کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
داروینیسم و Spore (بقاءگرایی)
۱۳:۱۶, ۷/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۰ ۱۳:۱۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #6
آواتار
داروينيسم ( Darwinism ) در بازيها:

مقدمه:

ماده گرايان و منكران خداوند، همواره به ترويج تفكر داروينيسم ( تكامل تدريجي عالم ) پرداخته اند. مطابق اين نظريه، جهان خالقي ندارد بلكه بر اساس تكامل تدريجي و بصورت جهش تكاملي ( موتاسيون ) بوجود آمده است. در ابتدا موجودات تك سلولي و بر اثر تكامل به جانوران و سپس به انسان ( حيوان باهوش !! ) تبديل شده اند. اين در حاليستكه بالخصوص در ساليان اخير و با پيشرفتهاي علمي بشر، بطلان اين نظريه بر همگان ثابت شده است.براي ترويج اين تفكر، از ابزارهايي چون: فيلم سينمايي و مستند، سريال، انيميشن و خصوصاً بازي رايانه اي استفاده هاي شاياني نموده اند.


[تصویر: spore_origins.png]


بازي Spore ( هاگ ):

از جمله بازيهاي رايانه اي در اين زمينه، بازيSpore( هاگ ) مي باشد. در اين بازي همه چيز از يك سلول شروع مي شود. كاربر نقش يك سلول است كه در يكي از كرات منظومه شمسي بوجود آمده و در طول بازي كم كم رشد كرده و بزرگ مي شود. در هر مرحلهDNAاو كمي غني تر شده و از حالت تك‌سلولي خارج مي شود. رفته رفته دست و پا در آورده و از دريا پا به خشكي مي گذارد و از گياه خوار تبديل به گوشتخوار مي شود.

دوست پيدا كرده و قبيله تشكيل مي دهد و با آنها به شكار موجودات ديگر رفته تا با خوردن آنها به تكامل بيشتري برسد. عاشق مي شود و در نتيجه ي آن فرزندي به دنيا مي آيد كه البته بنا به انتخاب كاربر مي تواند خلقتي متفاوت داشته باشد. كم‌كم موجود شما باشعور مي شود. خانه و ماشين مي سازد و به سمت انسان شدن!! پيش مي رود. زندگي ماشيني در فضاي بي نهايت گسترش پيدا مي كند . تا جايي كه فضاپيماهايي با قابليت هاي مختلف درست مي كند. جنگ هاي فضايي شروع مي شود و همينطور پيشرفت! ادامه دارد.


[تصویر: 33.jpg]


سازندگان اين بازي ادعا ميكنند كه "هيچ دو نفري نمي توانند موجوداتي يكسان بسازند" و موجوداتي كه كاربران ساخته و در سايت اين بازي آپلود كرده اند مطابق آماري كه درSporePediaآمده است تاكنون: 154,215,137 مي باشد!!.

نكات مهم اين بازي در فضاي جنگ نرم:
1- ترويج داروينيسم و قانون تكامل تدريجي

2- القاي قانون تنازع بقا ( يعني هر كه ضعيفتر است از بين رفته و قويتر زنده مي ماند )

3- انكار خلقت و به تبع آن انكار خالق عالم و در نتيجه بطلان اديان آسماني و ...

4- فروپاشي بنيانهاي اخلاق و معنويت؛ زيرا به قول خودشان اگر خدا نباشد، همه چيز جايز است!!!!

5- وارد كردن مستقيم كاربران به مسابقه ي خلقت موجودات جديد و عادي نشان داد اينكه آنها هم نتيجه ي اين تكامل تدريجي هستند.


[تصویر: spore_wallpaper03.jpg]


سئوالات:
-براستي چرا جهان غرب اينقدر بر روي داروينيسم-با وجود اثبات دروغ بودن آن-اصرار دارد ؟

-آيا القاي قانون تنازع بقا نمي تواند به فروپاشي بنيانهاي اخلاق در ذهن نوجوانان و جوانان بيانجامد ؟

-آيا خانواده ها آگاهند كه تأثير بازيهاي رايانه اي بدليل اينكه كاربران مستقيماً در جريان آنها هستند به مراتب مخربتر از فيلمها و كارتونها مي باشد ؟

[تصویر: spore.jpg]



منبع : http://www.naghdebazi.blogfa.com
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: منتظر کوچولو ، hajiali.m ، TewStealth ، خاک
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
داروینیسم و Spore (بقاءگرایی) - MiladYLH - ۸/اردیبهشت/۹۰, ۲۲:۳۲
RE: داروینیسم و Spore (بقاءگرایی) - vavp - ۹/اردیبهشت/۹۰, ۱۵:۴۷
RE: داروینیسم و Spore (بقاءگرایی) - rahbar - ۲۵/اردیبهشت/۹۰, ۱۱:۳۵
RE: داروینیسم و Spore (بقاءگرایی) - aramino - ۲۵/اردیبهشت/۹۰, ۱۳:۵۴
RE: داروینیسم و Spore (بقاءگرایی) - Unname28 - ۲۵/اردیبهشت/۹۰, ۱۴:۲۱
داروينيسم ( Darwinism ) در بازيها - Mitsonary - ۷/مرداد/۹۰ ۱۳:۱۶

پرش در بین بخشها:


بالا