|
رهبر انقلاب: من با این کار ها موافق نیستم
|
|
۱۲:۴۲, ۱۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۹/خرداد/۹۵ ۱۱:۵۱)Mohammad Trust نوشته است: ما به برگزار کنندگان گفته بودیم که حوزه قداست دارد و نسبت به مسائل سیاسی بیطرف است سیاست ما عین دیانت ماست. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ امام خامنه ای در تبیین ضرورت اقدامات عمیق، از برخی اقدامات غیرمنطقی انتقاد و تأکید کردند: گاهی برخی افراد و جوانهایی که ممکن است صالح و مؤمن هم باشند، به دلیل مخالفت با یک فرد یا یک جلسه سخنرانی، هیاهو و جنجال بهراه میاندازند و آن مجلس را بر هم میزنند، در حالیکه من از قدیم با این کارها که هیچ فایدهای نیز ندارد، موافق نبوده و نیستم، و معتقدم فایده در تبیین و کار درست و هوشمندانه است. ایشان جوانان مؤمن و انقلابی را به هوشیاری فراخواندند و گفتند: البته گاهی برخی افراد از روی اغراض، این کارهای نادرست را انجام میدهند و سپس به گونه ای وانمود کنند که کار عناصر حزب اللهی و مومن است، بنابراین باید کاملاً هوشیار بود. (سخنان ایشان در مراسم دانشآموختگی دانشگاه امام حسین(علیه السلام)) متاسفم برای اینجور رفتارها! نیازی به این رفتارها برای شناسوندن این شخص و خانوادشون به افراد جامعه نیست!چون به لطف مواضع کاملا آشکارشون شناخته شدن! این رفتار ها فقط باعث بد نشون دادن چهره ی منتقدان این شخص میشه و مظلوم نمایی طرف دیگه! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
رهبر انقلاب: من با این کار ها موافق نیستم - Mohammad Trust - ۹/خرداد/۹۵, ۱۱:۵۱
پاسخ به: وحشی ها و داعشی های وطنی - قلب - ۹/خرداد/۹۵, ۱۲:۳۵
پاسخ به: وحشی ها و داعشی های وطنی - Bidel.s - ۱۱/خرداد/۹۵, ۰:۱۸
پاسخ به: وحشی ها و داعشی های وطنی - amirabdi - ۱۱/خرداد/۹۵, ۲:۰۰
پاسخ به: وحشی ها و داعشی های وطنی - sagheb - ۱۱/خرداد/۹۵ ۱۲:۴۲
پاسخ به: وحشی ها و داعشی های وطنی - vahrakan - ۱۱/خرداد/۹۵, ۱۴:۰۸
پاسخ به: وحشی ها و داعشی های وطنی - Mohammad Trust - ۱۴/خرداد/۹۵, ۱۳:۳۲
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظر رهبر انقلاب درباره تورات و انجیل اصلی | علائم ظهور | 0 | 894 |
۷/دی/۹۵ ۱۸:۴۵ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|
| من سیاسی نیستم اتقلابیم | moi bai | 0 | 774 |
۱۷/شهریور/۹۵ ۷:۰۶ آخرین ارسال: moi bai |
|
| واکاوی خطری که رهبر انقلاب عمیقا نگران آنند | عبد الرحمن | 13 | 6,212 |
۲۸/اسفند/۹۴ ۱:۵۳ آخرین ارسال: عبدالـرحمن |
|
| رهبر انقلاب و مذاکرات هسته ای | عمار رهبری | 7 | 3,032 |
۹/خرداد/۹۴ ۲۱:۵۸ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|
| کتاب معرفی شده توسط رهبر معظم انقلاب | yektasepas | 2 | 1,811 |
۲۴/بهمن/۹۲ ۱۸:۴۱ آخرین ارسال: ELENOR |
|
| نکته هایی ناب در باب ارتباط با آمریکا در کلام رهبر انقلاب. | mohebALI | 0 | 1,142 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۷:۴۶ آخرین ارسال: mohebALI |
|
| پاسخ رهبر انقلاب به ۱۰ پرسش درباره مبارزه تاریخی ملت ایران | عبدالرحیم | 6 | 2,917 |
۱۱/مهر/۹۲ ۲۰:۳۰ آخرین ارسال: منتظر کوچولو |
|