کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سم پاشی جدید علیه حسن عباسی
۱۶:۴۵, ۱۱/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۵ ۱۷:۰۴ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #34
آواتار
(۱۱/مرداد/۹۵ ۱۳:۰۶)سدرة المنتهی نوشته است:  شاگرد؟! من؟!
حرف بد آقای عباسی؟!!
رهبر؟ سیگار ؟!

خیلی چیزای بی ربط بهم ربط دادید دوست عزیز ، منم حقیقتا حوصله ندارم بیشتر توضیح بدم خودتون برید ببینید بحث رو از کجا و سر چی با من شروع کردید.

وقتی اینطوری احساسی برخورد می کنید یعنی بازی رسانه ای به این سادگی و روشنی رو باختید ، غربال های بیشتری در انتظار هست.

داریم با استدلال جواب شما رو میدیم به ما مهر تندروی و تکفیری می زنید ، واقعا چه فرقی با لیبرال های داخل نظام دارید شما. قضاوت رو به خواننده واگذار می کنم.

موفق باشید.

هیچ استدلالی از شما ندیدم .
به هیچ کدوم از سوالات من جواب ندادید بجز اون عکس و توهین به امیر پوردستان و بعدش فقط مغلطه کردید و از زیر جواب دادن فرار کردید.
گرچه فرقی نمیکنه چون جوابی نداشتید بدید .

شما هم واقعا چه فرقی با تکفیری ها دارید اونا هم سر چیزای کوچیک همدیگر رو تکفیر میکنند منم حوصله بحث با شما رو ندارم چون منطق و از همه مهمتر انصاف نداشتید .

از اون زمانی که این تالار واقعا بیداری اندیشه بود خیلی وقته گذشته . الان درک میکنم چرا خیلی از بزرگان و کاربران سایت از اینجا رفتن تالار خلوت و بی روح شده .

(۱۱/مرداد/۹۵ ۹:۵۰)انتصـار نوشته است:  ب‌ـ تعدادی از افسران جوان ارتش نیز در جمع دانشجویان این دوره‌ها هستند که موفق به اخذ گواهی فارغ‌التحصیلی شده‌اند. هم‌چنین تعدادی از فرماندهان ارتش، سپاه، و نیروی انتظامی نیز به صورت غیرحضوری از این مباحث استفاده می‌کنند که امیر سرافراز ارتش اسلام سرتیپ پوردستان از آن جمله هستند که همواره در طول سالیان ـ از ۱۳۸۹ به این سو ـ پیگیر دریافت فیلم کلاس‌ها بوده و از طریق دفترشان، کتباً ما را مورد محبت و لطف خود قرار داده‌اند.

ضمن عذرخواهی اقای دکتر عباسی که با این کارش نشون داد انسان فهمیده ای هستن که درک میکنن تفرقه انداختن بین سپاه و ارتش تضعیف کشور و بازی در زمین دشمن هستش و سریعا در این موقع برخلاف برخی از کسانی که در اینجا شروع به تخریب و توهین کردند و روی اشتباه استراتژیک ایشون پافشاری کردن و حتی به امیر پوردستان از روی نفهمی تهمت و توهین کردند این قسمت نامه ی ایشون که نقل قول کردم برای من فوق العاده جالب بودش .

مخصوصا اینکه واقعا هنوز برای من این سوال بی جواب موند که جناب'سدرة المنتهی' با چه رویی اون عکس رو با متن زشتش در مورد امیر پوردستان منتشر کردید اونهم وقتی خود اقای دکتر عباسی در نامه اش در مورد امیر پوردستان اینچنین ادعایی دارن
با چه روی خودتون رو ادم با بصیرتی میدونید در حالی که رفتارتون کاملا منافقانه بودش؟؟؟؟!!!! امیدوارم ایشون جواب بدن نه اینکه من رو ادم احساسی و لیبرال معرفی کنن!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: سم پاشی جدید علیه حسن عباسی - خیبر110 - ۱۱/مرداد/۹۵ ۱۶:۴۵

[-]