سلام
(۲۳/بهمن/۹۴ ۱۵:۴۴)میم.حسین.الف نوشته است: سلام
شما متوجه جریانی که در حال ایجاد تغییر هست شده اید ؟
از طرفی امام خمینی (رحمة الله علیه) کاملا با نسل نو بیگانه کرده اند تعابیر غلط از فرمایشات و راه ایشان می کنند از "بیت امام" به عنوان دستاویزی برای رسیدن به مقاصدشان استفاده می کنند . هر چیزی را به ایشان نسبت می دهند . حتی خانم اشراقی با خاطرات و شوخی ها و حمله به خط فکری امام ، راه ترسیم شده را مخدوش می کند حاج آقا خاطره هم که جای خود دارد .
تا جایی بیگانه شده در همین ایام دهه فجر یک جمله را زیاد می بینیم " انقلاب ما انفجار نور بود(امام خمینی -ره-)" در محل خدمتم نسبت به این که این جمله را حضرت امام (رحمة الله علیه) نفرمودند اعتراض کردم (البته جمله پر محتوایی است و مورد تایید امام هم بود و اتفاقا بسیار هم مناسبت با انقلاب اسلامی دارد ولی از حضرت امام نیست از یاسر عرفات است) با خورد شدید مواجه شدم حتی با جملات امام هم بیگانه هستیم چه برسد با راه ایشان .
خب این را تا اینجا داشته باشید
بین اختیار و استبداد باید فرق گذاشت شاید نتیجه هر انجام عمل یکسانی باشد اما مهم است این تضاد ها را درک کرد
در اختیار شما انگیزه دارید در استبداد جبر بر شما تحمیل می شود
در این مورد بخصوص می شود اینطور گفت :
اگر من روح الله مصطفوی موسوی خمینی را درک کنم و با عقلم محب و علاقه مند ایشان بشوم پس در ساخت حرم باشکوه برای ایشان پیش قدم خواهم بود
اگر من امام خمینی را درک نکنم صرفا یک رهبری بوده که انقلابی را هدایت کرده و در ایران شخص برجسته ای محسوب می شود چون عده ای به او احترام می گذارند هزینه ای نمی کنم مگر به زور
شما در ساخت حرم امام هزینه کردید ؟ این هزینه از کجا آمده ؟
تمام جریان مربوط به این می شود که ابتدا با کمرنگ ساختن شخصیت حقیقی ایشان به زور امام خمینی را متفاوت از سید روح الله موسوی (رحمة الله علیه) به وجود می آورد . شما همین هجمه عبله مشی امام را در کنار این زر و زیور بگذارید چه می بینید از امام خمینی ؟
حال آنکه برای حرم ائمه من و شما و آن آقای مهندس با عشق و علاقه خدمت می کنیم پس بارگاهی با شکوه به وجود می آوریم آیا برای حرم امام خمینی هم چنین بود ؟ آن اولی محکوم نمی شود چون همه ما با علاقه هزینه کردیم اما این دومی محکوم می شود چون معلوم نیست از کجا هزینه شده حتی باعث می شود دیگران نسبت به امام نسبت پیروان ایشان نظر بدی پیدا کنند افرادی نظر منفی دارند لزوما دشمن شما تلقی نمی شوند بلکه دشمن واقعی کسانی هستند که جریان سازی می کنند و در واقعیت دست می برند . علت مخالفت هم این است چرا خود واقعی امام را به من جوان نمی شناسند با حرفای مبهم و متناقض شخصیت ایشان به من معرفی می شود بعد برایش چنین حرم ساخته می شود ؟
دم خروس را باور کنیم یا قسم را ؟
مثلا دقت به همین مدافعین حرم کنید . به عنوان نمونه یکی از مدیران تالار زندگی شخصی اش را رها کرد تا به پاسداری از حریم خانواده حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برود امثال اینها عاشقانه می روند اینها با اختیار می روند و افتخار آفرین است این تحرک اما حالا شما فکر کنید با زور عده ای را وادر به این کار کنند قطعا مذموم می شود این کار . چیزی که ائمه ما بیشتر به آن ارزش می نهد اندیشه و تفکر است نه ظاهر اگر پیرو حضرت رسول (شیعه) ایشان نباشی اصلا اهمیت و ارزشی ندارد دفاع از حرم معصومین . این پیروی شامل اندیشه و تفکر است شامل راه دین است شامل شناخت است این همان تسلیم شدن با آگاهی است . مسلمانی است . اگر مسلمان شدی یک قطره اشکت هم به اندازه نابودی کل داعشیان و صهنوسیم ها و بدی ها ارزش دارد (البته اقتضای چنین مسلمانی سبب می شود شخص دست به عمل ببرد و فعال شود نه اینکه عزلت اختیار کند چون همان باورهاو اندیشه می شود دوپای او برای حرکت ؛ حرکت از هر نوعی از جنگ و نبرد با دشمن بیرونی تا جنگ نبرد با دشمن درونی -نفس-)
در ابتدا شاید این تضاد ها باعث سردگمی شود پس لازم است شما بدانید هر عملی یک خواستگاه(چرایی عمل) دارد و یک جایگاه(چگونگی عمل) خود این خواستگاه و جایگاه در بستر خیر و شر شکل می گیرند . شما اگر اینها را بدانید تضاد را درک میکنید و تفاوت قائل می شوذ
اگر به من جوان امام خمینی (رحمة الله علیه) را می شناساندن بعد با عشق خودم در این کار سهیم می شدم به هر نحوی ار کمک نقدی گرفته تا کارگری هیچ وقت شماتت نمی شد این عمل بلکه غرور آفرین هم بود . اما این شکل فعلی دارد جنبه ای متفاوت از امام خمینی (رحمة الله علیه) ابتدا به من ایرانی و بعد به سایر مردم جهان معرفی می کند یک نما است که پشتش خالی است چیزی جز پوچی نیست و به سادگی تخریب می شود اما هنگام تخریب این نما ماهیت حقیقی امام هم با آن تخریب می شود
پی نوشت
برای حرم ائمه مطهر (علیه السلام) به عنوان یک کشور شیعه و مسلمان بودجه دولتی در نظر گرفته می شود(همانطور که به مقدار کمتری برای حفظ و نگهداری حرم امام خمینی مقداری در نظر گرفته می شود ) اما این بودجه کفاف ساخت چنین حرم های باشکوه و کاملی را نمی دهد و وابستگی شدیدی به همیاری مردمی دارد البته در همان بوجه دولتی هم همیاری آحاد ملت هست که پذیرفته اند بودجه کشوری خرج اینچنین اموری شود در آن به طور غیر مستقیم سهیم می شویم و روش مستقیم که خود می دانید
اگه اون جریانی ک گفتید رو بذاریم کنار،
درباره بقیه صحبت هاتون
آیا واقعا ما میتونیم برای اونهایی ک دوسشون داریم هرچقدر ک میتونیم فضای مجلل درست کنیم ؟؟
اصلا نمیتونم بفهممش ... !
خب این همه انسان زنده ای ک عزیز دل ما هستند ... برای زنده ها نمیشه یاد بود ساخت ؟
اون تندیسی ک از آقای روحانی توی سمنان ساختن هم درست بوده پس ... مردمی با علاقه قلبیشون اون رو برای جناب رییس جمهور ساختن،
.... میشه بیشتر توضیح بدین ؟