کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سم پاشی جدید علیه حسن عباسی
۱۲:۳۹, ۱۵/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #71
آواتار
(۱۵/مرداد/۹۵ ۲:۳۹)Nadia نوشته است:  من واقعا تعجب میکنم یک عده ای اینجور گیر یک آدمی مثل عباسی هستند. البته از اون بیشتر تعجب میکنم که این بنده خداها نمیدونن امثال عباسی یک "ابزار تبلیغاتی" در خدمت جناح ها هستن و دیگر هیچ

مثال میخواید:
نزدیک انتخابات 96 هستش.
جناح اصولگرا هیچ کاندیدای محبوبی نداره. مردم از احمدی نژاد و کپی او جلیلی خوششون نمیاد. بقیه اصولگراها هم وحدتی ندارند.

احتمال برد روحانی - در غیاب هیچ حریف قدری- زیاده. (من طرفدار روحانی نیستم به ایشون هم رای ندادم)

لذا اصول گراها برای تخریب روحانی و اصلاح طلب ها میان خودزنی می کنن. یک نفر از جبهه خودشون را ظاهرا قربانی میکنن و به زندان می فرستن و بعد بطور غیررسمی ادعا می کنن که اینکار از ناحیه جناح اصلاح طلب صورت گرفته تا با این کار مردم را نسبت به آزادی بیان در دولت بدبین کنن.
می فرمایین خیر؟
میشه بگین اصولا به نظر شما مسخره و مضحک نمیاد که رئیس مرکز دکترینال نمیدونم چی چی که همیشه برای جناح اصولگرا گریبان می دریده! هیچ کسی نداشته و هیچ وثیقه ای نذاشته و بهانه کمبود وقت و ... آورده و به زندان رفته؟
دقیقا اینها ملت رو چی فرض کردن؟

بعد میگن حرف ایشون نیاز به چنین واکنشی نداشت؟ نه بابا؟ نمیدونین اگر ارتش بیاد در سیاست دخالت کنه به راحتی می تونه کودتای نظامی کنه و دولت رو ساقط کنه؟ یک بچه دبیرستانی هم میدونه که ارتش باید از سیاست و اقتصاد دور بمونه و اگر یک مثلا استاد!! اینو ندونه اونوقت مشکوکه

اگر منظورتون ظریف هستش، گفتن اینکه ارتش ایران ضعیفه با گفتن اینکه ارتش باید در سیاست و اقتصاد دخالت کنه دو مساله متفاوت هست.
مشخصه ارتش ایران در برابر ارتش کشورهای صنعتی و پیشرفته جهان اول ضعیف تره. این حرف واقعیته
اما اینکه بگن ارتش بیاد در سیاست دخالت کنه و اگر دخالت نکنه بهش فحاشی بشه حرف بی ربطیه و باید به شدت با گوینده اش برخورد بشه چون این شائبه به وجود میاد که داره به ارتش برای یک کودتای نظامی خط میده.
از حرفاتون تعجب میکنم....یه سوال میپرسم خواهشا جواب بدید...اگه یه نفراز جناح موافق شما به همین علت دسگیر میشد شما تو بوق و کرنا نمیکردید.؟؟؟نمیگفتید که آزادی بیان نیست؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، سدرة المنتهی ، vahrakan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: سم پاشی جدید علیه حسن عباسی - علی املشی - ۱۵/مرداد/۹۵ ۱۲:۳۹

[-]