|
فروشنده برنده جایزه اسکار 2017 بهترین فیلم خارجی
|
|
۱۴:۱۶, ۱۰/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۵ ۱۴:۴۳ توسط truthfinder.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۵ ۱۳:۵۶)Imam12 نوشته است: فروش فیلم نشانه ی تایید محتوای فیلم نیست خیلی از ما با اینکه با فرهادی مخالفیم ولی فیلمو دیدیم اونم برای اینکه بدونیم باز چیکار کرده که تمام جوایز بین المللی رو درو کرده !!فرهادی کارگردان شناخته شده ایه و شما دقیقا میدونید با چه نوع فیلمی سروکار خواهید داشت. افرادی که به دیدن فیلم رفتن هم حتما میدونستن با یه فیلم اجتماعی و نقادانه مواجه خواهند بود. اگر مردم افکار این کارگردان رو پوسیده و مبتذل میدونستن پس نباید به دیدن این فیلم میرفتن ولی میبینیم که مردم چنین نظری ندارن. پس یا فرهادی و مردم جفتشون مبتذل و مبتذل پسند هستند یا فیلم خوبی ساخته شده و مردم از آن لذت میبرند. "یه انسان به مرور گاو میشه"! لطفا با منطق بگید منظور فرهادی چه قشری از جامعه بوده. مگه قراره گل یا پوچ بازی کنیم که حدس میزنید؟ به نظرم استفاده از منطق بیشتر بهتون کمک کنه. (۱۰/اسفند/۹۵ ۱۴:۱۱)عدالت نوشته است: به نام خدا1- لطفا با ذکر مثال، کدام فیلم و کجا؟ منظورتون زن توی فیلم جدایی هستش که با وجود وضع مالی بد حاضر به قبول پول شک دار نشد؟ یا کدام مورد دقیقا؟ کلی گویی نکنید و دقیق بگید. 2- من هم گفتم منظور فیلم اصلا این حرف شما نبوده. منظور طلاق نبوده اصلا. چیز دیگه ای بوده شما باز حرف خودتون رو میزنید. ای بابا پس این فیلم زیر متوسط تونسته همذات پنداری و دلسوزی هم ایجاد کنه در بیننده ؟ عجب! حالا مشکلش چیه دقیقا؟ این من نیستم که باید توضیح بدم چرا از فیلم خوشم اومده. شما هستید که باید توضیح بدید چرا بدتون اومده. شما شروع کننده بودید. شما به ترتیب دلایلتون رو بیارید تا راجع بهش بحث کنیم. 3-فکر میکنم دیدن پورن به یه علته و دیدن فیلم علت دیگه. ربطش به هم چیه رو لطفا توضیح بدید. مردم به دیدن فیلمی رفتن که با کارگردان و فیلماش به خوبی آشنا بودن. اگر شما این فیلم رو مبتذل میدونید مردمی که به دنبال این اندیشه به سینما رفتن رو نمیتونید جدا بدونید. پ.ن: در ضمن جایی سفسطه گری شده شما نقل قول کنید و بگید. تندروی و جوزدگی شده اشاره کنید کجای متنم. منتظرم |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| این مطلب ناقص هست بجایش به inaghd.ir/Mother-2017 رجوع کنید. | Esmaeel | 0 | 1,069 |
۱۲/دی/۹۶ ۰:۲۸ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| نقد و رمزگشایی فیلم 2017 Mother! (مادر!) | Esmaeel | 0 | 2,550 |
۲۱/آذر/۹۶ ۲۳:۲۳ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| چرا فروشنده جایزه گرفت ؟؟ | eliyaregister | 17 | 5,977 |
۲۱/آذر/۹۶ ۲۳:۰۰ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| نقد فیلم اسکاری Moonlight و رویکرد اسکار در سال های اخیر | Esmaeel | 1 | 1,242 |
۶/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۴۶ آخرین ارسال: amirak |
|
| نقد فیلم "پسربچگی" یا "Boyhood" نامزد جایزه اسکار | mohamad | 3 | 4,877 |
۲/بهمن/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: archimolar |
|
| فیلم ضد ایرانی آرگو برنده اسکار بهترین فیلم شد | seiied | 40 | 20,438 |
۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۳:۰۷ آخرین ارسال: mohsen-321 |
|
| پشت پرده ی اسکار ... اسکار به چه فیلمهایي جایزه میدهد؟ | MESSENGER | 35 | 20,566 |
۱۲/مرداد/۹۱ ۱۱:۱۷ آخرین ارسال: medad.sefid |
|