|
(A)چهل نکته درباره مومن از نگاه علی (علیه السلام) ، خود را محک بزنیم.
|
|
۱۲:۱۶, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام محمد جان و باقی دوستانی که این مطلب را مطالعه میکنند
استاد من جمله ای دارد میگوید روی تمام گناهان را یک لایه شکلات کشیده اند ولی باطنش و زیر این لایه شکلات کسافت است حال معصومین و کسانی که تا درجات بسیار بالای نزدیک عصمت پیش میروند بعد از انجام دادن و پشت سر گزاشتن امتحانات (البته معصومین این امتحانات را در عالم ذر پشت سر گذاشته اند) خداوند به ایشان باطن و کسافت بودن گناه را نشان میدهند شما عذر میخوام هرگز کله خود را در کسافت فرو نمی برید و معصومین و کسانی هم که نزدیک عصمت هستند هم چون کسافت بودن گناه را آشکارا حس میکنند طرف آن نمی روند اما در مورد تک تک گناهان هم همین قضیه بر قرار است یعنی اگر شخصی به طور مداوم و با آزمایش های پی در پی گناهی را انجام نداد خداوند باطن کسافت آن گناه را به او مینماید و فرد تقریباً از آن گناه با توجه به این که باطنش برایش مشهود میشود دیگر محل آزمایش ایمانش نمی شود و به مراحل بالاتر می رود به طور مثال کسانی که چشم برزخی دارند این چشم برزخی کرامتی برای ایشان نیست بلکه محل آزمایش و امتحان ایمان آن هاست باید ستارالعیوبی و حلم خود را در این مرحله امتحان بدهند که کار بسیار سختی است به خاطره ای در این مورد به یادم آمد که بی واسطه برایتان نقل میکنم دقت کنید دوتا از دوستان من میرن قم برای دیدن یکی از علما و عرفای بسیار معروف که ایشان را تک وتنها در کوچه شان که آرام آرام داشتند میرفتند مشاهده میکنند، یکی از دوستانم میره جلو برای عرض ادب که ایشان به او میگوید برو کنار سگ هار! و این دوست بدبخت ما به یک باره همان کف کوچه مینشیند و به حال خود میگرید البته وقتی من از استادم پرسیدم چرا ستارالعیوبی نکردند ایشان گفتند اولاً آن عالمِ عارف و دوست شما تنها بودند و کس دیگه ای این نقل را نشنیده که آبروی این شخص در خطر بیافته ثانیاً بعضاً غالب های مختلفی را این بزرگان برای تذکر دادن انتخاب میکنند متناسب با حالِ شخصی که به ایشان مراجعه کرده و ایشان باتوجه به ویژگیهای دوست شما این غالب را برگزیده و من دیدم که انصافاً هم تحولی در اون بنده خدا به وجود آمد اما نکته دیگه اینکه خود ماهم اگه بر ترک بعضی معاصی مداومت کنیم خداوند لطف میفرمایند و باطن آن گناه را تا حدی به ما مینمایانند و ما از آن گناه حقیقتاً متنفر میشویم مانند مداومت بر ترک غیبت و یا دروغ گفتن اما من گناهی را به لطف و عنایت خداوند تا حد بسیار زیادی که در حیطه اختیارم باشم ترک کردم و به برکت این توفیق ، توفیق مضاعفی شامل حالم شد و مقادیری شدت کسافت بودن و ضررهای وحشتناکی را که این گناه بر روح و جان میگذارد را چشیدم و فهمیدم آن گناه بسیار مضر، گوش دادن به موسقی و آهنگی است که خواننده آن زن است |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی عبد صالح پیرامون شخصیت حضرت عباس علیه السلام | عبدالرحمن | 0 | 1,152 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| لحظات اخر زندگانی امام حسن عسکری علیه السلام چگونه گذشت؟ | Islam | 0 | 1,225 |
۱۸/آذر/۹۵ ۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| 40 حدیث در وصف,سالار شهیدان امام حسین(علیه السلام) | GustavoWoltmann | 0 | 1,190 |
۱۹/شهریور/۹۵ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: GustavoWoltmann |
|
| يا اميرالمومنين (علیه السلام) | مصطفي مازح7610 | 4 | 2,878 |
۱۸/تیر/۹۴ ۸:۵۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| کاشانی | منقبت امیرالمومنین علی علیه السلام | ehsan8taherian | 0 | 1,506 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| توصیه امام رضا علیه السلام برای روزهای پایانی ماه شعبان: | مرتضی اقبالی | 0 | 1,345 |
۲۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۳۱ آخرین ارسال: مرتضی اقبالی |
|
| کلام جاودان علی علیه السلام | عمار رهبری | 12 | 4,961 |
۲۲/خرداد/۹۴ ۱۲:۵۲ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|