کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا خلیج ع.ر.ب.ی ؟؟!!
۱:۵۴, ۶/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۰ ۱۴:۱۳ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #18
آواتار
نقل قول:میدونی یکی از بزرگترین مشکلات ما ها چیه؟! بدون اطلاعات در مورد همه چیز نظر می دیم! شما بازی کردی دیدی ایرانی می کشن؟! حالا کاری به مخالفت یا موافقت ندارم ولی تنها چیزی که در مورد ایران تا حالا تایید شده اینه که یه زلزله در ایران با مرکزیت تهران به وجود می آید و خرابی های زیادی به وجود میاره و آمریکایی ها هم که از عراق به دنبال یک بمب شیمیایی هستند تو ایران گرفتار می شوند
ببین عرب ها که سر کشور ایران مشکل ندارند که مثال عربستان را میاری! عرب ها اعتقاد دارند که اسم خلیج فارس خلیج عربیه و به اونا متعلقه که ادعایی کاملا غلطه! اون بسته متعلق به عرب هاست و صد در صد هم باید نوشته روش مطابق عقاید و نظر عرب ها باشه!
موقعی که نکته ی مثلا ضد ایرانی پیدا می کنید همه جا اعلام می کنید و انتقاد می کنید حالا که بهتون چند نمونه نشون میدم که اونا هم همین اعتقاد را دارند و اسمش را "خلیج فارس" میزارن شد منت و ... دیگه والا نمیدونم چی بگم !

نه فقط شما میدونی !
من هنوز بازی نکردم چون پایین پستم نوشتم 90 روز دیگه میاد .شما چطور ؟ شما بازی کردی که داری طرفداریش رو میکنی و میگی سربازای ایرانی رو نمیکشن اونم در حالی که تو ایران دارن میجنگند؟ بعدم من کی تو این پست گفتم میان سرباز ایرانی رو میکشن ؟ این واسه پست بعدیمه که اون هم منظورم همه ملیّت هایی بود که توی این جور بازی ها بهشون حمله میشه
چه جالب تو عراق دارند دنبال بمب میگردند تو تهران گرفتار (!) میشن ! حتما نقشه راهشون رو برعکس گرفتند یا قطب نماشون کلش گیج رفته! Angel
شما مثل اینکه یا پست من رو کامل نخوندی یا کلا نگرفتی من دارم چی میگم . من میگم وقتی شما میگی حق دارند که اسم ها رو عوض کنند چون اون بسته متعلق به خودشونه ما هم پس حق داریم بریم فیلم و بازی بسازیم و به جای به کار بردن کلمه عربستان بگیم فارسستان چون واسه خودمونه. این که نشد دلیل
شما هرچی میخوای بگو خجالت نکش راحت باش فکر کن اومدی هوا خوری !

نقل قول:چون سازنده اش یک آمریکاییه! قطعا سازنده یک اثر نمیاد ضد کشور خودش بسازه یا قهرمان داستان را کشور دیگه ای بزاری ولی این به این معنا نیست که به دولت اون کشور وابسته است!
تو ایران اگه فیلم یا بازی ساخته بشه قهرمان داستان خارجیه یا ایرانی؟!

ببین نمیشه یه شرکت که هیچ پشتوانه سیاسی نداره بیاد یه بازی بسازه که به کشور های دیگه مثل آب خوردن حمله میشه . پس شرکت EA صد در صد باید یه پشتوانه سیاسی داشته باشه و الا به خاطر شکایت کشور ها مثل برق و باد درش تخته میشه
اصلا چرا باید به کشور های دیگه حمله کنه بره با آشوبگرای داخلی مبارزه کنه یا بره با موجودات تخیلی بجنگه

بعدم ایران نمیاد یه فیلم یا بازی با موضوع حمله به دیگر کشور ها بسازه چون دشمنای ما خوب بلدند چطوری با گرفتن یه آتو از ما بابامون رو جلوی چشمون بیارن مثل ما نیستند که دائم خواب تشریف داشته باشند

تنها در یه صورت کسی نمتونه چیزی بگه اونم این که یه سند تاریخی داشته باشه مثل COD 5 که در رابطه با جنگ جهانی دومه
(۵/مرداد/۹۰ ۱۴:۵۸)Unname28 نوشته است:  کی گفته ایران پر از تروریست و جنگه؟
پس چرا در مورد چین اینجوری فکر نمیکنند؟
تو این بازی ها ما هم میتونیم اون هارو بکشیم و پیروز شویم
بعد چرا به امریکا اعتراض میکنید؟ بروید و به Electronic arts شکایت کنید امریکا که نمیتونه بگه کشور بازی رو عوض کنین
در هر صورت این بازی هنوز وارد بازار نشده که بخوایم قضاوت کنیم

مردمی در سراسر جهان که مورد کنترل ذهن قرار گرفتند
چون چین هم از خودشونه. ( فقط بازی که نیست با فیلم ، اخبار ، کارتون و... دارن به مردم جهان می قبولونند که ایران به دنبال جنگه مثل همین قضیه بمب اتمی )
بریم شکایت کنیم که شکایتمون به جایی نمیرسه چون همه سیستم قضاوت دست خود آمریکا است
چرا نتونه خوب هم میتونه اما چون پای منفعت خودش وسطه عمرا بیاد دخالت کنه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
چرا خلیج ع.ر.ب.ی ؟؟!! - Mitsonary - ۲۹/تیر/۹۰, ۱۴:۳۷
RE: خلیج عربی در بازی ها - دل خسته - ۱۹/شهریور/۹۰, ۲۲:۳۲
RE: خلیج عربی در بازی ها - Reza2035 - ۳۰/تیر/۹۰, ۱۲:۱۳
RE: خلیج ع.ر.ب.ی در بازی ها - Pedramb - ۵/مرداد/۹۰, ۱۳:۲۸