کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیوند اعضای خوک به انسان
۱۲:۳۳, ۲/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲/شهریور/۹۶ ۹:۵۲)دیدگاه نوین نوشته است:  برادر عزیز آقای مهدی سینا متاسفانه شما داخل بحث هاتون تقریبا به جز حاشیه به هیچ چیز دیگه نمی پردازید .
دوستان یک مطلبی رو با دلایل خودشون میگند ولی شما موقع جواب 50% متن تون در مورد اینه که حاشیه نرید یا اطلاعات ندارید، 40% متن تون هم در مورد مسایل شخصی بین شما و بقیه است و 10% متن هاتون معمولا به رد یا بررسی استدلال طرف مقابل تون مربوط میشه.

این روش بحث نیست، شما به جای حاشیه باید بیشتر متن تون در مورد استدلال طرف مقابل باشه ولو استدلال طرف مقابل تون غلط و اطلاعاتش کم باشه ... اگر ما خیلی کوچک تر از شما ایم و سطح شما بالا تر از ما، پس کلا بحث نکنیم !!!

تمام این مسایلی که مطرح میشود همه اش ضرورت است و ضرورت نیاز انسان به اندام سالم هنوز حل نشده و خیلی ها در اثر کمبودش میمیرند یا زندگی مشقت باری دارند ... و بله متاسفانه بعضی علما اطلاعات دقیقی نسبت به مسایل ندارند.

نقل میکنند که بعد از خطبه های نماز جمعه آیت الله امامی کاشانی (اگر اشتباه نکنم) که به شدت با پیوند اعضا مخالفت کرده بود. دکتر مرندی ساعت ها با ایشان بحث میکنند تا بتوانند برایشان توضیح دهند مرگ مغزی یعنی چه !!!

پ.ن
نکته ای که در مورد پاک شدن پست ها گفتید رو متوجه نشدم ... قراره پست های تاپیک حذف بشه ؟!!!

دیدگاه نوین گرامی سلام . تشکر که وارد بحث شدید .
اول درباره حذف بگم ، اینکه گفتم حذف چون دوستان عقیده دارن مطالب بی ارتباط هست گفتم حذف بشه وگرنه اگه مفید میبینین بمونه .

اما درباره نوع بحث
مطالب رو اگه دقت میکردین ، یه مطلبی رو جناب سعدی مطرح و بنده نظری رو که برداشت شده بود بیان کردم .
اما جناب سعدی به علت عدم اشراف به بحث و اینکه فقط قسمتی رو میگرن و بقیه رو رها ، پیش میرن .
بنده مدعی اعلمیت نیستم گرامی ، اما با توجه به مطالعات و رشته تخصیلی و کارتحقیقی که انجام میدم مطالب رو بیان میکنم . اگه میبینی ریز نگاه میکنم علتش اینه و سعی نمیکنم حرف یرو بدون پشتوانه بزنم . حالا اگه کسی نظری مخالف داشت میپذیرم ولی نه از روی کلام بلکه با توجه به موضوع از مستندات .

درباره 40 درصد : عدم اشراف به مباحث باعث میشه تذکر بدم .
از طرفی سعدی گرامی یه عبارت رو گرفتن اما بقیه مطالب رو ندیده میگیرن .بنده کلامم این هست که فقط یک قسمت رو نبینین بلکه کلیت رو ببینین .
نفس پیوند مشکل نداره بله ، اما اینکه اشکال نداره دلیل بر جواز هست یا اینکه حکم به انجام ؟ اگه بنده روی روی مفردات ایراد میگرم هم علت همین هست .
راسی ضرورت در فقه معنای معینی داره و هر چیزی رو ضرورت نمیگن . اگه بازم خواستین با نظر یه متخصص علوم اسلامی صحبت کنین .
توی بحث اینکه اون نمونه ک فرمودید ، دکتر مرندی ، خوب علم باید جویا بشه احکامش رو . و توضیح صحیح بده . وگرنه فقیه درسته تخصص در اون میتونه نداشته باشه _فقهای طبیب کم نداشتیم در تاریخ _ بلکه باید حلال و حرام رو جویا بشن و اگه راهی بجز اون کارها نبود بتونن طبق حکمی که مراجع صادر میکنن صورت بگیره . البته نظر شخصی هست .
یه نمونه بگم در پیوند اعضا ، البته تحقیقش با خودتون
عضوی ک پیوند میخوره توی بحث دیات و جراحات و ... احکامی براش شرع _ قانون _ معین میکنه . از طرفی شما بجث باز سیاه برای اعضای پیوندی رو در نظر بگیر و ...

فقط یک پرسش ، طبق امارهایی که اعلام شده توی تحقیقات ، پیوندهایی که صورت گرفته _ ایا ادامه زندگی صورت گرفته یا اینکه فقط برای دلداری و اینکه یه موضوعی رو مطرح کنند . بایا علم به دنبال فنا ناپذریری نیست ؟ Big Grin خیلی بدبینانه نگاه کنیم میشه این . البته هیچکسی مخالف پیشرفت صحیح علم نیست .

موفق باشید .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دیدگاه نوین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پیوند اعضای خوک به انسان - سعدی - ۳۱/مرداد/۹۶, ۱۰:۳۶
پاسخ به: پیوند اعضای خوک به انسان - mahdy30na - ۲/شهریور/۹۶ ۱۲:۳۳

پرش در بین بخشها: