کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا خلیج ع.ر.ب.ی ؟؟!!
۱۷:۴۱, ۶/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۰ ۱۷:۴۴ توسط Pedramb.)
شماره ارسال: #21

(۶/مرداد/۹۰ ۱:۵۴)7parsa4 نوشته است:  
نقل قول:میدونی یکی از بزرگترین مشکلات ما ها چیه؟! بدون اطلاعات در مورد همه چیز نظر می دیم! شما بازی کردی دیدی ایرانی می کشن؟! حالا کاری به مخالفت یا موافقت ندارم ولی تنها چیزی که در مورد ایران تا حالا تایید شده اینه که یه زلزله در ایران با مرکزیت تهران به وجود می آید و خرابی های زیادی به وجود میاره و آمریکایی ها هم که از عراق به دنبال یک بمب شیمیایی هستند تو ایران گرفتار می شوند
ببین عرب ها که سر کشور ایران مشکل ندارند که مثال عربستان را میاری! عرب ها اعتقاد دارند که اسم خلیج فارس خلیج عربیه و به اونا متعلقه که ادعایی کاملا غلطه! اون بسته متعلق به عرب هاست و صد در صد هم باید نوشته روش مطابق عقاید و نظر عرب ها باشه!
موقعی که نکته ی مثلا ضد ایرانی پیدا می کنید همه جا اعلام می کنید و انتقاد می کنید حالا که بهتون چند نمونه نشون میدم که اونا هم همین اعتقاد را دارند و اسمش را "خلیج فارس" میزارن شد منت و ... دیگه والا نمیدونم چی بگم !

نه فقط شما میدونی !
من هنوز بازی نکردم چون پایین پستم نوشتم 90 روز دیگه میاد .شما چطور ؟ شما بازی کردی که داری طرفداریش رو میکنی و میگی سربازای ایرانی رو نمیکشن اونم در حالی که تو ایران دارن میجنگند؟ بعدم من کی تو این پست گفتم میان سرباز ایرانی رو میکشن ؟ این واسه پست بعدیمه که اون هم منظورم همه ملیّت هایی بود که توی این جور بازی ها بهشون حمله میشه
چه جالب تو عراق دارند دنبال بمب میگردند تو تهران گرفتار (!) میشن ! حتما نقشه راهشون رو برعکس گرفتند یا قطب نماشون کلش گیج رفته! Angel
شما مثل اینکه یا پست من رو کامل نخوندی یا کلا نگرفتی من دارم چی میگم . من میگم وقتی شما میگی حق دارند که اسم ها رو عوض کنند چون اون بسته متعلق به خودشونه ما هم پس حق داریم بریم فیلم و بازی بسازیم و به جای به کار بردن کلمه عربستان بگیم فارسستان چون واسه خودمونه. این که نشد دلیل
شما هرچی میخوای بگو خجالت نکش راحت باش فکر کن اومدی هوا خوری !

پاشو برو یه لیوان آب بخور بعد بیا پست من را دوباره بخون!
من نگفتم بازی کردم :| گفتم پیش داوری نکنید تنها اطلاعاتی که از بازی در مورد ایران پخش شده اینه که تو پست قبلی گفتم, شما اومدی واسه خودت میگی قراره به ایران جمله کنن و ..شما ماشین زمان داری رفتی بازی کردی دیدی؟! وقتی به قول خودت قراره 90 روز دیگه بیاد و هیچ اطلاعات دقیقی در مورد ایران منتشر نشده چرا پیش داوری میکنی؟!

همین یک جملت کاملا نشون میده اصلا نخوندی من چی نوشتم
نقل قول:چه جالب تو عراق دارند دنبال بمب میگردند تو تهران گرفتار (!) میشن !

من گفتم تو ایران یک زلزله عظیم با مرکزیت تهران پیش میاد و اونا تو ایران گرفتار میشن! نگفتم تو تهران گرفتار میشن گفتم مرکز زلزله از تهران بوده :| حالا فهمیدی؟! یا توضیح بدم مرکز زلزله چیه؟
پاشو برو قشنگ پست را بخون! نوشتم که " آمریکایی ها هم که از عراق به دنبال یک بمب شیمیایی هستند تو ایران گرفتار می شوند" حالا اطلاعات به صورت دقیق نیست ممکنه درگیری برای پیدا کردن بمب به ایران کشیده شده باشه و یا ...
بابا من کی گفتم حق دارن اسم بسته را عوض کنند چون متعلق به خودشونه!!! اون بسته متعلق به عرب ها بود اونا هم معتقدن که خلیج فارس "خلیج عربی" است (کاری به این که ادعای کاملا غلطیه ندارم!) شما هی بحث ایران و عربستان را می کشی وسط؟! مگه ما با عرب ها سر اسم ایران و عربستان اختلاف داریم! که ما یا اونا تو بازی یا فیلمشون اسم ایران و عربستان را تغییر بدیم؟! درگیری ما بین اسم "خلیج فارس" و "خلیج عرب" اونا اعتقاد دارن اسمش "خلیج عرب" پس روی هر چیزی که قرار باشه اسمش را بنویسن می نویسن "خلیج عربی" اگه تو بازی توسط یه آمریکایی یا هر کسی دیگه ای می شنیدی میگفت "خلیج عرب" اون وقت نشون دهنده این بود که اونا معتقدن که خلیج عربه اسمش انتقادت به جا بود
ادب هم خوب چیزیه.... بحث کردن هم بلد نیستید :|
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: daniel45
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
چرا خلیج ع.ر.ب.ی ؟؟!! - Mitsonary - ۲۹/تیر/۹۰, ۱۴:۳۷
RE: خلیج عربی در بازی ها - دل خسته - ۱۹/شهریور/۹۰, ۲۲:۳۲
RE: خلیج عربی در بازی ها - Reza2035 - ۳۰/تیر/۹۰, ۱۲:۱۳