|
آیا زردشت پیامبربود؟
|
|
۱۷:۵۹, ۱۸/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۵ ۱۸:۰۴ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۸/آبان/۹۵ ۱۷:۱۱)aliabad نوشته است: بنام خدا من به اندازه ای که نیتز باشه مطالعه میکنم برادرم . اطرلفم کتب تاریخی هست که ازش بخوام برات مستند بگم و اثبات کنم و یا رد کنم دیانت زذتش رو، پس لطفا اگه مطلبی دارید به قطع و یقین بگید و اگه اختلافی هست بگید در تاریخ اختلاف هست و نظربنده این صحیح میاد و ممکنه اشتباه باشه. 2-وقتی میگم مدرک یعنی چی؟ شما خقوق خوندید و باید اینها رو بهتر از افراد عادی بدونین که گرامی . من یه پرونده برای شما میارم و شما میگی دلایلی چیزی داری برای اثبات بیگناهیت؟ و من میگم چی بیارم میگی هرچی که داری بیار . ایا این مدرک و مستند نیست؟ پس شما به حاشی رفتی . 3- داداش اگه ابهام داره شما میخوای کسی که در ابهام هست رو مبهم تر کنی یا اینکه روشنتر؟ الان اگه بگیریم 800 تا 1800 قبل از میلاد فکر نمیکنی خیلی از مطالب و مستندات شما میره زیر سوال؟من بخاطر خودت میگم یجا دیگه اینارو میگی و بعد به تنسخر میگیرنت . من بگم بهت نباید بدت بیاد جون داریم باهم صحبت میکنیم و تضارب ارا هست پس بد اومدن نداره بعد چرا تند میشی و عصبانی؟ نکنه از اینکه بنده مثل برخی کوتاه نمیام ناراحتی و بخاطر سن و سال شما باید کوتاه بیام و بگم نه بابا شاید یچی میدونه و ما نمیدونیم ، خو اگه میدونی بگو تا برای منم ابهام رفع بشه.4ایراد که داره چون وقتی داری خرفی رو نقل میکنی درست نقل کن نه اینکه نصفه و پیش و پس کلام رو به هم میبافی .اون هم که برات نقاشی دادم برای این بود که دوستان بهتر بدونن که کلام چرا یهو دم بریده شد. مثلا انبیا چه معجزه مسخره ای داشتن که شما میدونین و ما نمیدونیم؟ وقتی یچی میگی باید اثبات کنی. الان من میخوام زرتشتی بشم میخوام بدونم جناب زرتشت چه معجزه ای داشت و چه چیز تازه ای داره که من برم و زرتشتی بشم؟یه دلیلی یه گواهی یه مطلب نویی . بابا این بهایی ها حداقل یچیزایی رو میکنن این مسیخیا یچی رو میکنن اون یهویاش که کسی رو راه نمیدن وگرنه یهودی شدن کاری نداشت که. این زرتشت اریایی شما چی داره؟ کتابش که به اعتراف برگان و مبلغان و ... زرتشتی خیلیش از میان رفته و قسمتی ک ازش باقیه .(۱۸/آبان/۹۵ ۱۷:۱۱)aliabad نوشته است: در پایان از نحوه برخورد شما بسیار متاسفم وبا این شیوه برخورد نه شما چیزی می آموزید ونه مخاطبان احساس لذت میکنند ونه برای نویسنده این مطلب دلگرمی.برای امری باین مهمی که قلم زده میشود باید هرکلمه آنرا با عشق برداشت کنید ولذا اگر موارد بالا را که عرض کردم نپذیرید ویا اشکالش را مطرح نکنید بقیه مطالب را نخواهم نوشت چه برگوش نا شنوا سخن گفتن نارواست.من بهم برای شما که ادعای تحقیق و ارایه مطلب میکنی متاسفم که بدون مستند و مدرک فقط بر اساس یکسری یافته هایی کهمعلوم نیس از کجاس بیان میکنی و وقتی میگم مدرک میری و یسری مطالب میگی که بعد میگید که ارزش نداره. من چرا اصلا برای شما دارم دلیل میارم وقتی خودت همینطوری حرف میرنی ! ادعای چعل دارم چون دیدم که شما چکونه از وقایع تاریخی استفاده و در اونها با وارد کردن مطالبی خلاف و نسبت دادن مطالب میخوای نتیجه دلخواه بگیری ولی شرمنده بنده تا زمانی که باشم ایناجازه رو نمیدم. نه اینکه ندم بلکه با بینه و دلیل این کار رو میکنم .گرنه منم در غیر این صورت مشیم مثل شما . ببخشین بحث و مباحثه غلمی عشق بازی و شعر و شاعری نیست اگه دنبال برداشت عاشقانه هستید میتونید برید و در تالار های عاقشان گوروش و اریایی ها و ... پست بزنین و کلی هم براتون سوت و کف و به به و چه چه میکنن. اینجا شما حرفی میزنی باید درست بگی و با مدرک . مگه نمیخوای با این مطالب نگاه رو تصحیح و به سمت حقیقت بکشونی ؟ پس باید کسی که مخالفت میکنه رو با کلام درست قانع کنی شما تحریم کن ، دوستانی کم نیستن که بیان و جواب شما رو بدن.فعلا شما دنبال در رفتن از زیر پاسخگویی مطالب هستی چون دلیلی نداری میخوای بحث رو ترک کنی. همون موضوع قافیه رو تنگ دیدین خودتون اینجا برای خودتون بکار میره . موفق باشید و محقق . بحث خاتمه میابد.
مطلبی چیزی بود اگه تکمله ای کسی داشت پیام حصوصی بده پست رو باز کنم و یا برام بفرسته با نام خودش قرار بدم. (۱۸/آبان/۹۵ ۱۷:۴۶)سعدی نوشته است: سلام حناب سعدی بنده مدارکی دارم که هم وجود و عقاید ایشان و هم نگاه مخالفی دارم که با عقایدشان بر توحید و ثنویست اثبات میکنه ، اما مستند هست . حالا جناب علی اباد اگه مدرکی داشت رو میکرد .وقتی شما مطالعه میکنی و خلاصه نویسی میکنی باید بگی از کجا میگی.غیر از اینه؟متاسفانه جنناب علی اباد چنین نمیکنن. عزیزم ما دنبال درون دینی بودن نیستیم .اگه کلامی داشتن و مدرکی بیان میرکردن ولی دریغ از کلام صحیح . جناب برای اینوارد شواهد تاریخی و قرائن باید باشه ، مثلا وقتی شما درباره خیلی او وقایع تاریخی که اتفاق افتاده قرائنی ئتری که بهش تکیه میکنی ولی شما هیچی نمیبینی از اینچناب علی اباد که دلت خوش بشه. اگه هم میگن نه صحت داره و نه اعتبار . یه مورد هم گه برای زرتشت اوردن اونم دم بریده و ... بود. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دنباله اثبات پیامبری زردشت | aliabad | 26 | 6,862 |
۲۰/آبان/۹۵ ۰:۱۷ آخرین ارسال: mahdy30na |
|

نکنه از اینکه بنده مثل برخی کوتاه نمیام ناراحتی و بخاطر سن و سال شما باید کوتاه بیام و بگم نه بابا شاید یچی میدونه و ما نمیدونیم ، خو اگه میدونی بگو تا برای منم ابهام رفع بشه.
وگرنه یهودی شدن کاری نداشت که. این زرتشت اریایی شما چی داره؟ کتابش که به اعتراف برگان و مبلغان و ... زرتشتی خیلیش از میان رفته و قسمتی ک ازش باقیه .