|
مرقد امام خمینی بروم یا نروم؟!؟
|
|
۱۲:۵۷, ۱۹/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۴ ۱۲:۵۹ توسط السا.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
وارد حرم امام رضا ک میشیم، کنار رواق امام خمینی (سمت راست)، پله میخوره میره پایین،
فکر کنم اسمش دارالحجه ست (اگه اشتباه میکنم بگید )کلا دوبار رفتم داخلش، بار اول برای اینکه دوست داشتم ببینم چه شکلیه بار دوم، بالاجبار (بخاطر برف شدید و بسته بودن درهای رواق امام خمینی)... ترکیب بندی آیینه کاری ها و نور زرد رنگ لوسترها و ...، ب شدت تجملات رو تو چشم بیننده فرو میکنه در کنار اون،رواق امام خمینی،کنار همون دارالحجه، با ستون های سنگی و آیینه کاری سقفش ک بیشتر رنگش فیروزه ای رنگ هست، فضای عرفانی بوجود میاره نمیخوام حرم امام رضا رو با حرم امام خمینی مقایسه کنم، اما اینو میخوام بگم ک در مقایسه با حرم قبلی امام خمینی، ظاهر فعلی ِ حرم، جدیدتر شده اما فکر میکنم واقعا دیگه وقتش بود ک حرم رو ی دستی ب سر و روش بکشن کما اینکه الان هم ظاهر ِ تجملاتی نداره، فرش های فیروزه ای و کرمی رنگ، آیینه کاری ها و استفاده از رنگ فیروزه ای در طراحی اون، بیشتر حالت عرفانی داره تا تجملاتی و جلال و جبروت دوستانی هم ک بعد از بازسازی حرم امام، نرفتن حرم رو ببینن، یک بار خودشون برن و با چشم های خودشون ببینن هنر عکاسی، میتونه جای ابهت و سادگی رو با هم خیلی راحت عوض کنه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دل به عشق زنده می ماند، چه در دل داری؟ عشق به امام خمینی (ره | bahmaneyar | 0 | 740 |
۲۰/بهمن/۹۶ ۹:۲۴ آخرین ارسال: bahmaneyar |
|
| طعن امام خمینی به معاویه که دیگر تکرار نکردند | aaaaa | 85 | 20,583 |
۲۴/مرداد/۹۶ ۱۵:۳۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| جملات قصار امام خمینی (رحمة الله علیه) پیرامون دشمنشناسی | vahrakan | 13 | 3,807 |
۱۸/خرداد/۹۵ ۱۲:۲۱ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| چه کسانی تفسیر سوره حمد امام خمینی را نیمه تمام گذاشتند | mohammadz | 4 | 1,969 |
۷/اسفند/۹۴ ۸:۱۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| «مرگ بر آمریکا» عهد ما با امام خمینی (رحمة الله علیه) | عبدالرحیم | 11 | 5,643 |
۱۶/مهر/۹۴ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| نظر امام خمینی (رحمة الله علیه) پیرامون همه پرسی و رفراندوم | علائم ظهور | 0 | 1,280 |
۱۹/دی/۹۳ ۱۴:۰۱ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|
| کاپیتولاسیون و برخورد قاطع امام خمینی(رحمة الله علیه) | عبدالرحمن | 2 | 1,642 |
۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۱ آخرین ارسال: سیمرغ |
|

)