کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سم پاشی جدید علیه حسن عباسی
۱۵:۲۸, ۱۰/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۵ ۱۵:۵۵ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #21
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۵ ۸:۱۰)سدرة المنتهی نوشته است:  سلام ، مگه میشه کار نداشت به حرفای دو طرف اونوقت قضاوت هم کرد؟!! خنثی بودن عین دفاع از ظلم و ظالمه. یا اینوری هستی یا اونوری ، حد وسط و بی طرفی نداریم.

ملاک ، حال فعلی افراده.
درباره خدمتتون هم که شما فرمودید اصلا ربطی به این موضوع نداره. نهال سلیقتون رو پای بصیرت نکارید.

[تصویر: photo_2016_07_30_10_40_11.jpg]

به شخصه برای شما که طرفدار دکتر عباسی هستید و اقای دکتر عباسی به خاطر حرف های تند و نسنجیده اش که دفعه اولش هم نبوده متاسفم . اگر ایشون بصیرت داشت با این حرفشون تشنج و تفرقه ایجاد نمیکرد
این مدل قضاوت کردن شما هم در مورد امیر پوردستان رو هم فقط ناشی از جهل میدونم .
با یک عکس کلا شخصیت ایشون رو زیر سوال میبرید میخواید عکس رهبری رو در حال سیگار کشیدن یا کنار شخصیت هایی خیلی بدتر از عکس معلوم الحال بالایی بزارم تا ایشون رو هم تکفیر کنید؟؟؟!!!
اقای دکتر عباسی هم مثل شما همینطوری در مورد اشخاص انقلابی و ولایت مدار کشور نسخه میپیچن؟؟؟

(۱۰/مرداد/۹۵ ۸:۱۰)سدرة المنتهی نوشته است:  یا اینوری هستی یا اونوری ، حد وسط و بی طرفی نداریم.

بله درسته سعی کردم عدالت رو حفظ کنم و در مورد دکتر عباسی که اطلاعات کمی در موردشون دارم موضع تندی نداشته باشم چون از روی یک بار سخنرانی و اشتباه ایشون هرچند با حرفشون مخالف هستم نمیتونم برعکس شما ایشون رو کلا بد بدونم و تکفیرشون کنم!!!! مخصوصا اینکه حرف های جالب و تعریف هایی هم از ایشون دیدم
ولی اگر واقعا میخوای بدونید طرف کی هستم با توجه به اینکه امیر پوردستان رو میشناسم اگر واقعا اقای دکتر عباسی مثل شما شاگردانش هست ترجیح میدم طرف امیر پوردستانی رو بگیرم که یک بار وقتی با سربازها ورزش میکرد اخلاق فوق العاده خوبش سربازها رو به سمتش جذب میکرد در حالی که در تمام بدنش جای ترکش و زخم های جنگ هستش!!!!

یک کلام: بنده اخلاق رو به یک دندگی و بی اخلاقی و بی بصیرتی ترجیح میدم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: سم پاشی جدید علیه حسن عباسی - خیبر110 - ۱۰/مرداد/۹۵ ۱۵:۲۸

[-]