|
احمدی نژاد اعتقادی به مذاکرات محرمانه با آمریکا نداشت
|
|
۲۰:۱۱, ۶/آبان/۹۵
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام عـــ♥ـــزیز ![]() (۴/آبان/۹۵ ۱۶:۱۰)آقـــ♥ـــای میثم2 نوشته است: بعد اگه بنده نپذیرفتم میشم مخالف حق؟ این به خاطر پیش فرضهای اشتباهی هست که نسبت به بنده دارین و طبق اون قضاوت میکنید...سعـی می کنـم بـرای بار آخـر این موضوع را توضیــح دهم تـا إن شاء الله سوء تفاهم برطرف گردد. فـرض کنیـد شما فردی هستید که چندیـن سال با پروفسور "اسماعیـل حسیـن زاده" آشنا هستید و کتـاب های ایشان به علاوه ی مقالات ایشان را مورد مطالعه قرار داده ایـد و از رفت و آمد ایشـان به داخـل کـشـور و نشـسـت و برخــاست ایشـان با اساتیـد داخـل آگـاهی دارید و حتـی ترجمه ی برخـی از مقــالات مهـم ایشـان در خصـوص مذاکرات هستـه ای را برای کاربران تالار انجام داده اید. سپس چکیـده ای از مقاله ی ایشان را همـراه با ترجمه ی چنـد صفحه از کتاب "حسین موسویان" را بـرای روشـن شـدن پـاره ای از مسائـل در جایـی قرار می دهیـد که ناگهان من سر می رسم و شـما را مخـاطــب قـرار می دهم که ایـن "تحلیـل خـوشبینـانـه است و نویسنـده ی آن نیز احتمالاً اطلاعات ناقـصـی در مـورد رجـل سیـاسی و ساختـار و رفتــار سیــاسی جنـاح های مختـلـف دارد" (به اینها میـگن نقد کردن یـک کارشناس و حمله به شخصـیـت وی با وب گردی کمتـر از 2 ساعت) و شما برای اینـکه از نوع نگاه بنده به این مسئله آشنا شویـد، دو سؤال می پرسید که جواب آنها را از قبـل می دانیـد. مثـلاً در مورد "نقشه ی راه صلح ایران و آمریـکا" سـؤال می پرسید درحالیکه منـابـع قابـل دستـرسی که به تشریح ایـن مـوضـوع و ارتبــاط آن با "بـرجــام" می پـردازنـد، بسیـار بسیــار محـدود هستـنـد و شـامـل دو جـلـد کتــاب حـدوداً 500 صفــحــه ای (که مـی دانـیــد مـن مطـالـعـه نـکـرده ام) و چنـد تکـه فیلم در "یوتیـوب" (YouTube) و چـنــد مـقــالـه اسـت که منبــع اصـلـی آنـهـا نیــز همــان دو کتــاب است. آقـای دکتـر "رضـا سـراج" نیـز در کانـال تلـگـرامـی خـود مطلبی در ایـن مورد منتشر کردند که منبع ایشان هم یکی از آن دو کتاب بود. شما به من توضیح می دهیـد که گــرفـتـار خـطـای "استریـوتایپ" شده ام و این شیوه ی صحیحی برای قضاوت افراد نیست (شما نمی گیـد که من درستی تحلیـل را بپذیـرم بلکـه می فرمـاییـد قضـاوت نادرستـی در مورد، کارشناس داشته ام) من مجدداً بر اندیشه ی خودم اصرار دارم و می گویم: "این شخص تو ایران نیست و قطعاً از خیلی از اتفاقات رخ داده تو ایران خبر نداره و من نظر افراد خوب بی طرف را قبول ندارم" در حالیکه اگر همانطور که شما اشاره کرده بودید به آرشیو مقالات ایشـان در "گلوبال ریسرچ" رجوع کرده بودم، شاید به نادرستـی حـرف های خودم پی می بردم و شـما که احساس ![]() می کنیـد من معنـای "استریـوتایـپ" را نمی دانـم، برای من بیشتر توضیح می دهیـد و خطر ایـن موضوع را نیـز گوشزد می کنیــد که در تــالارهـای گفتـگـو هماننـد "تالار گفتگوی بیداری اندیـشه" کافی اسـت فردی مسئله ای را مطرح کنـد؛ تمام کاربران متـخصص امـر می شونـد و در خصوص بحثی که هیـچ تخصصی در مورد آن ندارند نظر می دهند از سیاست گرفـتــه تا پـزشـکی و سه نقطـه... اما من می گویم که این اشکال درستی نیست و من می تـوانـم خـودم صحـبـت هـای افراد را نقـل قـول و تحلیـل کنـم... اما شـما می گوییـد که تجـربـه ی چنیـن بحـث هایـی را قبلاً داریــد و حـتــی لیـنــک یـکـی از آن بـحــث هـا با مـدیــریــت تــالار را بـرای من قـرار مـی دهـیـد:
ارسال های کاربر "MEEAAD" و جناب "بیداری اندیشه" حول برجام 2 اما به نظر می رسد که من حتی به آن لینک نیـز توجهی نمـی کنـم و می گویـم الان خود شما مخـاطـب احسـاسـی هستیـن یا کارشنـاس؟ در اینـجـا شـمـا تصمیـم می گیریـد که بیش از این وارد حاشیه نشوید چـون بحـث کردن در این خصوص بـه صــورت نوشتــاری با من فایده ای ندارد✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- پ.ن: قصد داشتم الان سؤالات را - چون از قبل قول داده بودم - قرار بدهـم اما این ارسال شما بنده را منـصـرف کـرد، مگـر اینکه شما بپذیـریـد آن نحوه ی نقـد کارشناس از سوی شما اشتباه بوده است. بنـده نمی خواستم (یعنی شما به قدری وارد حاشیه شدید که اصلاً اجازه ندادیـد) به جای تشریـح بیشتـر ادعاهـای مطرح شده به همـراه ذکر اسنـاد اندیـشکـده های غربـی به تحسین کارشناسـان مورد نظـر خود بپردازم زیرا چنیـن گفتــاوردی از اشخــاص هـرگـز نمیتوانـد
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥جایگزین استـدلال برای درستـی مطلبـی باشد، حتی اگر آن شخص متخصص و کارشنـاس و یا معتبر و موثق باشد. ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| احمدینژاد بدون روتوش | -Ali- | 45 | 10,650 |
۶/اردیبهشت/۹۷ ۹:۰۳ آخرین ارسال: -Ali- |
|
| وزارت کشور نقش احمدینژاد در اعتراضات را بررسی میکند! | -Ali- | 20 | 5,606 |
۱۹/دی/۹۶ ۱۵:۳۸ آخرین ارسال: Hedayat |
|
| مفاد ٤ پرونده شکایت از دکتر احمدینژاد به طور رسمی اعلام شد! | -Ali- | 8 | 2,447 |
۱۵/مهر/۹۶ ۲۲:۲۰ آخرین ارسال: yektasepas |
|
| مصاحبه دکتر احمدی نژاد با شبکه تلویزیونی فرانس 24 | -Ali- | 0 | 844 |
۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۳۳ آخرین ارسال: -Ali- |
|
| دکتر احمدی نژاد به ترامپ نامه نوشت! | -Ali- | 36 | 10,408 |
۲۸/اسفند/۹۵ ۰:۰۷ آخرین ارسال: Maysam-1st |
|
| حدود 10هزار نفر، ظرف چند ساعت احمدی نژاد را فالو کردند! | علائم ظهور | 16 | 4,241 |
۱۹/اسفند/۹۵ ۱۷:۴۲ آخرین ارسال: Maysam-1st |
|
| نامه دکتر محمود احمدی نژاد به دبیرکل جدید سازمان ملل متحد | -Ali- | 0 | 951 |
۲/آبان/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: -Ali- |
|

![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)
![[تصویر: I_recently_returned_from_a_six_week_trip_to_Iran.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8272424184/I_recently_returned_from_a_six_week_trip_to_Iran.jpg)