کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: مرقد امام خمینی ...
رفتم و میروم
نرفتم و نمی روم
نرفتم و میروم
میرفتم و نمی روم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرقد امام خمینی بروم یا نروم؟!؟
۲۲:۱۵, ۱/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۴ ۲۲:۴۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #54
آواتار
(۱/اسفند/۹۴ ۱۹:۱۰)حقیقتجو نوشته است:  من هم وهابی هستم هم شیعه هم سنی هم مسیحی هم یهودی هم بودایی هم مسلمان هم ... من همه ی اینها هستم و به همین خاطر فکر میکنم جایی در بین شما عزیزان نداشته باشم. من چوب همه سر نجس هستم. جای من هیچ کجاست. چند روزی میهمان شما بودم. ممنون از میهمان نوازی شما. به خدای بزرگ میسپارمتون
سلام

بنده قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم اگر چیزی گفتم که باعث ناراحتی شما شد جلوی همه از شما عذرخواهی میکنم

شما وقتی دارید نظر می دید باید انتظار نقد یا نرسیدن منظورتون به دیگران رو داشته باشید

حرفهای شما درسته اما جای حرف شما و ادبیات شما ممکنه باعث سو تفاهم بشه شاید بنده منظور شمارو درست متوجه نشدم

پست قبلی رو هم ویرایش کردم

به هرصورت بنده قصدی نداشتم لطفا عفو بفرمایید

(۱/اسفند/۹۴ ۱۹:۳۳)meisamtiger نوشته است:  جسارتا اجازه میدید عرض کنم این فرمایشتون نمیتونه جواب این حرفتون که بالاتر گفتید باشه؟
سلام

اگر بنده نظری دادم و کسی از من توضیح بخواد بنده نظرم رو روشنتر شرح میدم

بدین معنی که شما باید منظور من رو از خودم بپرسید که بنده توضیح بیشتر دادم

ما درباره فلسفه ایجاد حرم توضیح دادیم که یکی از آن نظم و تعداد زایر بود و چون حرم اهل بیت علیهم السلام بيشترین زایر را دارد باید امکانات رفاهی بیشتری داشته باشد ولی غیر از اهل بیت نیاز کمتری دارند به همین خاطر رفاه کمتری هم دارند

قضیه تجمل یا زیباسازی اندازه دارد چه حرم اهل بیت علیهم السلام و چه غیر از آن
اما اگر به نظر عده ای زیباسازی امری مهم باشد و هرچه زیباتر باشد بهتر است باید فقط برای اهل بیت علیهم السلام استفاده شود چرا که هیچ عالمی با اهل بیت قابل قیاس نیست به همین خاطر حرم امام خمینی ره هم باید از هر نظر کمتر از حرم های اهل بیت باشد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: مرقد امام خمینی بروم یا نروم؟!؟ - قلب - ۱/اسفند/۹۴ ۲۲:۱۵

[-]