کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا بهائیان کافرند؟ چرا نه
۲۳:۰۴, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #57
آواتار
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۵:۵۱)سعدی نوشته است:  سلام
از اونجا که تحقیق کافی در این عقاید نداشته ام، اجازه دهید در این مورد بحثی نداشته باشم (در این مورد آقا مهدی و سایر دوستانی که تحقیق کافی داشته اند می تونند نظر بدن).

اما یک بحث دیگه هم داریم با این عنوان: "اگر مطمئن شدیم اعتقاداتشون نادرسته، چه رفتاری باید داشته باشیم؟"

فکر می کنم در مورد بخش اول به قدر کافی هم در این تاپیک و هم در تاپیکهای دیگر صحبت شده. خوشحال میشم در مورد بخش دوم از نظرات دوستان بهره مند بشیم. بنا به تشخیص مهدی سینا می تونیم همینجا در موردش صحبت کنیم یا در یک تاپیک مجزا.

جناب سعدی من یه سوال میپرسم لطفا صریح بگین
همونطور که جناب عمار هم گفتن من هم تکرار میکنم ، تو این تالار حداقل مباحث مفیدی وجود داره و البته چکیده همه مطالب از عقیده تا نگاه فرقه ای و سازمانی و ... اینجا بصورت مستند و دسته اول برای شما و سایر دوستان گفته شده و اگه مطالب از نگاه شما ناکافی هست ( البته بعید میدونم ) بگید تا بیشتر کمک کنیم ولی کل و اساس همیناس مگر اینکه از اشخاصی که بهایی هستن بیان و بگن اینها کذب هست و مطلب چیز دیگه ای هست .
البته هیچ اجباری نیست که کسی که بهایی هست بیاد و اینجا باهاش مناظره کنیم . دلیلش رو خودشون میدونن .
  • پس اگه با کسی که بهایی هست هیچوقت نگین بیا مناظره کنیم چون .... . Soldier
  • شما با یک منکر مهدویت و اعتقاد به خاتمیت و ... ( اصول دین ) ( البته بعد از اینهمه مطلب شما باید خیلی ساده نگاه کنین که بگین شاید اعتقادشون این نباشه ) چطور رفتار میکنید و دیانت و شریعت چه میگه ؟
و البته وقتی میگید که در باره بخش اول تو تالار بحث شده یعنی دیگه حجت حداقل بر شما اتمام شد و اینکه میگید :
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۵:۵۱)سعدی نوشته است:  فکر می کنم در مورد بخش اول به قدر کافی هم در این تاپیک و هم در تاپیکهای دیگر صحبت شده.
این یعنی مطالب رو بصورت صریح دارین قبول میکنین که این دیانت و پیروانش تکلیفش چی هست .
  • حالا شما رو با این سوال تنها میزارم که ؛ حکم منکر مهدویت و خاتمیت و همچنین نسخ اسلام چیه ؟
شما بحثتون رو مستند و بدور از اما و اگرو شاید و گمان میکنم و نظیر این عبارات ادامه بدین .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: آیا بهائیان کافرند؟ چرا نه - mahdy30na - ۱۲/خرداد/۹۵ ۲۳:۰۴

[-]