|
سم پاشی جدید علیه حسن عباسی
|
|
۱:۲۷, ۱۱/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۵ ۵:۱۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۵ ۲۱:۲۱)سدرة المنتهی نوشته است: برادرم شما اصلا نرفتی اصل جلسه رو نگاه کنی اومدی اینجا نظر میدی. من به اصل جلسه کاری ندارم همون اولش هم گفتم به حرف های دو طرف کاری ندارم من کلا با اخلاقیات اقای عباسی گرچه بعضی مواقع حرف های جالب و به حقی میزنن سازگار نیستم ولی وقتی رفتار امثال شما که طرفدار اقای عباسی هستید رو دیدم واقعا حس بدی نسبت به خود ایشون هم پیدا کردم با این مدل تربیت شاگردشون!!!! من خودم چون طرفدار استاد رائفی پور هستم معنای تخریب رو خوب میفهمم حرفم این نبود اقای عباسی حرف بدی زده یا کلا حرف های اشتباهی رو میزنه گرچه حرفش مصداق بی بصیرتی و موقعیت نشناسی بودش ولی اولین نظر من رو بخونید فقط در مقابل طعنه و کنایه هایی وایستادم که به شخص بزرگواری همچون امیر پوردستان میشد و گفتم ایشون شخصیت بزرگی هستن و نباید بهشون بی احترامی بشه تا اینکه دیدم جنابعالی رفتی عکس یک ادم معلوم حال در یک تاریخ معلوم الحال رو که همون شخص با یکی از فتنه گر ها هم دیدار داشته رو گذاشتی و اینجوری نتیجه گیری میکنی امیر پوردستان هم طرفدار فتنه گران و ضد انقلاب هستن اون موقع فهمیدم خانه از پای بست ویران است . با این رفتارتون عکس هایی مثل عکس رهبری در حال سیگار کشیدن رو هم بزارید برچسب بی بصیرتی بهشون بزنید!!!!! شما یک سر به گروه های مخالف نظام بزن از این مدل عکس ها خیلی خیلی زیاد برای تخریب شخصیت های نظام مثل رهبری پیدا میکنید. منتها اونها برای هدفی جداگانه تخریب میکنند و شما برای هدفی دیگه!!! دیگه هم با شما بحثی ندارم و لطفا من رو برادر خطاب نکنید من در مقابل کسانی که برای بزرگ کردن خودشون بقیه رو خراب میکنن هیچ حس برادری قائل نیستم از نظر من این افراد شاید از لحاظ عقیدتی تکفیری نباشند ولی با جریان تکفیری از لحاظ فکری فرقی ندارند!!!! ادامه بدهید یک عکس هم برای سردار شریف رمضان سخنگوی سپاه و کلا سپاه بگذارید و اونها رو هم به بی بصیرتی و طرفداری از فتنه متهم کنید ببینم اخرش کی از سوی مردم منفور واقع میشه!!!! ( مطمئنم خود رهبری هم بگن حرف های اقای عباسی درست نبود شما زیر بار نمیرید!!!! ) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| رو نمایی از ساخت ضریح جدید حضرت امام حسین علیه السلام در قم | محب الزهرا | 10 | 8,485 |
۱۵/مهر/۹۱ ۱۷:۵۸ آخرین ارسال: مرغ باغ ملکوت |
|