کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا زردشت پیامبربود؟
۱۷:۱۱, ۱۸/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۵ ۱۷:۱۸ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #15

بنام خدا
سلام وتشکر
فعلا همین موارد اخیر شمارا پاسخ دهم تا برسم به اصل مطلب
1-نبوت زردشت در تحلیل تاریخی اعلام شد بجز اعلام سند تاریخی دیگر چه اشکالی داشت؟ من میخواستم شما هم کمی تاریخ را مرور کنید
2-در مورد اثبات نبوت ایشان براساس قران وروایات شما مطالبه ای نکردید تنها دردرون تاریخ بدنبال معجزات بودید
3-در تاریخ تولد زردشت اختلاف نظر بسیار است از800 سال تا1800 سال قبل از میلاد .این امر به بنده ارتباطی ندارد ودر مطلبم نوشتم که شخصیت زردشت درپرده ابهام است
4-معجزات زردشت در دوکتاب بنام های پیام زردشت وخورشید بان نوشته علی اکبرجعفری امده است که من برای شما کپی پیست کردم .کجایش ایراد داشت ؟که برایم نقاشی وگراوروکروکی ارسال کرده اید. ضمنا تمسخر موارد یادشده را میتوان در معجزات دیگر انبیا مطرح کرد. وباز به بنده ربطی نداشت

در پایان از نحوه برخورد شما بسیار متاسفم وبا این شیوه برخورد نه شما چیزی می آموزید ونه مخاطبان احساس لذت میکنند ونه برای نویسنده این مطلب دلگرمی.برای امری باین مهمی که قلم زده میشود باید هرکلمه آنرا با عشق برداشت کنید ولذا اگر موارد بالا را که عرض کردم نپذیرید ویا اشکالش را مطرح نکنید بقیه مطالب را نخواهم نوشت چه برگوش نا شنوا سخن گفتن نارواست.

ضمنا ادعای حعل وتحریف ازسوی شما اتهامی بزرگ است که باید اثبات کنید والا شمارا در بحث های خود تحریم خواهم نمود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
آیا زردشت پیامبربود؟ - aliabad - ۱۷/آبان/۹۵, ۲۲:۵۸
پاسخ به: آیا زردشت پیامبربود؟ - aliabad - ۱۸/آبان/۹۵ ۱۷:۱۱

[-]