|
چگونه میتوان منطقی آئین بهائیت را ردکرد؟
|
|
۲۲:۲۸, ۱۵/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۵/شهریور/۹۵ ۲۱:۵۲)aliabad نوشته است: بنام خدا سلام شبتون بخیر من نمیخوام شما رو به خطاتون ارجاع بدم بلکه یه قسمت متن شما ایراد داشت و من فقز میخواستم پاسخم رو بگیرم که دیگه زیر سیبیلی رد کنیم گرفتم ![]() خو این که من میگم امام زنده هست و دلیل براتون میاوردم بخاطر این بود که شما به اونها بگید وگرنه دلیلی نداشت . عزیز دلم خودم وقتی برات لینک دادم یعنی این خط رفته شما رو مستند تر و مفصل رفتم و اوردم . یکوچولو لطفا پستها رو باهم اروم قدم بزنیم . خو شما کتب اینها رو نخوندین _ بعد چطور میخوایین بگین فلانی اعتقادش اینه؟ تعقل بدون علم ایا تو افلا تعقلون جا میگیره؟ خوشحالم که اهل تحقیق هستین و میپرسین .![]() گل من درسته تا خاتم مشترکی ولی خاتمیت رو برات رول میکنن و میزارن کنار مگر اینکه از اثارخودشون باشون دلیل بیاری. کلا میگن وقتی باب قیام کرد و بعد واقعه بدشت و .... اسلام نسخ شد دلیل هم برات میارن . میگم کلا باید متونشون رو اشنا باشی ولی بدون اطلاع باشی و فرضیه سازی کنی میتونی یکم میتونی بیایی ولی بعدش دیگه ترمز میکشی. الان اشتراک داری ولی گفتم برات تاویل میکنن.برات تقیه رو رو میکنن و هزار دلیل دیگه . دست ما بازه ولی اونها فقط زیر ابی رفتن رو بلدن . حالا شما یبار کتابهای اینها رو بخون اگه هم وقت نداری ردیه هایی که تو تالار هست همه مستنده بعد اگه شد بازم صحبت کنیم. ![]() شبتون بخیر و ایامی خوش برای همه دوستان ارزو میکنم. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

خوشحالم که اهل تحقیق هستین و میپرسین .