کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه میتوان منطقی آئین بهائیت را ردکرد؟
۲۲:۲۸, ۱۵/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۵/شهریور/۹۵ ۲۱:۵۲)aliabad نوشته است:  بنام خدا
سلام وشب بخیر ممنون از اینکه مباحثه را دنبال میکنید تا من به خطاهای خود پی ببرم.
1- شما تنها در باره یک موضوع مدام اصرار میکنید که آنها زنده بودن امام زمان را قبول دارند باشه حرفی نیست برویم سر فرض دوم که بنده در باره ادعاهای باب در صورت زنده بودن امام کردم اگر شما متخصص در آئین بابی وبهائی هستید پاسخ دهید. تا من هم بیاموزم . چون من اساس روشم براین نیست که کتب ضاله را بخوانم ودیگران رابا آنها رد کنم من انرژی خودرا بر عقلانیت قرار میدهم که تاکید قرآن کریم است(افلا تعقلون). بنابراین من هیچ اطلاعاتی از بهائیت وبابیت ندارم جز آنکه با پرسشهای خود بی پاسخ روبرو شده ام .اگر این روش نادرست است شما درستش کنید وپاسخ بدهید تا منهم بفهمم ممنونم
2-ضمنا نکته ای را فراموش کردم ما تاجائیکه اشتراک با بیانی ها وبهائیها داریم نباید بحث کنیم چون هردو هم عقیده ایم مثلا ازآدم تا زنده بودن امام زمان اختلاف از آنجا شروع میشود که ادعای بابیت مطرح میگردد وسوال ما باید ازهمین جا آغاز گردد وآنها پاسخ دهند والا آنها سوالی نمی توانند ازما بکنند آنها ادعای جدید کرده اند وباید پاسخگو باشند زیاد روده درازی کردم ببخشید

سلام شبتون بخیر
من نمیخوام شما رو به خطاتون ارجاع بدم بلکه یه قسمت متن شما ایراد داشت و من فقز میخواستم پاسخم رو بگیرم که دیگه زیر سیبیلی رد کنیم گرفتمBlush
خو این که من میگم امام زنده هست و دلیل براتون میاوردم بخاطر این بود که شما به اونها بگید وگرنه دلیلی نداشت . عزیز دلم خودم وقتی برات لینک دادم یعنی این خط رفته شما رو مستند تر و مفصل رفتم و اوردم . یکوچولو لطفا پستها رو باهم اروم قدم بزنیم .
خو شما کتب اینها رو نخوندین _ بعد چطور میخوایین بگین فلانی اعتقادش اینه؟ تعقل بدون علم ایا تو افلا تعقلون جا میگیره؟Confusedخوشحالم که اهل تحقیق هستین و میپرسین .Heart
گل من درسته تا خاتم مشترکی ولی خاتمیت رو برات رول میکنن و میزارن کنار مگر اینکه از اثارخودشون باشون دلیل بیاری.
کلا میگن وقتی باب قیام کرد و بعد واقعه بدشت و .... اسلام نسخ شد دلیل هم برات میارن . میگم کلا باید متونشون رو اشنا باشی ولی بدون اطلاع باشی و فرضیه سازی کنی میتونی یکم میتونی بیایی ولی بعدش دیگه ترمز میکشی. الان اشتراک داری ولی گفتم برات تاویل میکنن.برات تقیه رو رو میکنن و هزار دلیل دیگه .
دست ما بازه ولی اونها فقط زیر ابی رفتن رو بلدن .
حالا شما یبار کتابهای اینها رو بخون اگه هم وقت نداری ردیه هایی که تو تالار هست همه مستنده بعد اگه شد بازم صحبت کنیم.Blush
شبتون بخیر و ایامی خوش برای همه دوستان ارزو میکنم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: چگونه میتوان منطقی آئین بهائیت را ردکرد؟ - mahdy30na - ۱۵/شهریور/۹۵ ۲۲:۲۸

پرش در بین بخشها:

بالا