|
یادداشت سیاسی بسیار تند ده نمکی علیه هاشمی
|
|
۱۸:۴۶, ۱۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
آخه از این بابت میگم که خودش توی یه مصاحبه گفته:
اکنون 7 سال از حادثه کوي دانشگاه گذشته است، چرا اين حادثه با نام مسعود دهنمکي گره خورده است؟ در روزنامه ايران قضيهاي بود در خصوص «سميه و شاهرخ»، نوع تنظيم خبر در اين روزنامه به گونهاي شد که در سطح جامعه همه مردم با شاهرخ و سميه ابراز همدردي ميکردند، ما هم در نشريهمان نوشتيم که اين اشتباه بزرگي است و پز روشنفکري است که آقايان گرفتهاند. روزنامه ايران نبايد اينگونه خبر را منعکس کند. آنها جوابي دادند و ما هم جوابي تا اينکه ما برخي سوابق آقاي وردينژاد (مدير مسوول وقت روزنامه ايران) را افشا کرديم و در افتادن با غول رسانهاي ايران حکم خودکشي براي نشريه ما را داشت. روزنامه ايران براي انتقام گرفتن اولين خبر را حضور من در کوي دانشگاه اعلام کرد و عنوان شد که من در درگيريها حضور داشتم. ريشه اين مسائل از روزنامه ايران نشأت گرفت و دليل اصلي آن هم کينهورزي آقاي وردينژاد بود. ما هم تيراژ صد هزارتايي داشتيم آنها مينوشتند، ما مينوشتيم، در دو جبهه بوديم و هر دو ميجنگيديم. در شوراي عالي امنيت ملي گفتم که من نميدانم آنها چه کساني هستند {گروههاي فشاري که شب اول حادثه حضور داشتند} اگر ميشناسيد به ما هم معرفي کنيد. گفتند چرا؟ گفتم چون بايد آدمهاي پايهکاري باشند، بچههاي ما تا ده صبح خواب هستند و هر کاري بکنيم زودتر از 4 عصر نميتوانيم تجمعي برگزار کنيم. من آنقدر شجاعتش را دارم که اگر در حادثه بودم ميگفتم. من در دانشگاه نبودم تازه خيلي از کارها را که ديگران از زير آن فرار ميکنند را ما به عهده ميگيريم و به شوخي گفتم: اگر ما آن شب بوديم که نميگذاشتيم سه شبانه روز طول بکشد، همان شب اول غائله را تمام ميکرديم... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |