|
فروشنده برنده جایزه اسکار 2017 بهترین فیلم خارجی
|
|
۱۹:۴۵, ۹/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۵ ۲۰:۰۳ توسط Silence.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۵ ۱۹:۰۹)عدالت نوشته است: به نام خدادوست عزیز شما بهتر بود بجای نصیحت کردن من پست با دقت می خوندید،من اصلا نگفتم آمریکا تمدن برتره و تو اون کشور همه چی گل بلبله و ما بد بختیم... فقط تو تایید حرفهای اون دوستمون گفتم اون خانوم تو ایران نمی تونست به این جایگاه برسه همین... بنظر شما می تونست؟ چرا با پیش فرض خودتون نتیجه گیری می کنید؟ درضمن تا جایی که سواد ناقص من اجازه میده قوم بنی اسرائیل همچین پایان درخشانی نداشتند و اونام به عذاب الهی دچار شدن... توئیت ها رو بخونید: کسی نگفته اسکار چیه بابا ما خودمون جشنواره فیلم فجر مذگان داریم ؟ حالا فیلم های فرهادی خوبه حداقل توش ماشین و آپارتمان هست.قدیما مجید مجیدی فیلم میساخت بازیگرها پابرهنه میدویدن و پیاز میخوردن و جایزه می گرفت توییت انوشه: بچهها کی میره ایران یه بستهی کوچیک دارم توش جایزه اسکاره ببره در خونه اصغر آقا. الان رامبد جوان، فرهادی رو دعوت میکنه خندوانه یه تندیس بهش میده میگه اینو همیشه بزار جلوی چشمت. ما یه شوهر عمه داریم 25 ساله فامیلمونه. باهاش شوخی دستی هم داریم ولی توجمع صداش میکنیم جمشید خان. بعد یارو تو اینستا پست گذاشته: اصغر مبارکت باشه اصغر فرهادی اگه ميدونست جايزه رو چارليز ترون ميده خودش ميرفت... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| این مطلب ناقص هست بجایش به inaghd.ir/Mother-2017 رجوع کنید. | Esmaeel | 0 | 1,069 |
۱۲/دی/۹۶ ۰:۲۸ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| نقد و رمزگشایی فیلم 2017 Mother! (مادر!) | Esmaeel | 0 | 2,550 |
۲۱/آذر/۹۶ ۲۳:۲۳ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| چرا فروشنده جایزه گرفت ؟؟ | eliyaregister | 17 | 5,977 |
۲۱/آذر/۹۶ ۲۳:۰۰ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| نقد فیلم اسکاری Moonlight و رویکرد اسکار در سال های اخیر | Esmaeel | 1 | 1,242 |
۶/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۴۶ آخرین ارسال: amirak |
|
| نقد فیلم "پسربچگی" یا "Boyhood" نامزد جایزه اسکار | mohamad | 3 | 4,881 |
۲/بهمن/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: archimolar |
|
| فیلم ضد ایرانی آرگو برنده اسکار بهترین فیلم شد | seiied | 40 | 20,438 |
۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۳:۰۷ آخرین ارسال: mohsen-321 |
|
| پشت پرده ی اسکار ... اسکار به چه فیلمهایي جایزه میدهد؟ | MESSENGER | 35 | 20,571 |
۱۲/مرداد/۹۱ ۱۱:۱۷ آخرین ارسال: medad.sefid |
|