|
پیوند اعضای خوک به انسان
|
|
۱۲:۳۳, ۲/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲/شهریور/۹۶ ۹:۵۲)دیدگاه نوین نوشته است: برادر عزیز آقای مهدی سینا متاسفانه شما داخل بحث هاتون تقریبا به جز حاشیه به هیچ چیز دیگه نمی پردازید . دیدگاه نوین گرامی سلام . تشکر که وارد بحث شدید . اول درباره حذف بگم ، اینکه گفتم حذف چون دوستان عقیده دارن مطالب بی ارتباط هست گفتم حذف بشه وگرنه اگه مفید میبینین بمونه . اما درباره نوع بحث مطالب رو اگه دقت میکردین ، یه مطلبی رو جناب سعدی مطرح و بنده نظری رو که برداشت شده بود بیان کردم . اما جناب سعدی به علت عدم اشراف به بحث و اینکه فقط قسمتی رو میگرن و بقیه رو رها ، پیش میرن . بنده مدعی اعلمیت نیستم گرامی ، اما با توجه به مطالعات و رشته تخصیلی و کارتحقیقی که انجام میدم مطالب رو بیان میکنم . اگه میبینی ریز نگاه میکنم علتش اینه و سعی نمیکنم حرف یرو بدون پشتوانه بزنم . حالا اگه کسی نظری مخالف داشت میپذیرم ولی نه از روی کلام بلکه با توجه به موضوع از مستندات . درباره 40 درصد : عدم اشراف به مباحث باعث میشه تذکر بدم . از طرفی سعدی گرامی یه عبارت رو گرفتن اما بقیه مطالب رو ندیده میگیرن .بنده کلامم این هست که فقط یک قسمت رو نبینین بلکه کلیت رو ببینین . نفس پیوند مشکل نداره بله ، اما اینکه اشکال نداره دلیل بر جواز هست یا اینکه حکم به انجام ؟ اگه بنده روی روی مفردات ایراد میگرم هم علت همین هست . راسی ضرورت در فقه معنای معینی داره و هر چیزی رو ضرورت نمیگن . اگه بازم خواستین با نظر یه متخصص علوم اسلامی صحبت کنین . توی بحث اینکه اون نمونه ک فرمودید ، دکتر مرندی ، خوب علم باید جویا بشه احکامش رو . و توضیح صحیح بده . وگرنه فقیه درسته تخصص در اون میتونه نداشته باشه _فقهای طبیب کم نداشتیم در تاریخ _ بلکه باید حلال و حرام رو جویا بشن و اگه راهی بجز اون کارها نبود بتونن طبق حکمی که مراجع صادر میکنن صورت بگیره . البته نظر شخصی هست . یه نمونه بگم در پیوند اعضا ، البته تحقیقش با خودتون عضوی ک پیوند میخوره توی بحث دیات و جراحات و ... احکامی براش شرع _ قانون _ معین میکنه . از طرفی شما بجث باز سیاه برای اعضای پیوندی رو در نظر بگیر و ... فقط یک پرسش ، طبق امارهایی که اعلام شده توی تحقیقات ، پیوندهایی که صورت گرفته _ ایا ادامه زندگی صورت گرفته یا اینکه فقط برای دلداری و اینکه یه موضوعی رو مطرح کنند . بایا علم به دنبال فنا ناپذریری نیست ؟ خیلی بدبینانه نگاه کنیم میشه این . البته هیچکسی مخالف پیشرفت صحیح علم نیست .موفق باشید . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

خیلی بدبینانه نگاه کنیم میشه این . البته هیچکسی مخالف پیشرفت صحیح علم نیست .