|
نظرسنجی و درخواست برای رد صلاحیت به چه معناست؟
|
|
۱۸:۴۷, ۲۵/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۵/فروردین/۹۶ ۱۸:۳۷)میثم2 نوشته است: پس رد صلاحیت هاشمی هم بد بود اینکه به خاتمی هم گفتن اگه بیای رد صلاحیت میشی بدهاولا که مخاطب کدام قسمت حرف من مستقیم یا غیر مستقیم شورای نگهبان بود؟ مردونه! ثانیا رد صلاحیت مرحوم هاشمی مبنای مشخصی داشت. یکی از دلایل مطرح کهولت سن بود. شورای نگهبان هم 12 نفر انسان ممکن الخطا هستن ولی در مورد هاشمی که 100% درست تصمیم گرفتن. مرحوم هاشمی با اینکه در 4 سال گذشت مسئولیت سنگین ریاست جمهوری بر دوشش نبود، ولی 6 ماه قبل از پایان دوره فعلی به رحمت خدا رفت. این یعنی 6 ماه باید مملکت بدون رئیس جمهور اداره میشد. من درباره آقای خاتمی اطلاعی ندارم. منبع مستندی برای حرفتون دارید؟ چه دوره ای؟ گفتم که (بله اگر کسی شان و شخصیت ریاست جمهوری و مدیریت ندارد، طبیعتا باید رد صلاحیت شود) حالا هر کسی. ان شاء الله که بدون حب و بغض سیاسی حرف اصلی من نظرسنجی های مسخره و درخواستهای بی ربط بود. اینا چه ربطی به شورای نگهبان داشت؟ بحث کلا منحرف شد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
نظرسنجی و درخواست برای رد صلاحیت به چه معناست؟ - علائم ظهور - ۲۵/فروردین/۹۶, ۱۸:۱۶
پاسخ به: نظرسنجی و درخواست برای رد صلاحیت به چه معناست؟ - میثم2 - ۲۵/فروردین/۹۶, ۱۸:۳۷
پاسخ به: نظرسنجی و درخواست برای رد صلاحیت به چه معناست؟ - علائم ظهور - ۲۵/فروردین/۹۶ ۱۸:۴۷
پاسخ به: نظرسنجی و درخواست برای رد صلاحیت به چه معناست؟ - میثم2 - ۲۵/فروردین/۹۶, ۱۹:۰۲
پاسخ به: نظرسنجی و درخواست برای رد صلاحیت به چه معناست؟ - Bidel.s - ۲۵/فروردین/۹۶, ۱۹:۳۸
پاسخ به: نظرسنجی و درخواست برای رد صلاحیت به چه معناست؟ - افشین - ۲۶/فروردین/۹۶, ۱۶:۲۹
پاسخ به: نظرسنجی و درخواست برای رد صلاحیت به چه معناست؟ - علائم ظهور - ۲۸/فروردین/۹۶, ۲۱:۵۲
پاسخ به: نظرسنجی و درخواست برای رد صلاحیت به چه معناست؟ - فاطمه خانم - ۲۶/فروردین/۹۶, ۱۹:۱۵
پاسخ به: نظرسنجی و درخواست برای رد صلاحیت به چه معناست؟ - متفکر - ۲۸/فروردین/۹۶, ۲۳:۲۸
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ادعای کریمی قدوسی: روحانی رد صلاحیت شده بود! | علائم ظهور | 12 | 2,737 |
۵/خرداد/۹۶ ۲۳:۱۰ آخرین ارسال: AmirEfrit |
|
| نامزد اصلح به چه معناست | خاتمي | 0 | 699 |
۲۶/فروردین/۹۶ ۱۹:۵۵ آخرین ارسال: خاتمي |
|