قطع شود کنسولگری‌های آن کشور نیز تعطیل می‌شود و همزمان با تعطیلی کنسولگری، صدور ویزا و مجوزهای اقامت نیز قطع می‌شود مگر اینکه دولت واسطی بین ایران و عربستان، وساطتت و میانجی‌گری کند که به نظر من هیچ ضرورتی به چنین اتفاقی نیست زیرا درست است که بحث حج جزو واجبات محسوب می‌شود اما انجام واجبات در شرایط خاصی در شرع از جمله وقتی موجبات تعذر باشد وجوبش برداشته می‌شود.

الجبیر: حج زائران ایرانی تعطیل نمی‌شود

نقل قول:به گزارش «انتخاب»، وزیرخارجه کم‌تجربه و خام عربستان گفته است که با قطع روابط دیپلماتیک با ایران، پروازهای مستقیم و روابط اقتصادی بین دو کشور نیز قطع می شود و شهروندان عربستان سعودی از سفر کردن به ایران منع خواهند شد.

اما وی بلافاصله گفت که زائران ایرانی کماکان می توانند برای حج به مکه و مدینه سفر کنند.

سایت آمریکایی رادیوفردا با تیتر "عادل الجبیر: قطع مناسبات با ایران شامل حج نمی‌شود" نوشت: «وزیر خارجه عربستان روز دوشنبه در مصاحبه‌ای با رویترز گفت که زائران ایرانی حج همچنان مجاز به سفر به مکه و مدینه هستند.»
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، میم.حسین.الف ، علی املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
حج تمتع لغو شد - shide - ۱۴/دی/۹۴, ۱۵:۴۰
پاسخ به: حج تمتع لغو شد - قلب - ۱۴/دی/۹۴, ۱۹:۵۵
پاسخ به: حج تمتع لغو شد - قلب - ۱۵/دی/۹۴, ۱۲:۰۳
پاسخ به: حج تمتع لغو شد - shide - ۱۵/دی/۹۴, ۱۲:۲۸
پاسخ به: حج تمتع لغو شد - در جستجوی سختی - ۱۶/دی/۹۴ ۱۵:۳۳

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  تحريم حج تمتع بله یا خیر؟! قلب 19 5,935 ۳/مهر/۹۴ ۲۳:۰۹
آخرین ارسال: ALI-BM

پرش در بین بخشها:


بالا