کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمپین ما روزه خواریم!!!
۹:۲۲, ۸/تیر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۵ ۹:۳۶ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #94
آواتار
(۷/تیر/۹۵ ۱۳:۱۹)A.N.P.X نوشته است:  به نام خالق هستی
پس از خوندن همه ی کامنت ها بخصوص کامنت مدیریت محترم سایت جز تاسف چیزی باقی نموند.وقتی مدیریت یک سایتی مانند بیداری اندیشه اینچنان استدلال ها و نظرات سطحی میدن چه انتظاری از کاربرای عادی سایت میره؟خدمت مدیریت بگم اون سه استدلال علی اقا اصلا هم اشتباه نبود.شما فعلا همین سه راه را برای توجیه دارید.اولا که ما هم مسلمانیم اما قرار نیست هرچی جنابعالی و امثالهم به نام قانون تصویب میکنید را کاملا بپذیریم.ما گوسفند نیستیم که یه چوپان بخواد مارو راهنمایی کنه.انسان هستیم اشرف مخلوقات و دارای قدرت اختیار و تفکر.مشورت و راهنمایی خوبه و هرانسانی باید استفاده کنه اما استدلال های شما بیشتر شبیه به زورگویی و دستور میباشد.خیلی چیزها با اسم قانون,قانونی شد اما ایا چون نام قانون روی ان هست نشان از درستی ان هست؟اکثریت مسلمان هستن ما هم هستیم اما باید احترام اقشار مختلف جامعه در نظر گرفته بشه.بعدشم شما و صدایو سیمای عزیزتان صبح تا شب برنامه اشپزی میزارد و حتی فیلم هایی پخش میکند که دراون غذا خوردن یه شخص رو نشون میده پس از فردا شبکه نمایش کلا قطع بشه تا پایان رمضان و شبکه های دیگر هم فیلم و سریال پخش نکنند.در کشوری مانند هندوستان هم مردم با ادیان مختلف که تنوع ادیانشون به مراتب بیشتر از ایران هست دارن با صلح و بدون جنجال انچنانی زندگی میکنند و به یکدیگر احترام میزارند.اگر اینطوری نبود باید الان هرکس گوشت گاو در هندوستان میخورد به دار اویخته میشد.استدلال اخر که فوق العاده بود میتونیم شلاق هم میزنیم!! چرا چون برای انقلاب و وضع قوانین خون دادیم و هزینه دادیم!!کسی نگفت که دین کشور رو تغییر بدین گفتن قوانینشو اصلاح کنین و واقعا براساس اسلام پیاده کنین نه به نام اسلام. بعدشم مگه جنابعالی خون دادی که انقدر ما ما میکنی.امثال والدین من و شما و دیگران رفتن جنگ شهید شدن وجانباز شدن.برای جریان انقلاب 57 شهید شدن وجانباز شدن.تو این جمله یه صورت کاملا علنی دیکتاتوری خود را به اثبات رساندید.بعد احساسی حرف زدن شما در نوع خودش جالبه.شاه هر که بود و هرچه بود همه میدانند و نیازی نیست از ادبیاتی مثل شهوتران و کاسه لیس استفاده کنین.اگه قراره اسلامی بودن خود را نشون بدیم با ادبیاتمون نشون میدیم.مگر حضرت علی (علیه السلام) به ابن ملجم توهین کرد با انکه بدترین ضربه را از او خورد در ناجوانمردانه ترین حالت ممکن.فقط گفت اگر شهید شدم همان گونه به من ضربه زده با او برخورد کنید و اگر زنده ماندم خودم میدانم چه کنم.
اگر قراراه با یه رفراندوم دین یه کشور تغییر کنه نشون از میزان رضایت مردم از نحوه اجرای قوانین دینه!!در زمان پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مردم خودشون به قدری راضی بودن که درخواست رفراندم نمیدادن اما حالا چی؟بعدشم امام های ما کلی سختی کشیدن و دنبال تخت پادشاهی و حکومت کردن نبودند.نه به کسی چیزی رو اجبار کردن نه دستور سرکوب مخالفاشونو دادن.
در یه جا هم میگین یا باید قوانین مثلا اسلامی رو پذیرفت یا هزینه پرداخت که معمولا هزینش یا طرد شدن از جامعه هست یا ....!!خدای جهان افرین را شکر که شما همیشه برای هر مساله ای روایت اماده دارین!!اگر قرار نباشه کسی بتونه وارد حیطه ای به قول شما حیطه قرمز بشه و درمورد اون سوال کنه و به چالش بکشه چگونه انتظار دارین به دین و کشورش مقید باشه.اونور هم مردم رو براساس قوانین متریالیستی میچرخونن اما اصل قانوننشون بعد روحانی رو هم در نظر میگیره یعنی در اصل این قوانین رو میسازن تا از لحاظ بعد روحانی به شیطان نزدیکتر بشن.بله پس انطور ها هم که گفتین متریالیست نیستند و ظاهرا متریالیستی برخورد میکنند اما به خوبی با مسائل روحی و ابعاد فراطبیعی اشنا هستند.
در رابطه با قانون حجاب هم فکر نکنم جنابعالی از ایات الله طالقانی بشتر علم داشته باشین.ایشون همون اول گفته بودن اجباری در حجاب نیست.من خودم مخالف سرسختم بی حجابیم اما اجبار هم غلطه.اگر درتشو داری با علمت اثبات کن که حجاب واقعا منطقیه و خوبه بعد ببین اگر کسی نپذیرفت.ماموران عزیز به جای اینکه فرد رو مورد ضرب و شتم یا توهین قرار میدن با فرد صحبت کنن و دلیل منطقی بیارن اونوقت در بدترین حالت حداقل 50 درصد این کار رو میپذیرن.قرار نیست کل جامعه یه شکل باشه و درست باشه.اون که امامان معصوم بودن نه اجباری گذاشتن و نه تونستن کاملا فساد و جهل رو از بین ببرند حالا شما کی باشین که همچین ادعایی دارین.
در اخر بگم افکار امثال ما مثل افکار شریعتی ها و طالقانی ها است و شما و امثالتون همیشه با نوع بینش و تفکر ما مشکل داشتین و دارین و خواهید داشت.پس بحث با شما بی فایده میباشد و راه را به بیراهه میکشاند.
یا حق
شریعتی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
طالقانی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dodgy

(۷/تیر/۹۵ ۱۳:۴۸)Silence نوشته است:  سلام
من تو پست بالاتر گفتم نتیجه گیری تو بحث منوط به اینکه ریشه تفکر اشخاص مشخص بشه.وقتی شما یک طرز فکر دارید و من یک طرز فکر متفاوت چطور میخوایم به یک فصل مشترک برسیم؟
مثال عرض میکنم من خدا رو قبول ندارم و طبعا پیامبر و کتابش رو هم قبول ندارم روزه هم نمیگیرم یعنی از نظر من گناه نیست چون یک لیوان آب خوردم تو خیابون باید تنبیه بشم؟؟خب من که قبول ندارم این کار گناهه
...
بله گفتم به لحاظ اخلاقی کار درستی نیست مثل این می مونه که یک نفر یکی از عزیزانشو از دست داده و عزاداره ولی همسایش تو خونه بزن و برقص راه انداخته و صدای آهنگشو زیاد کرده..خب این کار به لحاظ اخلاقی درست نیست ولی نمیشه که ما بخاطر این کار همسایه رو مجازات کنیم.
سلام جناب سایلنس
بگذاریم با استدلال خودتون به یه نکته برسیم
در کشورهایی مثل امریکا هم که قوانین بر اساس ادعای خودشون مدنی است و شرعیتش مثل کشورهایی مثل ایران نیست ،فردی داخل خیابون راه میره و مشروب به دست در حال خوش گذرانی هست و اصلا هم قبول نداره که قانون با افرادی که در حال خمر در خیابان هستند برخورد می کنه و زندانیشون می کنه ،در این جا هم اخلاق حاکم نیست ،چون به تجربه به اونها ثابت شده که این سبک زندگی خارج از چارچوب مدنی باعث هرج و مرج و کشتار در وضعیت مستی ،مثل رانندگی و استفاده از اسلحه های مجاز و غیر مجاز در حالت مستی و یا تجاوزات جنسی میشه و قانون مدنی این کشور هم باید توسط بازوی حکومتی این کشور اجرا بشه و همونطور که دارید میبینید هم اکنون چه به جبر و چه به اختیار همه مردم این کشور باید اون رو اجرا کنند .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، ام ابیها
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: کمپین ما روزه خواریم!!! - vahrakan - ۸/تیر/۹۵ ۹:۲۲

پرش در بین بخشها:

بالا