|
فروشنده برنده جایزه اسکار 2017 بهترین فیلم خارجی
|
|
۱۸:۱۳, ۱۰/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۵ ۱۸:۱۹ توسط truthfinder.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۵ ۱۷:۲۷)عدالت نوشته است: به نام خدا1- آقا شما داری میگی پیرمرد مورد دلسوزی توسط شهاب حسینی قرار گرفت؟ کجا؟ کی؟ شما پشت سر هم دارید تناقض گویی میکنید. اولش میگید وسوسه توسط خدا بوده و خدا مقصر بوده بعدش میگید فرهادی اصلا به خدا اعتقاد نداره و جبر طبیعی موجب شده. یه سکه بندازید یکدوم رو انتخاب کنید و ازش دفاع کنید راحت تره. اعتقادات فرهادی به خدا رو هم بگید از کجا فهمیدید ممنون میشم. 2-الف)اتاق پرو مختلط؟ به اتاق آرایش اتاق پرو نمیگن، یه چیز دیگس اون. برخورد منفعلانه مرد؟ دیگه شهاب حسینی باید چیکار میکرد؟ متجاوز رو تقریبا کشت دیگه. ب) الان چون دعای زن برآورده نشده همسر و زنش کافرن؟ کسی که نظام رو قبول نداشته باشه کافره؟ و دوباره تناقض گویی. اون جمله "مردم به مرور گاو میشن" قبلا میخواستید بگید به یه گروه خاص اشاره داره الان میگید کل مردم. به سکه دوم برای شیر یا خط مراجعه کنید. ج) حرف خودتون رو دوباره بخونید... شما میگید شهاب حسینی فردی اخلاقی بوده بنده میگم نه، کار غیر اخلاقی انجام داده. این حرفایی که میگید چه ربطی داره؟ الان دلیل اوردید شهاب حسینی کار اخلاقی کرده یا برعکسش؟ د) دلیل و مدرکی دارید ارائه کنید وگرنه حرفای شکمی رو برای خودتون نگه دارید. ه) قسمت اول جا موند؟ ربط گربه چیه؟ گربه دوست داشتن روشن فکریه یا چی؟ الان به نظر شما شهاب حسینی آدم اخلاقی به حساب میاد؟ مشکل وانت داشتن چیه ؟ هنوز جواب ندادی. بی سواد بودن در کجای فیلمه؟ سکانسی هست بفرمایید. و)آقا داریم بحث میکنیم یا چی؟ من هی میگم شما بگو کدوم صحنه، شما میگی دقت کن. سوال رو تکرار میکنم. ربط گودبرداری به نظام رو بفرمایید.چرا شهرداری یا پیمانکار نه؟ چرا از هیچی میخواین غول بسازین؟ راجع به فضای آخرالزمانی نظرتون راجع به فیلم بچه های آسمان مجید مجیدی چیه؟ اونم فضای آخرالزمانیه؟ هرج و مرج اسباب خانه=؟ فضای آخرالزمانی. ))پ.ن: یاد بازی GTA افتادید؟ من یاد تهران افتادم که هر روز دارم این وقایع رو مشاهده میکنم. پ.ن2:فیلم بعدی فرهادی راجع به فاحشه؟ یک حرف منطقی میتونید بیارید که چرا چنین فکری کردید؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| این مطلب ناقص هست بجایش به inaghd.ir/Mother-2017 رجوع کنید. | Esmaeel | 0 | 1,069 |
۱۲/دی/۹۶ ۰:۲۸ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| نقد و رمزگشایی فیلم 2017 Mother! (مادر!) | Esmaeel | 0 | 2,550 |
۲۱/آذر/۹۶ ۲۳:۲۳ آخرین ارسال: Esmaeel |
|
| چرا فروشنده جایزه گرفت ؟؟ | eliyaregister | 17 | 5,977 |
۲۱/آذر/۹۶ ۲۳:۰۰ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| نقد فیلم اسکاری Moonlight و رویکرد اسکار در سال های اخیر | Esmaeel | 1 | 1,242 |
۶/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۴۶ آخرین ارسال: amirak |
|
| نقد فیلم "پسربچگی" یا "Boyhood" نامزد جایزه اسکار | mohamad | 3 | 4,875 |
۲/بهمن/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: archimolar |
|
| فیلم ضد ایرانی آرگو برنده اسکار بهترین فیلم شد | seiied | 40 | 20,438 |
۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۳:۰۷ آخرین ارسال: mohsen-321 |
|
| پشت پرده ی اسکار ... اسکار به چه فیلمهایي جایزه میدهد؟ | MESSENGER | 35 | 20,546 |
۱۲/مرداد/۹۱ ۱۱:۱۷ آخرین ارسال: medad.sefid |
|

))