(۷/مرداد/۹۰ ۰:۳۷)7parsa4 نوشته است: پدرام جون فکر میکنم اگه درباره Battlefield 3 دیگه حرف نزنیم بهتره چون من دارم بر اساس شنیده هام صحبت میکنم شما هم بر اساس شنیده هات این بحث رو میذاریم واسه وقتی که بازی اومد باشه ؟
اما در مورد خلیج فارس . یا من منظورم رو بد میرسونم یا ... بازم من منظورم رو بد میرسونم
(هرجا میگم عربستان منظورم کشور نیست که شما میگی ایران و عربستان منظورم واژه عرب هست و قومیت عرب )
من میگم بر چه اساسی این ایده خلیج ع.*ر.*ب.*ی شکل گرفته؟ چرا قبلا همچین واژه ای رو نمیشنیدیم؟
وقتی اونا به خودشون حق میدن الکی الکی این اسم رو عوض کنن و بهش اعتقاد پیدا میکنن
پس ما هم میتونیم به خودمون حق بدیم الکی الکی کلمه عرب رو حذف کنیم و به جاش کلمه فارس رو بذاریم و به اون اعتقاد پیدا کنیم
مثل همین مثلی که زدم ( البته مثالم یکم ناقص بود . معذرت ) عوض کردن کلمه عربستان به فارسستان
بحث من سر اینه که چرا ناگهانی این اسم باید تغییر پیدا کنه ؟ اگه قبلا چیزی در این زمینه وجود داشت حرف دوست عزیزمون daniel45 درست بود اما هرچی میگردی میبینی قبلا اصلا همچین واژه ای وجود نداشته
اگه قرار باشه اعتقاد همینطوری واسه اونا شکل پس میتونه برا ما هم شکل بگیره نه؟
وقتی یهو این اختلاف بر سر خلیج فارس شکل میگیره پس میتونه بر سر عربستان هم شکل بگیره
در آخر هم بگم که نمیدونم کجای صحبتم ادب رو رعایت نکردم ولی اگه به نظر شما من بی ادبی کردم عذر میخوام
خب از مسئلهی بازیها خارج شدیم کاملاً... بهتره از نظر من اتفاقاً...
حرف شما رو کاملاً قبول دارم. قدیمیترین مدارک حتی عربی هم مسئلهی نام "خـــلـــیـــج فـــارس" رو تائید میکنند و قضیهی خلیجِ عرب جنگولک بازی جدیدِ عرباست که بیشتر از دو- سه دهه از عمرش نمیگذره! مسئلهای که هست اینه که ما مسلمون 12 امامی هستیم! دینِ ما به ما میگه اگر کسی اشتباهی رو کرد ما نباید با خطا جوابشو بدیم! باید سعی کنیم خودمون کاری کنیم که اصلاح بشن و کاری کنیم که بقیه مارو به اون چیزی که هستیم بشناسن! که داریم میکنیم. هر کاری هم برای تغییر نام این خلیج صورت گرفته تا الان ناموفق بوده. دیگه همه میدونن اونجا اسمش خلیج فارس هستش نه چیز دیگهای. ما هم باید این راهو ادامه بدیم و باز هم از حق خودمون دفاع کنیم. نه این که جواب حمله رو با حمله بدیم!