|
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
|
|
۱۱:۴۸, ۲۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
من که از اون حرفای استاد رائفی پور چیز زیادی متوجه نشدم درمورد جومونگ ولی فیلم جومونگ پر از مردانگی و غیرت و شجاعت و فداکاری و نکات آموزنده ومفید خیلی دیدم البته جومونگ 2 مسخره شد... حمایت از مظلوما و اسیرها و وقف کردن خودش به مردم حتی گذشت از خانواده اش و حتی مسائل بیشتر مثل توکل به خدا و کمک از خدا و اعتقاد قلبی به خدا واقعا نکات خیلی مفیدی داشت من شک کردم کارگردانش مسلمانه! نکته نرفتن زیر بار زور کشورهای قدرتمند و نترسیدن از اونا خیلی نکته مهمی بود... واقعا جومونگ جزو بهترین فیلمهاس به عقیده من...
آقای Bidel من که از نظر شخصی خودم چیزی نگفتم... زمانی که فیلم جومونگ رو پخش کردن جزو پرطرفدارترین فیلم ها بود و خیلییییی تماشاگر داشته... و نه تنها ایران بلکه در کشورهای زیادی همینجور بود و کسی نمیتونه انکارش کنه... کلا فیلم های کره ای در ایران خیلی طرفدار دارن... فیلم های هندی هم زمانی یادم میاد وقتی میگفتیم بریم یه فیلم از بیرون بگیریم فقط فیلم هندی میگرفتیم و البته هنوز هم طرفدار زیاد دارن به نظرم... کلا تجربه نشون داده مردم از فیلم هایی که در اون شخصیتهای قهرمان با ویژگی های خوب مهربانی و شجاعت و عدالت و... وجود دارن خیلی دوست دارن و این یه چیز فطریه که تو وجود همه هست... مثل فیلم حضرت یوسف, ستایش, مرد عنکبوتی و هزاران فیلم اینجوری که همیشه جزو فیلمهای پرطرفدار بوده و هست و خواهد بود.... من فیلمای دیگه رو هم کلا رد نمیکنم ولی حرف اصلیم اینه که فیلم هایی با شخصیت قهرمان همیشه تاثیر مثبتی روی آدمها میذارن و من تاثیر اونا رو درخودم میبینم... از کوچیکی که همیشه فیلمهای اینجوری میدیدم همیشه تو ذهنم اونا قهرمانهای من بودن و هستن و همیشه تو ذهنم این بود که خیلی از کارهاب اونا و فداکاری ها رو انجام بدم حتی فکر کردن به این که دست یه یتیم رو بگیرم و یا فداکاری های انجام بدم برای من خیلی لذت بخشه و خیلی ذوق میکنم و همیشه اهداف اینجوری در ذهنم ماندگار بوده... شاید نتونم مثل جومونگ و فیلم هندی ها باشم ولی به اندازه ظرفیتم بر من تاثیر میذاره و همیشه در ذهنم هست تو شرایط مختلف زندگی محکم باشم رشوه ندم بی قانونی نکنم از مظلوم حمایت کنم و حتی جونم رو در این راه بدم و اینو میدونم وقتی در شرایطش قرار بگیرم نمیتونم اونجور باشم ولی میدونم تلاشمو برای این کارا حداقل میکنم که بسیاری از اینها رو فقط مدیون فیلمهایی که میبینم میدونم و خیلی موقع ها با همین تصورات فداکاری و ... زندگی میکنم. ولی بچه های امروز که این فیلمهای غربی که خیلیهاش نه تنها شخصیت قهرمانی نداره بلکه قهرمان یک آدم بدی هست و اگر هم خوب باشه اینقد عجیب و غریب هست مثل هیولاهاو قدرت های عجیب و غریب که فقط بچه های الان رو ترغیب میکنه دنبال روش های غیرعادی برای کارهای بزرگ باشن و درنتیجه عاقبت به ناامیدی میرسن چرا که دیگه هدفشون این نیس وقتی پدرش زد زیر گوشش اون سکوت کنه و آبروی کس دیگه رو نبره... با این فیلم ها فقط مواد مخدر و دوپینک و هزار کوفت و هیجان و بازی ها و تفریح های مزخرف میتونه یکم خودش رو ارضا کنه ولی من در رویاهام میبینم وقتی یه کار خوب پیدا کردم به پدرو مادرم نگم و بعد دوماه حقوقم رو بیارم به پدرومادرم تقدیم کنم و یهویی خیلی خوشحالشون کنم دقیقا مثل فیلم هندی ها... |
|||
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزهای سیاسی به فیلمی سیاه"تاکسی" در جشنواره سیاسی برلین | vahrakan | 7 | 3,946 |
۲۸/بهمن/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|