کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیوند اعضای خوک به انسان
۱۹:۴۶, ۳/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #24
آواتار
نقل قول:درباره عدم اشراف جناب سعدی ، یه توضیح بدم امیدوارم بهشون برنخوره ولی توی خیلی از بحثها ایشون چنان جنبه های علمی و غیر مرتبط با عقاید و علوم خدیث رو رد و اینکه بی ارزش قلمداد میکردن وقتی هم پاسخ میگرفتن میگفتن برید از متخصص بپرسید و امثالهم . ولی توی این قسمت بنده نگاه حقوقی و شرعی رو مطرخ و هیچ مخالفتی با علم ندارم دیدگاه نوین بلکه یسری مباحث رو که گفتم و اگه بشه بازم روش خواهم گفت رو دقت کنین و تامل .
سعدی جان خودشون بهتر میتونند منظورشون رو بگند ولی تا جایی که من خوندم ایشون هم مخالفتی با اصول فقه ندارند مثل شما که میگید مخالفتی با علم ندارید اما وقتی در مورد اون علم میخواهید نظر بدید چون اشراف کافی ندارید مباحث رو خلط یا نتیجه گیری های اشتباه میکنید.
نقل قول:همونطور که در مثالها و نمونه های فقهی جواز به نوشیدن مسکر در حد فقط رفع تلف داده شده در شرایط نبودن شرب حلال ، فقها در مواردی حکم به این موضوع رو میدن . اما این به معنای جواز نیست .
به معنای جواز در هنگام صدق کردن شرایط است ... بله شما هر وقت احتمال مرگ دادی و چیزی جز شراب برای رفع عطش نبود میتونی به قدر نیاز شراب بخوری. هیج ایرادی هم ندارد. حالا اسمش رو هر چی که میخواهید بگذارید. علم هم متناسب با شرایطی که مرجع فتوا داده جلو بره هیچ ایرادی ندارد.
نقل قول:توی بحث اینکه براثر دم پیوند فوت میکنن ، دیدگاه نوین نگین که اگه این کار ازاد بشه ههیچمس دیگه از بی پیوندی نمیمیره . نمیخوان نفی کنم حرفتون رو ولی دلیل قانع کننده نیست .
بله دقیقا هدف همینه . کجاش قانع کننده نیست ؟!!!
نقل قول:دوست من ، شما دقیقا همین متن سوال رو استفتا کن ببین پاسخ چی میگیری . میشه این درخواست رو بکنم ؟
چی رو از کجا استفتا کنم ؟!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، سعدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پیوند اعضای خوک به انسان - سعدی - ۳۱/مرداد/۹۶, ۱۰:۳۶
پاسخ به: پیوند اعضای خوک به انسان - دیدگاه نوین - ۳/شهریور/۹۶ ۱۹:۴۶

پرش در بین بخشها: