کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سم پاشی جدید علیه حسن عباسی
۱۱:۳۱, ۱۲/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۵ ۱۱:۴۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #35
آواتار
فرمانده نیروی زمینی ارتش در یادداشتی به حسن عباسی از شجاعت وی در پذیرش خطا تقدیر کرد.
به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم، در پی انتشار نامه عذرخواهی حسن عباسی از ارتش، امیر احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش یادداشتی خطاب به وی منتشر کرد که متن آن در ذیل آمده است.
استاد ارجمند جناب اقای دکتر حسن عباسی
سلام علیکم،
1ـ تصویری که از جنابعالی در ذهن دلسوزان نظام وجود دارد، تصویر معلمی مهربان و انقلابی است که با آسایش وآرامش و مرخصی سالهاست وداع کرده و با کلامی آتشین و صریح، بی هیچ چشمداشتی در صحنه های دفاع از انقلاب و ولایت، خود را سپر بلا و آماج ناجوانمردی‌های کینه توزان انقلاب ساخته و در این راه مقدس (لا تاخذ فی الله لومه لایم) را شعار خود قرار داده است.
2ـ برادر عزیزم، خرده گرفتن به کلامی از جنابعالی به معنای نفی مجاهدت‌ها و شجاعت ها و استحکام شما نبود که ما خود به عنوان همسنگرتان به مراتب بیش از عزیزان نسل سوم و چهارم به آن ایثارگری‌ها اشراف داریم لکن دفاع از هویت و شخصیت یک سازمان، حقی طبیعی و مشروع برای افراد آن سازمان است بویژه مجموعه ای که مستقیما در سایه پرچم ولایت انجام وظیفه می‌کند.
3ـ ارائه نامه‌تان به مجموعه ارتش جهت عذرخواهی، نشان از شجاعت در پذیرش خطا و روح بلند و انتقادپذیر جنابعالی و درس بزرگ اخلاقی برای شاگردان است که بدانند برای سلامت امور، هم باید منصفانه نقد کرد و هم شنید.
4ـ افتخار ما و شما این است که توفیق سربازی در لشکر ولی امر مسلمین (حفظه الله) را داریم همانگونه که شما محبت خود را با عذرخواهی به برادران سربازتان نشان دادید، علاقه ما نیز کمافی السابق به جنابعالی و سایر مسئولانی که دل در گرو عشق به نظام و رهبری دارند بقوت خود باقی است.
سرباز ملت: احمدرضا پوردستان

(۱۱/مرداد/۹۵ ۱۳:۰۶)سدرة المنتهی نوشته است:  شاگرد؟! من؟!
حرف بد آقای عباسی؟!!
رهبر؟ سیگار ؟!

خیلی چیزای بی ربط بهم ربط دادید دوست عزیز ، منم حقیقتا حوصله ندارم بیشتر توضیح بدم خودتون برید ببینید بحث رو از کجا و سر چی با من شروع کردید.

وقتی اینطوری احساسی برخورد می کنید یعنی بازی رسانه ای به این سادگی و روشنی رو باختید ، غربال های بیشتری در انتظار هست.

داریم با استدلال جواب شما رو میدیم به ما مهر تندروی و تکفیری می زنید ، واقعا چه فرقی با لیبرال های داخل نظام دارید شما. قضاوت رو به خواننده واگذار می کنم.

موفق باشید.

(۱۱/مرداد/۹۵ ۱۶:۴۵)خیبر110 نوشته است:  هیچ استدلالی از شما ندیدم .
به هیچ کدوم از سوالات من جواب ندادید بجز اون عکس و توهین به امیر پوردستان و بعدش فقط مغلطه کردید و از زیر جواب دادن فرار کردید.
گرچه فرقی نمیکنه چون جوابی نداشتید بدید .

شما هم واقعا چه فرقی با تکفیری ها دارید اونا هم سر چیزای کوچیک همدیگر رو تکفیر میکنند منم حوصله بحث با شما رو ندارم چون منطق و از همه مهمتر انصاف نداشتید .

از اون زمانی که این تالار واقعا بیداری اندیشه بود خیلی وقته گذشته . الان درک میکنم چرا خیلی از بزرگان و کاربران سایت از اینجا رفتن تالار خلوت و بی روح شده .

ضمن عذرخواهی اقای دکتر عباسی که با این کارش نشون داد انسان فهمیده ای هستن که درک میکنن تفرقه انداختن بین سپاه و ارتش تضعیف کشور و بازی در زمین دشمن هستش و سریعا در این موقع برخلاف برخی از کسانی که در اینجا شروع به تخریب و توهین کردند و روی اشتباه استراتژیک ایشون پافشاری کردن و حتی به امیر پوردستان از روی نفهمی تهمت و توهین کردند این قسمت نامه ی ایشون که نقل قول کردم برای من فوق العاده جالب بودش .

مخصوصا اینکه واقعا هنوز برای من این سوال بی جواب موند که جناب'سدرة المنتهی' با چه رویی اون عکس رو با متن زشتش در مورد امیر پوردستان منتشر کردید اونهم وقتی خود اقای دکتر عباسی در نامه اش در مورد امیر پوردستان اینچنین ادعایی دارن
با چه روی خودتون رو ادم با بصیرتی میدونید در حالی که رفتارتون کاملا منافقانه بودش؟؟؟؟!!!! امیدوارم ایشون جواب بدن نه اینکه من رو ادم احساسی و لیبرال معرفی کنن!!!!
سلام به برادران عزیزم جناب سدرة المنتهی و جناب خیبر 110

شما در یک جبهه هستید پس باید به مواردی توجه کنید

امام باقـــــــر (علیه‌ السلام): رَحِمَ اللهُ امرَءاً ألَّفَ بَینَ وَلِیَّینِ لَنا. یا مَعشَرَ المُؤمِنِینَ، تَألَّفُوا وتَعاطَفوا. رحمت خدا بر کسی که بین دو نفر از دوستان ما الفت ایجاد کند. ای مومنان با هم مأنوس باشید و به هم مهربانی کنید. الکافی، ج 2، ص 345
[/font]

[font=Tahoma]

در قرآن کریم مورد تاکید قرار می گیرد. «محمد رسول الله و الذین معه اشداد علی الکفار رحماء بینهم»[14]؛ مطابق این آیه شریفه، مومنان با رحم و عطوفت و مهربانی در بین خودشان رفتار می کنند که طبیعتاً یکی از آثار و برکات این رحم و رحمت و عطوفت، ایجاد اخوت و برادری است؛«انما المومنون اخوه»[15]، که این برادری نیز موجب عفو و گذشت و مهربانی برادران در حق همدیگر می­شود؛«ولیعفوا ولیصفحوا الا تحبون ان یغفر الله لکم والله غفور رحیم»[16]، در چنین اجتماع با فضیلتی است که بر روابط آن عفو و گذشت و مهربانی حکمفرماست و نیرو و توان آن برای ایجاد امت واحده و مدینه فاضله­ای به کار می رود

[14] قرآن كريم، سوره فتح، آيه29[15] قرآن كريم، سوره حجرات، آيه10[16] قرآن كريم، سوره نور، آيه22
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، افشین ، vahrakan ، سدرة المنتهی ، خیبر110 ، عدالت ، بیداری اندیشه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: سم پاشی جدید علیه حسن عباسی - قلب - ۱۲/مرداد/۹۵ ۱۱:۳۱

[-]