کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رسانه جمعی یا .....
۱:۵۴, ۱۸/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۵ ۱:۵۶ توسط Masuod-zz.)
شماره ارسال: #1

سلام دوستان...این اولین مطلب منه امیدوترم بخونید و با کامنت هاتون منو کمک کنید برای بهتر شدن مطالبم .بریم سراغ بحث اصلی..چن روزیه با تالار آشنا شدم و مطالبو خوندم و یک چیز به ذهنم رسید که بگم خیلی با خودم کلنجار رفتم ولی تصمیمو گرفتم که بگم تا حرفی تو دلم نمونه دوستان هیچ دولتی یا حکومتی نمیاید پول،سرمایه،وقت،نیروی انسانی و.... برای سرگرمی کسی خرج کنه. چون احمقانس حتی دولت خودمون برنامه هاش خالی از تبلیغ عقاید وسیاست هاش نیست چه برسه به یهودیت و آمریکا رسانه جمعی یه جنگ جدیدو سلاح این جنگ یه جعبه فلزی به اسم تلوزیون..فک کنم فهمیدین چی میخوام بگم...دله هیشکی نسوخته که واسه سرگرمی درست کنه.یه مطلب دیگه..دیدم تو این تالار دوستان نقد های زیادی روی فیلم ها و سریال های مختلف دارن که بسیار عالی بود . من خودم اکثر این فیلم هارو دیده بودم و کمتر متوجه این چیزا شده بودم چون اصلا مهم نیست این چیزا... چرا مهم نیست توضیح میدم ولی اول با یه مثالیه پادشاه ستمگر یه جا رو میگیره و میخواد حکومت خودش اونجا برپا بشه ولی این شهر مثه بقیه شهر ها نیست مردم فرهیخته ای داره پس زور نتیجه عکس میده یه ادم از درباره پادشاه در ازای در خواست پول زیاد راهی برای حاکم شدن به شهر میده و اون راه وضع سه قانون بود 1 حق بیان اعتراضات نباشه 2 مردم برده پادشاه باشند 3 (شرمنده واقعا) گوزیدن ممنوع پادشاه دلیل قانون سومو پرسید و مرد گفت سوپاپ اطمینان مردم بعد از شنیدن قوانین متعجب شدن و از نداشتن حق گوزیدن خشمگین در خلوت یواشکی میگوزیدن و احساس شجاعت میکردن مجلس گوز بر پا میکردن و فک میکردن پادشاهو ضایع کردن ولی 2 قانون اول فراموش شد.............شبیه چیزی براتون نیست مارو با یه مشت فیلم و سریال و اهنگ و گنجوندن عقایدشون تو اونا مشغول کردن تا رمز گشایی کنیم و فک کنیم زرنگیم و دست اونا رو شده پیش ما. یه سری ادم مثه آقای راِِیفی پور که من خودم به شخصه به حرفاشون مشکوکم میفرستن پیشه تا به بهانه رو کردن دست اونا تبلیغشون بکنه خود من تا قبل دیدن سخنرانی های ایشون چیز فراماسونری کابالا شیطان پرستی و نماد گرایی نمی دونستم ولی حالا........دوستان ما نمیبنبم چه بلایی داره سره سوریه،فلسطین،یمن،و حتی مرز های ایران میاد و درگیر تک چشم تو فیلماییم پرچونگی کردم چون دلم پر بود... ممنون که خوندین منتظر نظرات هستم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
رسانه جمعی یا ..... - Masuod-zz - ۱۸/شهریور/۹۵ ۱:۵۴
پاسخ به: رسانه جمعی یا ..... - غریب - ۱۸/شهریور/۹۵, ۲:۳۹
پاسخ به: رسانه جمعی یا ..... - Masuod-zz - ۱۸/شهریور/۹۵, ۱۱:۴۴
پاسخ به: رسانه جمعی یا ..... - غریب - ۱۸/شهریور/۹۵, ۱۱:۵۷
پاسخ به: رسانه جمعی یا ..... - قلب - ۱۸/شهریور/۹۵, ۱۲:۴۵