کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا اسلام بعضی از چیزها را حرام کرده است؟
۱۵:۰۲, ۵/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #13

سلام
"یکم سعی کنین دقت کنین مطالب گویا بود و ابهامات هم رفع میشه .
سایتها هم اگه دقت میکردین روشن بود چیه و ربطش چیه ."
لطفا اگه جوابی دارین بفرمایید. دقت کن و موضوع روشنه جواب نیست. اینکه جواب پست رو ندید خیلی بهتر از اینه که نقل قول کنید بگید خودت برو فکر کن چی گفتم.
"اگه دوست دارید روی احکام خوراکیها و نوشیدنی ها صوبت کنین و نقدی دارید بفرمایید وگرنه موضوعی نیست "
نه. موضوع بحث من این نیست.
"اگه جامعه اماری میخوایین میتونین کمی دقت کنین تا متوجه مفاهیم بشید ، کمی تامل ذر مطالب کمک میکنه به شما ."
باز هم مثل بالا. جواب سوال برو خودت بفهم نیست.
"شما یه نگاه کن ببین کشتار و ذبح حیوانات چرا تغییر کرده در جوامع مثلا متمدن . "
مغلطه جزء به کل رو شاهد هستیم که البته به بحث ربطی نداره. من راجع به درستی یا غلطی احکام هیچ بحثی ندارم. من صحبتم سر آثار اجرای این احکامه.

کاربر yahya63
"شاخصهای سلامت توی دنیا و شاخصهای سلامت توی اسلام(که به اون علتها بعضی از خوراکیها حرام اعلام شده )با هم فرق دارن."
احسنت. شاخص های مورد نظرتون و فرق ها رو لطفا بگید.
"مورد دوم اینکه با توجه به امارهایی که توی نهادهای بین المللی میبینیم نمیتونیم قضاوت کنیم که مثلا فلان کشور چون گوشت خوک خوردن سلامت بهتری دارن و فلان کشور چون از این گوشت استفاده نکردن پس وضعیت بدتری دارن."
بنده هم اصلا چنین حرفی نزدم.
"تفاوت شاخصهای بهداشت و سلامت این دو کشور فقط توی خوردن غذاهای حرام و حلال خلاصه نمیشه،پس ما نمیتونیم بگیم مثلا توی امریکا با اینکه مردم از مشروبات و گوشت خوک استفاده میکنن باز هم از کشوری مثل عراق که یک جامعه ی اسلامی هست،وضعشون بهتره!!!"
مغلطه پهلوان پنبه رو مشاهده میکنیم. بنده نگفتم تفاوت شاخص ها تو خوردن غذا خلاصه میشه.
بنده به کل احکامی که در یک جامعه اسلامی باید رعایت بشه اشاره کردم و اینکه لطفا بفرمایید اجرای این احکام در آمارها نسبت به جوامعی که این احکام رو اجرا نمیکنن چه تاثیری گذاشته؟ معیارهای سلامتی و آمارها هم از شما.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: چرا اسلام بعضی از چیزها را حرام کرده است؟ - truthfinder - ۵/مرداد/۹۶ ۱۵:۰۲

پرش در بین بخشها:

بالا